Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

«Μπαταχτσής» 5 δισεκατομμυρίων το Δημόσιο!!!


Στα 4,765 δισ. ευρώ διαμορφώθηκαν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δημοσίου προς τους ιδιώτες τον Απρίλιο, έναντι 4,719 δισ. ευρώ τον Μάρτιο, σύμφωνα με τα στοιχεία μηνιαίας παρακολούθησης των μεγεθών της γενικής κυβέρνησης που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.
 
Οι εκκρεμείς επιστροφές φόρων ανήλθαν σε 531 εκατ. ευρώ, έναντι
459 εκατ. ευρώ τον Μάρτιο.
 
Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία, οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των Οργανισμών Κοινωνικής Ασφάλισης ανήλθαν τον Απρίλιο σε 3,035 δισ. ευρώ έναντι 2,925 δισ. ευρώ τον Μάρτιο, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε 428 εκατ. ευρώ έναντι 459 εκατ. ευρώ τον προηγούμενο μήνα, των υπουργείων σε 264 εκατ. ευρώ έναντι 242 εκατ. ευρώ, των νοσοκομείων σε 831 εκατ. ευρώ έναντι 885 εκατ. ευρώ και των λοιπών νομικών προσώπων σε 206 εκατ. ευρώ έναντι 208 εκατ. ευρώ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και τωρα κλέβουν τα τσογλανια.

Ανώνυμος είπε...

.... με γοργό Pυθμό Iσλαμοποίησή της, από την είσοδο των λαθρομεταναστών αλλά και την Aθεοποίηση μεγάλου τμήματος του λευκού πληθυσμού, λόγω "προοδευτικών" δήθεν Aντιλήψεων που με την κατεύθυνση NEOTAξίτικων Kέντρων επιτίθενται σε όσους πιστεύουν ακόμα, με τελικό στόχο την καταστροφή της θρησκείας της Αγάπης, για την οποία δεν υπάρχει χώρος στην ΠNEYMATIΣTIKH Παγκοσμιοποίηση που Eπελαύνει !!
AYTO EINAI ENA AΠO TA KOINA KAI OMOIA ΘEΩPHTIKA YΠOBAΘPA TOY KAΠITAΛIΣMOY KAI TOY NAZIΣMOY !!