Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Σ' όλο τον κόσμο είναι ίδια, αλλά του Βασίλη Μπόνιου σπάει καρύδια...

Σαρώνει ο Σταύρος, πάνω από 500.000 στις κάλπες!

Πάνω από 500.000 οργισμένοι Eλληνες σπεύδουν από το πρωί στις κάλπες για να ψηφίσουν με μανία για την ανάδειξη νέου αρχηγού στην Κεντροαριστερά. Η προσέλευση έχει τρομάξει το Μέγαρο Μαξίμου καθώς οι εξαπατημένοι πασόκοι επιστρέφουν στον φυσικό τους χώρο. Σύμφωνα με πληροφ0ρίες σαρώνει ο Σταύρος Θεοδωράκης τόσο που η Φώφη Γεννηματά αναζητεί δικαιολογίες ώστε να αμφισβητήσει το αποτέλεσμα. Μιλάμε για απίστευτη ανατροπή!

naftemporiki.gr



Ευρύ προβάδισμα της Φώφης Γεννηματά καταδεικνύουν τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για την ηγεσία του υπό συγκρότηση φορέα της Κεντροαρίστερας, σύμφωνα με ενημέρωση του προέδρου της Ανεξάρτητης Επιτροπής Διαδικασιών και Δεοντολογίας, καθηγητή Νίκου Αλιβιζάτου.
Ειδικότερα, με καταμετρημένο το 15% των ψήφων, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει ποσοστό 50,48%, ενώ δεύτερος αναδεικνύεται ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης με 25,43%.
Ακολουθούν ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης με 11,54%, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεωδοράκης με 5,5%, βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννης Μανιάτης με 3,16% και ο πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης με 1,8%.
H συμμετοχή ανήλθε σε περίπου 210.000 ψηφοφόρους.
naftemporiki.gr

Τελικά πότε θα κόψεις το χερογλύκανο ρε άχρηστε Βασίλη Μπόνιο;


Δεν υπάρχουν σχόλια: