Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Άδωνις, ο ψεύτης!


Δεν είναι άγνωστο ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης επιδίδεται από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στα πολιτικά πράγματα σε κωλοτούμπες που θα τις ζήλευε κι ο Ιωάννης Μελισσανίδης. Ταυτόχρονα όμως λέει και ψέματα κι επειδή προφανώς δεν θυμάται πως τα έχει πει (κανένας ψεύτης δεν τα καταφέρνει στο τέλος) διαρκώς πέφτει στον λάκκο που ο ίδιος έχει σκάψει.

Έτσι και μ’ ένα βίντεο όπου εμφανίζεται να φωνάζει σε κάποια εκδήλωση στην οποία ήταν ομιλητής το γκεμπελικό σύνθημα «θα ξαναγυρίσουμε και θα τρέμει η γη». Το συγκεκριμένο βίντεο δεν εμφανίστηκε στο διαδίκτυο σήμερα. Στο koutipandoras.gr το είχαμε εντοπίσει πριν από τρία χρόνια κι επειδή ειλικρινά σκεφτήκαμε πως δεν θα μπορούσε ένας δεξιός πλην όμως δημοκράτης κατά τα λεγόμενά του, να το φωνάζει, επικοινωνήσαμε μαζί του. Τότε ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε πως το βίντεο είναι χαλκευμένο. Είναι δηλαδή προϊόν μοντάζ. Και μάλιστα κατά την προσφιλή του συνήθεια, άρχισε να απειλεί με μηνύσεις εκείνον που δήθεν τον εμφάνιζε να φωνάζει το σύνθημα των Ναζί.
Λίγες ημέρες αργότερα είχε επανέλθει όμως για να ενημερώσει το ακροατήριό του ότι το σύνθημα τον είχαν εμπνευστεί βορειοηπειρώτες. Τρία χρόνια μετά, χθες δηλαδή, το συγκεκριμένο βίντεο επανήλθε στην επικαιρότητα και ο Άδωνις Γεωργιάδης βρέθηκε εκ νέου απολογούμενος. Ελάτε όμως που δεν θυμόταν τι υποστήριζε παλαιότερα; Έτσι όταν του ζητήθηκε στο twitter να απαντήσει εκείνος επανέλαβε τις θεωρίες για τους βορειοηπειρώτες. «Δεν είναι ο ύμνος του Γκεμπελς αλλά εκδήλωση Βορειοηπειρωτών και τραγούδι που τραγουδούν από το Πρωτόκολλο της Φλωρεντίας ακόμη. Περαστικά», έγραψε χαρακτηριστικά.
Δηλαδή οι Ναζί κι ο υπουργός Προπαγάνδας τους και νούμερο δύο του Γ’ Ράιχ, αντέγραψε το σύνθημα των Βορειοηπειρωτών. Πολύ λογικός συνειρμός από τον αντιπρόεδρο του Κυριάκου Μητσοτάκη. Που στην τελική ακόμη κι αν ίσχυε μικρή σημασία θα είχε, αφού το σύνθημα έχει γνωστό από τον Γιόζεφ Γκέμπελς. Η ουσία στην προκειμένη περίπτωση, είναι πως ο Άδωνις Γεωργιάδης για μια ακόμη φορά επιχειρεί να λειάνει τις ακροδεξιές γωνίες του, λέγοντας ψέματα.

Διαβάστε σχετικά: «Πλαστά» αποκαλεί ο Άδωνις τα ακροδεξιά tweets του αλλά είναι απλώς διαγραμμένα
Διαβάστε σχετικά: Τελικά ο Άδωνις φώναζε το ναζιστικό σύνθημα «θα ξαναγυρίσουμε και θα τρέμει η γη» σε εκδήλωση για τη Βόρεια Ήπειρο

Δεν υπάρχουν σχόλια: