Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

"Κύριοι" Σαμαρά και Βενιζέλο το χάος το έχετε φέρει ήδη στην Ελλάδα… Και απειλείτε τους Έλληνες ότι θα δώσετε .... συνέχεια. (Βίντεο)

Κύριοι Σαμαρά και Βενιζέλο το χάος το έχετε φέρει ήδη στην Ελλάδα… Και απειλείτε τους Έλληνες για δώσετε συνέχεια… (Βίντεο)
Ούτε ίχνος τσίπας δεν έχει απομείνει στους Αντώνη Σαμαρά και Ευάγγελο Βενιζέλο… Καταστρέφουν την Ελλάδα μέρα με την ημέρα και την ξεπουλούν στους διεθνείς τοκογλύφους και την ίδια ώρα κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό πανηγυρίζοντας ακόμα και τώρα για success story, απειλώντας με χάος στην περίπτωση που αποχωρήσουν από την κυβέρνηση… Το χάος κύριοι Σαμαροβενιζέλοι το έχετε φέρει ήδη στη χώρα και μάλιστα το συντηρείτε δόλια και σκόπιμα… Ζούμε λοιπόν την ανάπτυξη όπως μας λέτε;...
 Τα προβλήματα έχουν λυθεί και η χώρα επιστρέφει στους παλιούς καλούς ρυθμούς της; Το παρακάτω βίντεο είναι εξαιρετικά αφιερωμένο σε εσάς «μεγάλοι μαχητές» των δικαίων της Ελλάδας (!!!)




Από ρεπορτάζ του Euronews: Τράπεζες τροφίμων παρέχουν δωρεάν γεύματα τα Χριστουγέννων στην Ελλάδα αφού η λιτότητα έχει ισοπεδώσει τα πάντα.
Στην Αθήνα, εκατοντάδες άνθρωποι δημιουργούν ουρά για να καρπωθούν ένα δωρεάν χριστουγεννιάτικο δείπνο που οργανώθηκε από μια τράπεζα τροφίμων.
Τα επίπεδα φτώχειας ανέρχονται στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών με πάνω από το 25% των Ελλήνων να βρίσκονται χωρίς δουλειά. Και εκείνοι που έχουν μείνει εκτός εργασίας για περισσότερο από ένα χρόνο δεν παίρνουν πλέον καμία βοήθεια από το κράτος.
Φιλανθρωπικές οργανώσεις αναφέρουν μια απότομη αύξηση του αριθμού των ατόμων που εξαρτώνται από συσσίτια κατά το τελευταίο έτος.
Ο 44χρονος Γιάννης ο οποίος είναι άνεργος, δήλωσε: «Η κατάσταση σε αυτή τη χώρα, στην Ελλάδα, είναι τόσο τραγική. Οι άνθρωποι βασανίζονται από τόσα πολλά προβλήματα. Ήρθα εδώ σήμερα, την ημέρα που γεννήθηκε ο Χριστός, για να ξεχάσω τα προβλήματα μου, να βρω λίγη ζεστασιά, κάποια ειρήνη».
Έτσι απλά…Και αυτό είναι μόνο ένα μικρό μέρος του χάους που έχετε δημιουργήσει κύριοι Αντώνη Σαμαρά και Ευάγγελε Βενιζέλο… Που έχει ψηφισθεί από τον ελληνικό λαό για να τον υπηρετείτε και όχι να τον ρίχνετε στον βούρκο… Που βρίσκεστε στην κυβέρνηση για να μάχεστε για τα συμφέροντα της Ελλάδας και όχι της Ευρώπης και των δανειστών που επιθυμούν την υποδούλωση της…
Και έχετε το θράσος να ζητάτε απειλώντας (χρόνια τακτική της κυβέρνησης σας) την ψήφο για την εκλογή του Σταύρου Δήμα (Πρόεδρος Δημοκρατίας)… Βέβαια είναι απόλυτα φυσιολογικό μιας και μετά την Άνγκελα Μέρκελ, νέος «κολλητός» σας φίλος είναι ο «μεγάλος δημοκράτης» Πρόεδρος της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν… Καληνύχτα κύριοι Σαμαρά και Βενιζέλο, καληνύχτα Ελλάδα…
http://www.hellasforce.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: