Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Καμπουράκης προς Βούλτεψη: «Είπαμε να κινδυνολογήσουμε, αλλά όχι και έτσι…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στιγμιότυπο από την τηλεοπτική εκπομπή

Στιγμιότυπο από την τηλεοπτική εκπομπή
“ Δεν πίστευαν αυτά που άκουγαν από την κυβερνητική εκπρόσωπο, Σοφία Βούλτεψη, οι δημοσιογράφοι πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής, σχετικά με το ενδεχόμενο προκήρυξης πρόωρων βουλευτικών εκλογών  ”
Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014 10:01

Δεν πίστευαν αυτά που άκουγαν από την κυβερνητική εκπρόσωπο, Σοφία Βούλτεψη, οι δημοσιογράφοι πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής, σχετικά με το ενδεχόμενο προκήρυξης πρόωρων βουλευτικών εκλογών. 

Η κυβερνητική εκπρόσωπος (η οποία παραμένει ακόμα στην θέση της), υποστήριξε ότι «έχουμε προειδοποιηθεί από τους διεθνείς οίκους ότι με την προκήρυξη των εθνικών εκλογών θα θεωρηθεί η χώρα σε πιστωτικό γεγονός», για να την διακόψει, όπως ήταν εύλογο, ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Καμπουράκης, λέγοντας χαρακτηριστικά «όχι δα», για να συνεχίσει απτόητη η Σοφία Βούλτεψη, λέγοντας ότι «ναι, βέβαια ο Moody’s το είπε την Παρασκευή το βράδυ ότι αν προκηρυχθούν εκλογές θα θεωρηθεί αρνητικό πιστωτικό γεγονός». 

«Δηλαδή τι θα γίνει; Δικτατορία;», τόνισε ο Γιώργος Οικονομέας, για να απαντήσει εκ νέου η Σοφία Βούλτεψη ότι «δεν πρόκειται περί δικτατορίας, πρόκειται περί της πραγματικότητας». Οι δημοσιογράφοι, προσπάθησαν να προστατέψουν την Σοφία Βούλτεψη, εξηγώντας της το τι είναι πιστωτικό γεγονός και ευγενικά την ξαναρώτησαν (μήπως και σταματήσει να λέει αυτά τα πράγματα), ότι «επικαλείστε κάποιον αναλυτή;», για να συνεχίσει η κυβερνητική εκπρόσωπος λέγοντας «όχι . Έκθεση του Moody’s είναι την Παρασκευή το βράδυ». 

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των δημοσιογράφων, η Σοφία Βούλτεψη, συνέχισε την κινδυνολογία, επιτιθέμενη στον ΣΥΡΙΖΑ αυτή την φορά και διαστρεβλώνοντας πλήρως το πρόγραμμά του, για την διακόψει εκ νέου ο Δημήτρης Καμπουράκης και να της απαντήσει χαρακτηριστικά ότι «δυο λεπτά γιατί είστε και κυβερνητική εκπρόσωπος. Είπαμε να κινδυνολογήσουμε, αλλά όχι και έτσι βρε αδελφέ». 

Μετά από αυτή την τηλεοπτική της εμφάνιση, η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, παραμένει ακόμα στην θέση της.

Δείτε το video και ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του:




Δεν υπάρχουν σχόλια: