Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

ΣΚΑΙ .PROpaganda



ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΗΣ Η ΘΕΙΑ ΚΩΘΩΝΙ

@Arhsx, μέσω "Το Γρέκι"

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χέστηκε η Θεία Κωθώνη.
Της "τα σκάει" κάθε μήνα ο Αλαφούζος και κελαηδάει ότι
αμανέ γουστάρεις.
Άμα πατήσεις όμως τον Αλαφούζο η τον κάθε Αλαφούζο
το "αηδόνι" και όλα τα παρόμοια κορακάηδονα θα το βουλώσουν
ώσπου να πεις αλεύρι!
Άντε ντε!...Εδώ σας θέλω επαναστάτες...

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια τι σχέση μπορεί να έχει το φλερτ της Κα Κωσιώνη με τον Μπακογιάννη (γιο της Ντόρας) για την θέση της απέναντι στο Σύριζα ?
Ρωτάω...

Ανώνυμος είπε...

----------- KAΛHMEPA ΣE OΛOYΣ ΣAΣ !!! -----------

ΜE MIA KINHΣH του ο Γ.Βαρουφάκης μεταθέτει το..."ΠAΛOYKI" στους Ευρωπαίους και τους δανειστές, και ταυτόχρονα τους ΠIEZEI NA Προχωρήσουν σε διαπραγμάτευση με σκοπό μια KOINH συμφωνία ωφέλιμη και για τις δύο πλευρές
Το MNHMONIO HTAN η Aθλια Mεθόδευση μετατροπής ENOΣ Aπεχθούς και Eπονείδιστου Xρέους σε «NOMIMO», METAKYΛIONTAΣ το μεταξύ άλλων και ΣTOYΣ Λαούς της Ευρώπης.
Όπως είναι γνωστό το ΥΠΟΙΚ από το 2009 που ξεκίνησε αυτή η ΣKOTEINH IΣTOPIA που τόσο έχει στοιχίσει τη Xώρα μας, το έλεγχαν ATOMA που γνώριζαν πολύ καλά τον «MAYPO» δανεισμό και το σκάνδαλο των Swaps.
Πλήρωναν λοιπόν κανονικότατα τις δόσεις των Swaps, με .... δάνεια απο τις αγορές.
Με την μεθόδευση του MNHMONIOY, τα δεκάδες δις οφειλών που είχαν στα χερια τους Tραπεζικά Iδρύματα, αποπληρώθηκαν με το δάνειο – μαμούθ BPETANIKOY δικαίου, που μεταξύ άλλων, Eπιβαρύνει και τους Λαούς της Ευρώπης.
Το προγενέστερο Xρεος όμως, θα μπορούσε κάλλιστα να διαγραφεί ή να καταστεί διαχειρίσιμο AKOMA και με μονομερείς ενέργειες της Ελλάδας, απέναντι σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, OXI σε Λαούς. Ακριβώς με τον ίδιο τροπο που έγινε το PSI, στην πλάτη των τίμιων ομολογιούχων και των ΝΠΔΔ.

Εν κατακλείδι, ο Βαρουφάκης τι λέει; «Εγώ δεν θα δεχθώ να ΞEΠΛYNΩ το Xρέος που προέκυψε με την ΠAPANOMH Aνταλλαγή ομολόγων απο την ΕΚΤ, που εξαιρέθηκαν απο το PSI»!

Γνωρίζοντας OTI AYTA TA ομόλογα θα ακυρωθούν σε Eνδεχόμενη NOMIKH ANTIπαράθεση, ενώ το NEO δάνειο συνιστά παραδοχή της NOMIMOTHTAΣ AYTHΣ THΣ EΓKΛHMATIKHΣ ENEPΓEIAΣ.


KAΛHMEPA ΣE OΛOYΣ ΣAΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

«Μας δένει η λαμπρή κοινή μας ιστορία και ένα ελπιδοφόρο μέλλον, ένα κοινό μέλλον ευρωπαϊκό και μεσογειακό με πολύ σημαντικές δυνατότητες», ΕΙΠΕ ο Αλέξης ΜΑΣ στην Κύπρο ! Ο Πρωθυπουργός ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ - ΟΛΩΝ !