Σάββατο, 4 Νοεμβρίου 2017

Επιτέλους ο Αυγενάκης παραδέχτηκε ότι μιλούσε με ποινικούς στον «αδιάβαστο» Μπαμπη ΠαπαδημητρίουΣτον Άρη Πορτοσάλτε και τον Μπάμπη Παπαδημητρίου ένιωσε οικεία ο Λευτέρης Αυγενάκης ώστε να παραδεχτεί τελικά ότι συνομιλούσε με ποινικούς. Η πρώτη του αντίδραση βέβαια, ήταν να στείλει εξώδικο στο Documento και να υποστηρίζει ότι δεν γνωρίζει τίποτα για τις αποκαλύψεις τις οποίες τώρα παραδέχεται!
Η συνέντευξη έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς πέρα από τις παραδοχές που κάνει ο Λευτέρης Αυγενάκης σε σχέση με τις αποκαλύψεις του Documento, o Mπάμπης Παπαδημητρίου παραδέχεται ότι είναι «αδιάβαστος».
Ο δημοσιογράφος λέει ευθέως ότι δεν έχει διαβάσει το θέμα για το όποιο κάνει ερωτήσεις στο συνεντευξιαζόμενο . Άλλωστε όπως αναφέρει και σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Μπαμπης Παπαδημητρίου, δεν τον νοιάζει τι ακριβώς έχει αποκαλυφθεί αλλά ότι οι συνομιλίες δόθηκαν στο Documento από την ΕΥΠ.
Σε ερώτηση των δυο δημοσιογράφων που εμφανίζονται να μην έχουν καταλάβει για ποιο λόγο κατηγορείται ο Αυγενάκης, ο γραμματέας της ΝΔ λέει: «με κατηγορούν για μια συνομιλία δευτερολέπτων με κάποιον κύριο που φαίνεται να έχει εμπλακεί σε κάποια ζητήματα που εξετάζει η δικαιοσύνη» για τα οποία ζητήματα ο κ Αυγενάκης ακόμα δεν έχει ενδιαφερθεί να μάθει «Είναι βέβαιο ότι δεν γνώριζα, αλλά και σήμερα δεν γνωρίζω, αν και με ποιο τρόπο εμπλέκεται με τη Δικαιοσύνη, αν έχει καταδικαστεί ή όχι για παράνομες πράξεις" λέει στην συνέντευξη του.
Ξεχνά ο κύριος Αυγενάκης ότι με αυτόν τον «κύριο» δεν μιλά λίγα δευτερόλεπτα αλλά εμφανίζεται να έχει και άλλες συνομιλίες καθώς και μηνύματα τα οποία ανταλλάσσει τόσο ο ίδιος αλλά και ο προσωπικός του φρουρός, Νίκος Μανώλης τον οποία τελικά απέλυσε μετά τον ντόρο των δημοσιεύσεων.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο προσωπικός φρουρός του Αυγενάκη εμφανίζεται στις συνομιλίες να κάνει τον ενδιάμεσο στα ρουσφέτια και βέβαια να διαβεβαιώνει τον Μπαμπάμτση ότι ο βουλευτής θα τον βοηθήσει γιατί έχει μεγάλη δύναμη και γνωρίζει ότι βοήθησε και έναν από τους απαγωγείς του Παναγόπουλου.
Επίσης να θυμίσουμε στο κ. Αυγενάκη ότι με αυτόν τον «κύριο που μίλησε λίγα δευτερόλεπτα μαζί του» φαίνεται ότι έχουν πολύ στενότερες σχέσεις καθώς συναντιόνταν σε κοσμικές εκδηλώσεις όπως, αυτή του Greek Economic Forum (G.E.F.), στο περιβόητο Salon de Bricolage, που χαρακτηρίστηκε ως «Το mini ελληνικό Νταβός της επιχειρηματικότητας, της πολιτικής και της διανόησης» και το οποίο διοργάνωσε το σύνολο των εμπλεκομένων στην υπόθεση.
Ο Λευτέρης Αυγενάκης επιμένει να μιλάει για συκοφαντικά δημοσιεύματα και παρακρατικές μεθόδους, στη λογική ότι οι επίμαχες συνομιλίες δόθηκαν στο Documento από την ΕΥΠ, προσπερνώντας και προσπαθώντας να.. ξεχάσει ότι πρόκειται για στοιχεία δικογραφίας, τα οποία, ως όφειλε, δημοσίευσε η εφημερίδα.
Είναι ξεκάθαρο επίσης ότι ο Λευτέρης Αυγενάκης δεν ακολουθεί την κομματική γραμμή ή βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση,  καθώς ενώ ο ίδιος λέει ότι η εφημερίδα καθοδηγείται από το Μέγαρο Μάξιμου, ο αρχηγός του, Κυριάκος Μητσοτάκης, έλεγε ότι ο πρωθυπουργός είναι φερέφωνο του Documento.
Ας καταλήξουν επιτέλους τί από τα δυο συμβαίνει.γή
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: