Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

H ώρα της αποκαθήλωσης κορυφαίου θεσμικού παράγοντα έφτασε


8797ce5b377d5555cb899b27bb7bfd54_XL


Η αντίστροφη μέτρηση για την αποκαθήλωση γνωστού θεσμικού παράγοντα του νευραλγικότερου τομέα της οικονομίας έχει αρχίσει.

Το σύστημα έχει αποφασίσει να τον καρατομήσει και να τον πετάξει στα σκουπίδια αλλά ο ίδιος ανθίσταται και καταβάλει απεγνωσμένες προσπάθειες για να διασωθεί. Εξ’ άλλου δεν μπορεί να καταλάβει πως τώρα τον εγκαταλείπουν όλοι όταν πριν από λίγους μήνες θεωρούσε βέβαιο ότι θα του ανέθεταν και την πρωθυπουργία για να βάλει τάξη στην χώρα.
Ο ίδιος ο πρωθυπουργός λέει ότι πρέπει να τελειώνουμε μ’ αυτόν γιατί βρίσκεται πίσω από κάθε γκρίζα υπόθεση. Το ίδιο πιστεύει και ο Βενιζέλος παρ’ ότι στο παρελθόν τον είχε εξυπηρετήσει.
Ακόμα και οι τριτοκοσμικοί στους οποίους έδινε απόρρητα στοιχεία για να αποκτήσει προνομιακές σχέσεις άρχισαν να καταλαβαίνουν ότι είναι καμένο χαρτί.
Το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι άρχισαν να του κάνουν χουνέρια και κάποιοι μεγαλοτραπεζίτες.
Πολύ σύντομα ο θεσμικός παράγοντας θα έχει ελεύθερο χρόνο οπότε μπορεί άνετα να ασχοληθεί με τις ανακριτικές  αρχές οι οποίες αναμένεται να ενεργοποιηθούν άμεσα όταν διαπιστώσουν ότι δεν διαθέτει την ασφάλεια και την ασπίδα από το σύστημα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τσίου, τσίου...
Ποιός είναι;

Ανώνυμος είπε...

Ποιός είναι αυτός ρε Χάρρυ,
μας έσκασες.
Από Γ. αρχίζει το επωνυμό του ή από Π., ή κάτι άλλο;