Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ;


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα κρίνετε εσείς τους δικαστές? Με τι προσόντα? Μήπως να σας κάνουμε και πρόεδρο του αρείου πάγου? Ίσως σε κάποιο από τα αγαπημένα σας λαϊκά δικαστήρια..

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνο με το φίλο μου ποιο πάνω με τι δικαίωμα κρίνεις τους δικαστές? μονο ημίθεοι απόγονοι του ηρακλή του θησέα κτλ μπορούν !!!! όλοι οι υπόλοιπη πρέπει υποχρεωτικά να θαυμάζουμε τι καταπληκτική και αμερόληπτη δουλειά που κάνουν .... όπως για παράδειγμα με την υπόθεση του Χαϊκάλη.... μια ομορφιάααα!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Το Συμφωνώ ειναι ρημα...

Ανώνυμος είπε...

"τυπογραφικό" λάθος σε ευχαριστώ για την επισήμανση.

Ανώνυμος είπε...


ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ .....
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΡΩΤΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΕ,
ΕΙΣΤΕ ΑΝΟΗΤΟΙ....ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
ΚΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΟΥΣ Η ΤΗΝ ΜΙΖΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ...ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΟΛΟΦΩΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ......

Ανώνυμος είπε...

Βρίσκεσαι σε πανικό "οι υποληποι"! Μήπως πρέπει να πάρουμε την άδειά σου για να κρίνουμε τους δικαστές? Αφού ζεις στην Ελλάδα το γνωρίζεις πολύ καλά ότι η δικαιοσύνη χειραγωγείται και μόνο ανεξάρτητη δεν είναι!

Ανώνυμος είπε...

Tι να σου κανουν τιs οffshore τηs θειαs παναγιωταs να δουν;;;;;;τα κλεμενα 2.000.000 εκ ευρω=680.000.000 εξακοσια ογδοντα εκ δραχμεs απο το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ;;;;;;τα 30.000.000 εκ ευρω=δεκα χιλιαδεs εκατομυρια δραχμεs απο τιs κρατικεs επιδοτησειs που πηρε η συγκωλητικη ουσια το βαζει ο καθεναs το χερι του μεσα στα ΣΚΑΤΑ;;;;;πωs να καθαρισηs το ΒΟΘΡΟΛΑΟΣ τα ΠΕΡΙΤΩΜΑΤΑ τα ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ τα κατακαθια τα ερπετοειδη...ο υιοs σανοπωλη ο γαλαταs τι βγαζει ο φουρλοποταμοs