Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2016

ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΔΟΛ και MEGA Κρισιμες ωρες για το μελλον του καναλιου

3c9ff-megaΑυτή τη στιγμή η Μιχαλακοπούλου – για τους γνωρίζοντες, είναι ένα καζάνι που βράζει. Η παρατεταμένη απραξία, σε συνδυασμό με τη δίμηνη και πλέον καθυστέρηση της μισθοδοσίας, αλλά και οι αβέβαιες προθέσεις του Σταύρου Ψυχάρη σε μια σειρά ανοιχτών θεμάτων εντός και εκτός του οργανισμού, έχουν δημιουργήσει μια ασφυκτική κατάσταση… Με το χρόνο πλέον να κυλά αντίστροφα.

Παράλληλα οι σταθερά πια χαμηλές κυκλοφορίες του «ΒΗΜΑτος» και των «ΝΕΩΝ», η απονεύρωση στα όρια της απλής συντήρησης των sites του οργανισμού, αλλά και συνολικά η λειτουργία του «μαγαζιού» με όρους «αυτόματου πιλότου»… Συμπληρώνουν την παρακμιακή εικόνα του άλλοτε ισχυρού μιντιακού ομίλου της χώρας.
Με άλλα λόγια η πορεία του ΔΟΛ και οι πρωτοβουλίες του Σταύρου Ψυχάρη για την ανακοπή ή όχι αυτής της κατάστασης που έχει περιέλθει ο οργανισμός, θα είναι αυτό που θα πυροδοτήσει και τις εξελίξεις στο MEGA. Πρόκειται για συγκοινωνούντα δοχεία στα οποία το μείγμα και το εύρος των αλλαγών ορίζονται από τη Μιχαλακοπούλου. Για να γίνει ακόμη πιο σαφές: δεν μπορεί να υπάρξει το ένα χωρίς το άλλο! Αν ανατραπεί αυτή η συνθήκη, τότε το MEGA θα είναι ένα άλλο MEGA που δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό που γνωρίσαμε τα τελευταία 25 χρόνια!
kalinda

Δεν υπάρχουν σχόλια: