Σάββατο 4 Απριλίου 2015

ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ... ΠΑΙΖΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΤΡΑΓΑΛΙΑ!!

ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΦΟΥΣΚΩΣΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΤΑ 4 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ

Καμμένος: Ο Παπανδρέου φούσκωσε το χρέος κατά 4 δισ. ευρώ

ΛΑΒΡΟΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ

«Ο Παπανδρέου και η παρέα του έκαναν την Ελλάδα, πυροκροτητή της Ευρώπης», είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.
Δικαιωμένος πρέπει να σίγουρα να θεωρείται ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.
Ο κ. Πάνος Καμμένος ήταν από τους λίγους που φώναζε εδώ και τουλάχιστον 3 χρόνια για σύσταση εξεταστικής επιτροπής που θα αποκαλύψει πώς η χώρα έφτασε στην... καταστροφή.
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κατά την τοποθέτησή του στη Βουλή, υπενθύμισε το πώς μεθοδεύθηκε η κατάρρευση της χώρας.
Μεταξύ άλλων ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι μόνο από το υπουργείο Άμυνας η κυβέρνηση Παπανδρέου φούσκωσε το χρέος κατά 4 δις. ευρώ.
Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα ραντεβού Παπανδρέου – Σόρος, αλλά και στην πώληση των CDS, το Τ3 – Τ10, τα οποία οδήγησαν τη χώρα στον γκρεμό.
«Αυτοί που πόνταραν και κέρδισαν από την πτώχευση της χώρας, ήταν στο περιβάλλον της τότε κυβέρνησης», είπε ο κ. Καμμένος.
Αυτό που μένει τώρα είναι να αποδειχθεί η ενοχή τους και να τιμωρηθούν.
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, διαπίστωσε πως από την εκδήλωση απουσιάζουν τα κόμματα της προηγούμενης συγκυβέρνησης και εξέφρασε την πεποίθησή του πως υπήρξε δόλος κατά την εκτίναξη του ελλείμματος την διετία 2009-2101, με ενδεχόμενα κέρδη για μέλη της κυβέρνησης Παπανδρέου.
«Το πρώην μέλος της ΕΛΣΤΑΤ, η Ζωή Γεωργαντά, ανακάλυψε πως στον προϋπολογισμό του 2009 έχει φουσκωθεί το χρέος κατά 3,4 δισ. ευρώ μόνον μέσω του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, καθώς λογίσανε στο χρέος, εξοπλιστικά συστήματα χωρίς αυτά να έχουν παραληφθεί», ανέφερε ο υπουργός.
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, άφησε εκ νέου αιχμές για τον Γιώργο Παπανδρέου, παρατηρώντας πως ο πρώην πρωθυπουργός είχε δηλώσει το 2009 πως η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει το χρέος χωρίς ξένη βοήθεια, την ίδια ώρα που είχε προχωρήσει σε συμφωνίες με τον επικεφαλής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν και κρατικές τράπεζες κερδοσκοπούσαν πωλώντας cds σχετιζόμενα με την ελληνική οικονομία.
«Η Δικαιοσύνη τέσσερα χρόνια κάνει έρευνα για τα cds και η ΤτΕ αρνείται να δώσει τα στοιχεία στη Δικαιοσύνη», παρατήρησε ο κ. Καμμένος. Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια: