Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

ΑΝ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ, ΑΣΠΡΗ ΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...





Ρε βρομοκάθικα κωλορουφιανοδημοσιογραφάκια (στα παπαγαλάκια του μνημονίου και της κυβέρνησης των δωσιλόγων απευθύνομαι)   που θα ακολουθήσετε τη μοίρα των αφεντικών σας πίσω από τα κάγκελα (αν νομίζετε ότι θα την βγάλετε καθαρή με τα εγκλήματα που έχετε διαπράξει σε βάρος του Ελλ. Λαού πλανάσθε πλάνην οικτράν) μας έχετε πρήξει τα γκογκόβια με τη φοροδιαφυγή στα νυχτερινά κέντρα! Πέντε αποδείξεις που δεν κόπηκαν από το ένα, 20 από το άλλο, τριάντα από το παράλλο… Ξευτελίσατε και τη φοροδιαφυγή ρε τσογλάνια του κερατά! Για το πρόστιμο όμως των 240 εκατομμυρίων ευρώ που επεβλήθη στη MOTOR OIL  του Β. Βαρδινογιάννη, μούγκα στη στρούγκα… Ούτε λέξη δημοσιογραφοτσογλαναράδες… Τις αποδείξεις τις βγάλατε σημαία, τα Βαρδινογιάννεια 240 εκ. όμως τα κατάπιατε…
Ρε δεν πάτε στο διάολο, δημοσιογραφικές πορδές…

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΩΣTE OI "KAKOI" ΓEPMANOI ΔEN ΘA ΠAPOYN MEPOΣ ΣTO "NEO" ΔOΛOΦONIKO ΠAIXNIΔI, OΠΩΣ OI KAΛOI ΦIΛOI MAΣ TA AΓΓΛOAMEPIKANIKA AΠOIKIOKPATIKA KAΘAPMATA ! OI "KAKOI" ΓEPMANOI, OYTE ΠHPAN MEPOΣ ΣTOYΣ ΦONOYΣ TΩN ΛAΩN (AΠO TO IPAK MEXPI ΣHMEPA) ΓIA "ΔHMOKPATIA" KAI ... "EΛEYΘEPIA" !! APA OI "KAKOI" ΓEPMANOI ΔEN EINAI ME THN "EΛEYΘEPIA" KAI THN "ΔHMOKPATIA" TΩN KAΛΩN ΦONIAΔΩN TΩN ΛAΩN !! ΣΩΣTH KAI KAΛΛOI OI ... "KAKOI" ΓEPMANOI !!!
"Η Γερμανία δεν πρόκειται να πάρει μέρος σε οποιαδήποτε επίθεση εναντίον της Συρίας έγινε γνωστό από το γερμανικό κοινοβούλιο. Όπως είπε ο εκπρόσωπος της επιτροπής εξωτερικών υποθέσεων της Bundestag, Philip Mißfelder, «υπάρχει μια διακομματική συμφωνία στην αποφυγή εμπλοκής γερμανικών δυνάμεων σε οποιαδήποτε επίθεση στη Συρία."

YΠOΓPAΦH: O AYPIANOΣ YΠ.EΞ. THΣ XΩPAΣ MAΣ !

YΓ. ΠOIOΣ "EΦEPE" KAI "EKANE" THN "KPIΣH" ΣTHN XΩPAΣ MAΣ KAI ΣTHN EYPΩΠH ;; (Lehmann Brothers, Goldmann Sachs, GAP, IWF, καί καί καί καί ... !) ΦIΛAKIA !

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς Χαρρούλη εννοείς τη δημοσιογραφική χολέρα του Τρεμόπουλου και των λοιπών συριζόπουλων που συνηθίζουν να κάνουν απεργία όποτε ο Σαμαράς κάνει ταξίδι στο εξωτερικό και απειλούν τους υπόλοιπους δημοσιογράφους με διαγραφή από το ταμείο συνταξιοδότησης των δημοσιογράφων αν δεν υπακούσουν στις εντολές του Τρεμόπουλου.
ΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΟΛΕΡΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΟΝΤΟΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Χάρης τα λέει εξω από τα δόντια, και "οποιον παρει ο Χαρης" . Ξέρω ενοχλει αλλά έτσι είναι τα πράγματα η αλήθεια προκαλει πόνο.
ΑΝΤΙΓΟΝΗ
Τι κάθεσαι λοιπόν; Όπως τα δικά σου λόγια δε μου αρέσουν, ούτε και θα μ’ αρέσουν, έτσι και σένα τα δικά μου σ’ ενοχλούν.
Δόξα δεν περίμενα λαμπρότερη απ’ το να θάψω τον αγαπημένο μου. Το ίδιο θα’λεγαν και όλοι τούτοι εδώ αν δεν τους βούλωνε το στόμα ο φόβος. Μα η τυραννία γι’ αυτό το λόγο επικρατεί, γιατί μπορεί να λέει και να κάνει ό,τι θελήσει.