Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ! Με υπογραφή Σαμαρά – Στουρνάρα – Προβόπουλου τα νέα μέτρα (που δεν θα ερχόντουσαν)!

samaras epistoli 1
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΙΣΟΒΙΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ
samaras epistoli 2















Το θέμα το ανέδειξε η Δημοκρατία. Δείτε το ντοκουμέντο της ντροπής όπου ένας πρωθυπουργός και δύο διορισμένοι με απλή υπογραφή, ερήμην κοινοβουλίου και άλλων δημοκρατικών θεσμών, θα πετσοκόβει “εάν δεν πιάνονται οι στόχοι”. Είναι το θέμα που είχαμε αποκαλύψει εδώ και τρία χρόνια για τον λεγόμενο “αυτοματισμό” στις περικοπές συντάξεων και ένα πλέγμα ενεργειών που προβλεπόταν σαφώς από το μνημόνιο. Όλοι όμως το διέψευδαν. Δείτε το ντοκουμέντο.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν πειράζει, αφού τους ψηφίζουν, καλά μας κάνουν!

Ανώνυμος είπε...

ΨEMA ΠPΩTON:
H αποκάλυψη από τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Β.Σόιμπλε των σχεδίων της τρόικα για επιβολή και νέων εισπρακτικών μέτρων από την ελληνική κυβέρνηση έχει προκαλέσει .... νευρική κρίση στο υπουργείο Οικονομικών. H "KYBEPNHΣH" ΛEEI ΨEMATA !! OΛA EINAI MIΛHMENA ME TOYΣ "ΔANIΣTEΣ" !! ΘYMIZOYME TI EΛEΓE ΠPOEKΛOΓIKA O AΛEΞHΣ ΓIA TA ETOIMA ΣXEΔIA THΣ ... "KYBEPNHΣHΣ" TΩN 3 "Y" (YΠOTEΛEIΣ-YΠOTAKTIKH-YΠOΔOYΛOI=ΠPOΔOTIKO ANΘEΛΛHNIKO AΠOIKIOKPATIKO BPΩMOΣYΣTHMA)

ΨEMA ΔEYTEPON:
Μάλιστα συνδέθηκε για άλλη μία φορά η λήψη νέων μέτρων με την παραμονή ή όχι της Ελλάδας στο ευρώ! ... AΣ TOΛMHΣOYN !! MHN TΣIMΠATAI !! EMEIΣ TOYΣ EXOYME ΣTO XEPI !! (MONO ME MIA AΛHΘINH "APIΣTEPH" ΠATPIΩTIKH KYBEPNHΣH EΛΛHNΩN !)

Ανώνυμος είπε...

Αμάν κύριε Χάρρυ,πως κάνετε έτσι.

Απο το 2010,κατάπιατε χιλιόμετρα.

Στους είκοσι πόντους,πονάτε;

Ανώνυμος είπε...

30,7% ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΨΥΧΙΑΤΡΟ

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΑΛΛΑ ΝΕΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΤΑ ΤΡΑΒΑΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Το 31% του ελληνικου λαου το γουσταρει το γαμησι! Ξαναψηφισε τα καθαρματα που μας κατεστρεψαν.Αφου ο ελληνας λοιπον ειναι ζωο και πανηλιθιος,οχι νεο μνημονιο και νεα μετρα θα φαει αλλα ας του παρουνε και τα σωβρακα μπας και ξυπνησει!!