Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΜΜΕ και Γερμανοτσολιαδες-ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ Olympia «Σώσαμε τις Τράπεζες εις βάρος των Ελληνων» ομολόγησε αποχωρών ο Νταισελμπλουμ

eu-flag-color 

Απο την πρώτη μέρα της Κρίσης μόνο τα ανεξάρτητα blog σήκωσαν το πραγματικό βάρος της ενημέρωσης των Ελληνων για την λαίλαπα που έφερνε ο Παπανδρεου με τον Τόμσεν του ΔΝΤ και τα δεκανίκια του στην Ελλαδα, το ΛΑΟΣ και την Αγια Οικογένεια.
Μερα με την μερα αποκαλύπταμε και αποκαλύπτουμε τον πραγματικό οικονομικό πολεμο κατά της Ελλάδας, που εφερε την δημογραφική Γενοκτονια, οταν ολα τα ΜΜΕ  ξεφτίλες μας έλεγαν κινδυνιλόγους και υπερβολικούς, για να σώσουν τα τομάρια τους και τις Τράπεζες!
Ποσες φορές δεν ακούσατε «Μαζι τα φαγαμε» , «Ζούσατε πανω απο τις δυνατότητες σας» απο τους δημοσιογράφους που εμεις στο olympia αποκαλύψαμε οτι έπαιρναν μαύρες σακούλες με Ευρώ το ΚΕΕΛΠΝΟ, με τους βαρώνους των ΜΜΕ που είχαν στήσει καρτέλ για να υπέρκοστολογούν τα δημόσια έργα πιο ακριβά κι απο την Ελβετία.
Ποσες εκπομπές σας πουλούσαν κουτόχορτο οτι το PSI έσωσε την χώρα, καταστρέφοντας το πλούτο των Ταμείων ενω στην πραγματικότητα ο μόνος που σώθηκε ηταν η Deutsche Bank του Σοιμπλε και τα τσιράκια τους;
Τωρα που η ζημιά εχει γινει, και αποχωρεί ο Νταισελμπλουμ που πριν απο μερικούς μηνες μας ελεγε οτι τα φαγαμε σε ποτά και γυναίκες τωρα που αποχωρεί ειπε να κανει τον ειλικρινή.
Δεν ξεχνάμε, συνεχίζουμε μεχρι να ξεβρωμίσει ο τόπος κι η Ευρωπη
Ειπε σημερα ο γκαοουλαιτερ του Σοιμπλε, Γερουν (κατόπιν εορτής)
«Χρησιμοποιήσαμε πολλά από τα χρήματα των φορολογούμενων, με λάθος τρόπο κατά την γνώμη μου, για να σώσουμε τις τράπεζες και ο κόσμος που μας επέκρινε τα πρώτα χρόνια του ελληνικού προγράμματος λέγοντας ότι όλα έγιναν για τις τράπεζες, έχει κάποιο δίκιο».
Η δήλωση δεν προέρχεται από οποιαδήποτε χείλη αλλά από τον Γέρουν Ντάισελμπλουμ, απερχόμενου πλέον Προέδρου του Eurogroup. Ήταν η απάντηση που έδωσε μιλώντας στην Επιτροπή Απασχόλησης του ευρωκοινοβουλίου αναφορικά με την ερώτηση που κατέθεσε ο ευρωβουλευτής της Λαϊκής Ενότητας, Νίκος Χουντή.

Ο Ντάισελμπλουμ υποστήριξε ότι «στο πρώτο στάδιο της κρίσης στις χώρες μας το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν οι τράπεζες». «Είχαμε τραπεζική κρίση, δημοσιονομική κρίση, και χρησιμοποιήσαμε πολλά από τα χρήματα του φορολογούμενου, με λάθος τρόπο κατά την γνώμη μου, για να σώσουμε τις τράπεζες και ο κόσμος που επέκρινε τα πρώτα χρόνια του ελληνικού προγράμματος λέγοντας πως όλα έγιναν για τις τράπεζες, έχουν κάποιο δίκαιο».
«Κι αυτό ισχύει για όλες μας τις χώρες. Οι τράπεζες παντού στην Ευρώπη σώθηκαν σε βάρος του φορολογούμενου. Γι’ αυτό και φτιάξαμε την τραπεζική ένωση τώρα. Με υψηλότερες προδιαγραφές, με καλύτερη εποπτεία, με ένα πλαίσιο εξυγίανσης διάσωσης, αν οι τράπεζες έχουν απώλειες. Ακριβώς για να μην ξαναβρεθούμε σε αυτήν την κατάσταση. Το υψηλό δημοσιονομικό χρέος χωρών που παραμένει σε πολλές περιπτώσεις έχει να κάνει με την τραπεζική κρίση και δεν πρέπει να επαναληφθεί», συμπλήρωσε.
Πάντως υποστήριξε τις επιλογές των οικονομικών προγραμμάτων για την Ελλάδα. Μιλώντας στους ευρωβουλευτές της Επιτροπής, ο Ολλανδός πρώην υπουργός Οικονομικών τόνισε ότι «έχουν ληφθεί μέτρα υπέρ της τόνωσης της απασχόλησης» και επιβεβαίωσε ότι «ακόμη και σήμερα που μίλησα με τους θεσμούς, με διαβεβαίωσαν ότι η τρίτη αξιολόγηση πάει πολύ καλά. Δεν πρέπει να αφήσουμε το χρόνο να περάσει ξανά – ως το τέλος του χρόνου καλό είναι να έχουμε τεχνική συμφωνία».
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: