Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013





Αν δεν το πιστεύετε ακούστε τον να τα λέει δίπλα στον Μιχαλάλιακο... για να ξέρουμε ποιοι ψηφίζουν ΧΑ... για την Ελλάδα και το διορισμό του παιδιού μας ρε καμωτό:


11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

No comments...


Προσό-χή!!!!!!!

SKANDALOS είπε...

προσχήηη ρεεεε

Οι κλωτσομπουνιδάκηδες και ""ξεβρωμιστές"" της Ελλάδας το ρίξανε σε ΠΑΣΟΚωλητό!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΤΟΝ ΠΑΣΟΚΟ...ΜΑΣ Γ@ΜΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΕΒΑΛΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΤΟ ΣΒΗΣΗ ΜΕ "ΒΕΝΖΙΝΑ"
ΤΕΛΙΚΑ ΑΔΙΚΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΩΝ ΣΙΡΙΖΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΕΖΟΥΝ ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ?????
ΠΙΣΟ ΑΠΟ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣΜΟ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ρε φίλε καλά τα λες , μαζί σου είμαι , αλλά και λίγη ορθογραφία δε βλάπτει - έτσι για τα νέα παιδιά που θα τα διαβάζουν.

Ανώνυμος είπε...

τα νέα παιδιά ΔΕΝ διαβάζουν.
ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΠΙΝΟΥΝ ΑΚΟΥΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΕ ΚΑΤΙ ΜΑΡΑΦΕΤΙΑ ΣΤ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ..
ΠΕΡΠΑΤΑΝ ΣΑΝ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΑ-ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΑ ΚΟΙΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΚΡΙΒΟ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΟ ΜΠΙΧΛΙΜΠΙΔΙ.

Ανώνυμος είπε...

βλέπω όμως ότι δεν έκανες ούτε ένα λάθος αυτή τη φορά , μπράβο έτσι σε θέλω για να δίνουμε το καλό παράδειγμα ,αδελφέ μου. Καλοπροαίρετα πάντα.

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΛΑΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙ

Ανώνυμος είπε...

Καλά μονο το ένα λαμόγιο είδατε όλοι? Τα αλλα λαμόγια που χειροκροτήσανε στο τέλος μαζί με τον αρχηγό δε τα είδατε? και έχετε τώρα ελπίδες ότι αυτοί θα σας σώσουν? άντε καληνύχτα!!

Ανώνυμος είπε...

Το παλαιο-λαμογιο του ΠΑΣΟΚ έχει πολλά πλοκάμια. Κάποια πήγαν στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και καποια αλλα πηγαν στο ΣΥΡΙΖΑ.
Να τα χαιρεστε συριζαυγολάδες!

Ανώνυμος είπε...

Harry sorry, αλλα και εγω Χρυση Αυγη θα το ριξω, αν γινουν εκλογες, που δεν το βλεπω. Αααααλλα πραγματα θα γινουν απ'ότι φαινεται

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ Κ. ΚΛΥΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΑ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΑ Η ΤΑ ΝΔΚΟΣΚΥΛΑ Η ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΞΕΡΩ ΜΟΝΟ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΑΓΚΩΤΟ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΟΜΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΜΟΥ!!! ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ 18 ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΜΟΥ ΕΦΥΓΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΕΞΩ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΡΘΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΛΑΒΑ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ, ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ(ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ, ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ). ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΠΗ!!!