Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Φαήλος Κρανιδιώτης: Χρήσιμη εξέλιξη για τη χώρα η παραίτηση Μητσοτάκη

IMG_2084 Ο πρόεδρος της «Νέας Δεξιάς» -και καλός φίλος του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά- τέθηκε ξεκάθαρα υπέρ της παραίτησης του κ. Μητσοτάκη από την ηγεσία της Νέα Δημοκρατίας, αφήνοντας σαφείς αιχμές εναντίον του για τα σκάνδαλα που ολοένα και ξεσπούν.
Όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά: «Και νόμιμα να είναι όλα αυτά, δεν είναι ηθικά. Η παραίτηση του κι ένας σοβαρός άνθρωπος στην ηγεσία της ΝΔ θα ήταν χρήσιμη εξέλιξη για την πολιτική ζωή και για την χώρα».
Όπως γίνεται αντιληπτό, μετά και από τα όσα δήλωσε σήμερα ο «καραμανλικός» Ευάγγελος Αντώναρος, η παρουσία στην αρχηγία της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη ξεκινά να αποτελεί εσωκομματικό θέμα.
Συγκεκριμένα, ο Φαήλος Κρανιδιώτης αναφέρει στη δήλωσή του:
«Αρκετοί νεοδημοκράτες φίλοι αρνούνται να αποδεχτούν πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το περιβάλλον του αποκαλύπτονται ως βαρίδια κάθε προσπάθειας απαλλαγής της χώρας από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο μέσος δεξιός, κεντρώος, πείτε τον όπως θέλετε, δεν έχει καμμία υποχρέωση να υπερασπίζεται κάθε τόσο τα νιτερέσα, τις offshore, τα δάνεια, τις παρέες, τα δώρα από κολλητούς, τα σπίτια στην Εσπερία κι ό,τι άλλο τυχόν θα μάθουμε. Και νόμιμα να είναι όλα αυτά, δεν είναι ηθικά. Η παραίτηση του κι ένας σοβαρός άνθρωπος στην ηγεσία της ΝΔ θα ήταν χρήσιμη εξέλιξη για την πολιτική ζωή και για την χώρα.
Φαήλος Κρανιδιώτης
Πρόεδρος Νέας Δεξιάς»

Δεν υπάρχουν σχόλια: