Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Θ.Πάγκαλος | Το πολιτικό ρεμάλι με την γελοία κινδυνολογία και το αλήτικο λεξιλόγιο



Δεν αξίζει να πάρει κανείς σοβαρά τον Πάγκαλο. Στα αζήτητα της πολιτικής ζωής, περνά ζωή χαρισάμενη αφού το σύστημα τον έχει ανταμείψει πλουσιοπάροχα  γιατί εκτέλεσε με επιτυχία όλες τις βρόμικες δουλειές που του είχε αναθέσει, και τώρα περνάει τις ώρες του λέγοντας τις παπαριές του στον ρ/σ του Ψυχάρη...
Πρεζόνι τις δημοσιότητας και αφού η επαναλαμβανόμενη μπουρδολογία του δε συγκινεί τα τηλεοπτικά κανάλια κατέληξε στον ρ/σ «Βήμα fm» για να παίρνει την δόση του.
Θα πει κάποιος τώρα γιατί ασχολούμαστε μ’ αυτό το πολιτικό ρεμάλι. Ο μοναδικός λόγος είναι ότι τέτοιο αλήτικο λεξιλόγιο που χρησιμοποιεί ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης καθώς και τόση γελοία κινδυνολογία δεν έχουμε ξανασυναντήσει.
Πάρτε μια γεύση: Αφού χαρακτήρισε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ «γελοίο», «νούμερο» και «παλαβωμένο παιδί 45 ετών» συνέχισε:
«Μπορεί τα "media events" να συμβούν την επομένη των εκλογών, όπως λεηλασίες καταστημάτων, κλείσιμο τραπεζών και διαδηλώσεις έξω από τις τράπεζες, αλλά η οικονομία θα έχει καταστραφεί τότε και θα έχουν δημιουργηθεί οι συνθήκες για ένα πιστωτικό γεγονός. Για την αδυναμία δηλαδή του κράτους να πληρώσει τους μισθούς και τις συντάξεις ..  Αλβανία θα γίνουμε και χειρότεροι από την Αλβανία!»
Αλήθεια, δεν υπάρχει κάποιος να τον μαζέψει; Ο άνθρωπος έχει ξεφύγει εντελώς.



2 σχόλια:

Παναγιώτης Κοντογιάννης είπε...

Ότι και να πεις για τον χοντρό είναι λίγο, την δουλειά του όμως την έκανε.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ. ΥΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΓΑΜΑΝΕ;