Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΦΩΦΗ! Η ΣΤΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΩΝ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΔΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ, ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΜΙΝΗ!




Το επιτελείο του διεφθαρμένου Κώστα Σημίτη δίνει τα ρέστα του για την εκλογή του Γιώργου Καμίνη ως προέδρου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Με τις ίδιες μεθόδους, εργαλεία και με την συνεργασία των γνωστών και διωκόμενων δικαστικώς τραπεζικών παραγόντων, που εξελέγη, με ψηφοφόρους αδίστακτους νεοφιλελέδες από τον χώρο των βορείων και νοτίων προαστίων πρόεδρος της Ν.Δ. ο Κυριάκος Μητσοτάκης,, επιχειρούν να οργανώσουν την εκλογή του Γιώργου Καμίνη ως προέδρου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Και έτσι να στήσουν το σκηνικό με αποτέλεσμα να αποτελέσει αυτή η παράγκα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης του Γιώργου Καμίνη δεκανίκι του Κυριάκου Μητσοτάκη, για τον οποίον όχι μόνον δεν βλέπουμε πια αυτοδυναμία – κόντρα στις προβλέψεις του αδίστακτου Μαραντζίδη – αλλά ούτε καν ότι μπορεί να βγει πρωτο κόμμα.

Αν έχει κουκούτσι μυαλό η Γεννηματά δεν έχει παρά να ζητήσει από τον Νίκο Αλιβιζάτο, τον εκλεκτό επίσης του Κώστα Σημίτη, πλήρη στοιχεία για όλους εκείνους που θα πάνε να ψηφίσουν. Με διευθύνσεις, ονόματα και τηλέφωνα. Καθώς και δέσμευση ότι όσοι ψηφίζουν για την εκλογή προέδρου αυτομάτως γίνονται μέλη της δημοκρατική συμπαράταξης.

Αποκαλύπτουμε γιατί ο Σημίτης και η παρέα του κόπτονται για την εκλογή του Γιώργου Καμίνη και την πρωθυπουργοποίηση – όνειρα θερινής νυκτός – του Κυριάκου Μητσοτάκη. Αυτό γίνεται γιατί το περιβάλλον του Κώστα Σημίτη έχει ως βλέψη να εκλεγεί ο Κώστας Σημίτης Πρόεδρος της Δημοκρατίας!! Δηλαδή Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο προϊστάμενος του Τσοχατζόπουλου, του Τσουκάτου, του Μαντέλη, του Γιάννου, και της λοιπής συμμορίας. Αυτό σημαίνει ότι θέλουν να κάνουν την Ελλάδα, μπανανία, Βενεζουέλα και Τουρκία.

ΡΕ ΟΥΣΤ!
Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια: