Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

ΑΝΤΕ... ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΕΦΑΝΑ!


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

19/12/2014 Η κ.Βασιλικη Τσαμπιερη (πρωην κνιτισα)στελεχοs του ΛΑΟΣ ειπε Οτι πρεπει να βγει προεδροs τηs δημοκρατιαs!!!!!!!!!!!!23/12/2014 o πρωεδρασ του ΛΑΟΣ γιωργοσ καρατζαφερισ ειπε Σε προσωπικο επιπεδο γνωριζω τον χρυσοβαλαντη αλεξοπουλο επαγγελματια και σαs λεω εναs ανθρωποs ΣΩΦΡΩΝ που δεν εχει καμμια σχεση με την εξαλοτητα ΣΩΦΡΩΝ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΛΟΤΗΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!Οσον αφορα τον ετερο προερχομενο απο την χ.α εεεεε..οπωs και να το κανουμε και μονο για ΛΟΓΟΥΣ ΗΘΙΚΗΣ εντοπιοτηταs ειναι απο την κορινθο Ε!!ειναι μια ευκαιρια για την κορινθο να αναδειξη τον ανωτατο αρχοντα ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΟΧΙ!!!!!!!ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΟΧΙ;;;;;;;Γιατι τον λενε κωλωτουμπα κωλωγλυφτη βρωμιαρη λαμογιο απατεωνα κουραδοπεριστεροχεσμενο ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΕΡΟΚΟΤΑ ΜΑΣΩΝΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΝΟΠΩΛΗ ΓΑΛΑΤΑ ΚΟΥΡΑΔΩΓΩΛΩΓΩΣ ΣΑΒΑΝΟΤΣΕΠΗΣ ΟΥΣΤ ΡΕ ΣΙΧΑΜΑ ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΙΑΡΗ!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τιποτενιοι ανδρες!!!! Που βαζουν τα κλαμματα ... Ουστ λουγκρα!!!! Οχι κωλοτουμπας... Κωλοτρουπας!!!! Εκει στην Κορινθο δεν θα πρεπει να κυκλοφορει....

Ανώνυμος είπε...

Όχι θα κάτσει στη φυλακή για τον μπουχέσα, τον προδότη Μιχαλωλιάκο. Ο Μιχαλωλιάκος είναι ο πρώτος που σας πούλησε πατριώτες της ΧΑ. Την δουλειά του την έκανε και πολύ καλά μάλιστα. Σε λίγο καιρο θα βγει, θεατράκι παίζει και θα χτυπάει και μερικά χιλιάρικα το μήνα έτσι για πλάκα.