Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

MEGA ΒΙΝΤΕΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ. ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ.



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΘΥΡΑΜΒΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ MEGA, ΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΙΟΒΕ.
«TO 2012, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ»
ΙΟΒΕ ΣΗΜΕΡΑ: Φόβοι για υφεση 4,6% και ανεργία 27,6% και το 2013




Αυτός ο άνθρωπος είναι υπουργος οικονομικών ΣΗΜΕΡΑ και “διαβεβαιώνει” για την ασφάλεια των καταθέσεων. Ο ίδιος που πριν λίγες εβδομάδες συνηγόρησε στο κούρεμα των καταθέσεων στην Κύπρο.
Αυτός ο άνθρωπος δεν βρίσκεται απλώς στο απυρόβλητο, αλλά σε ύπατο αξίωμα. Γεγονός που αποτελεί βιασμό στην προσωπικότητα κάθε πολίτη της Ελλάδας. Το ίδιο και οι δημοσιογράφοι που τον άκουγαν ευλαβικά.
Πλέον είναι δεδομένο ότι αυτοί αναίσχυντα εκτελούν τον ρόλο τους. Το κρίμα λοιπόν είναι αποκλειστικά στον λαιμό μας.
olympiada

ΑΥΤΗ Η ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΛΕΛΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ  ΕΠΗΡΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΡΗΜΑΔΙ ΜΑΣΤΙΓΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΜΟΙΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΓΟΝΙΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΤΙΜΩΤΙΚΗ ΦΤΩΧΕΙΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ…
ΑΠΟΓΥΜΝΩΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟ, ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΗ, ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ
!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στουρνάρας (μεγεθυντικό του στούρνος)

από
http://www.enikos.gr/stathis/144773,Forotromokratia.html

Ανώνυμος είπε...

Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΝΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΕΡΓΗ. ΓΑΜΩ ΤΗ ΦΑΡΑ ΣΟΥ ΤΟΜΑΡΙ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΠΙΣΩΜΕΡΑΚΛΗ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είπε...

Ο Στουρνάρης περνά την ιδέα της πολιτικής ένωσης με την Ευρώπη, αφού η οικονομική ένωση δεν επέφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Παρακολουθήστε το βίντεο με προσοχή όπου το αναφέρει δύο φορές: στο 0:52 και στο 2:22 .
Παγκόσμια κυβέρνηση με Έλληνες πολιτικούς σε έτοιμες θέσεις, οι άνθρωποι δεν είναι ηλίθιοι ούτε το Γιωργάκη του ΠΑΣΟΚ αφού μέχρι και καθηγητής πανεπιστημίου έγινε. Η ηλιθιότητα βρίσκεται στον λαό που δεν κλείνει την τηλεόραση και δίνει φωνή στους προδότες πολιτικούς και στα όργανα τους τα ΜΜΕ. Μην ξεχνάτε, τα κανάλια ελέγχονται από τραπεζίτες, το MEGA έχει μετόχους 6 τράπεζες και 16 πολυεθνικές, παρόμοια κατάσταση έχουν και τα υπόλοιπα κανάλια.