Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

«Μας διασύρει» - Χαμός στη ΝΔ με κορυφαία στελέχη να αμφισβητούν ανοιχτά τον Μητσοτάκη

Κυριάκος Μητσοτάκης

Σφοδρές αντιδράσεις πλέον από υψηλόβαθμα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας αναφορικά με την πρωτοφανή στα πολιτικά χρονικά γκάφα Μητσοτάκη να καταθέσει ερώτηση για ανομία, την στιγμή που η ελληνική αστυνομία έχει καταγράψει ιστορικές επιτυχίες διεθνούς μάλιστα εμβέλειας.
Στενός σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη έγινε αποδέκτης ισχυρής διαμαρτυρίας από μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας, οι οποίοι εκτός από τον διασυρμό φοβούνται και τρέμουν τις εξελίξεις στην δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Ένας εξ’αυτών μάλιστα απαίτησε από τον Μητσοτάκη να τραβήξει την ερώτηση προς τον πρωθυπουργό, λέγοντας ότι ο ίδιος θα αρνηθεί να πάρει το λόγο και να υπερασπίσει «βουλευτές – δικηγόρους εγκληματικών οργανώσεων» όπως χαρακτηριστικά είπε, κατονομάζοντας συγκεκριμένο βουλευτή.
Έτερος βουλευτής, νομικός που έχει στηρίξει στο παρελθόν τις επιλογές Μητσοτάκη, θεωρεί τελείως άκυρη την πρωτοβουλία του προέδρου της Ν.Δ. υπενθυμίζοντας ότι εξάρθρωση τρομοκρατικής οργάνωσης με αποκάλυψη φυσικού αυτουργού είχε να γίνει από το 2009 επί κυβέρνησης Καραμανλή! Όπως επίσης ότι η διαλεύκανση της απαγωγής Λεντιδάκη χωρίς λύτρα και με το θύμα σώο, είναι επιτυχία διεθνούς ακτινοβολίας και πως είναι εξαιρετικά σπάνιο σε παγκόσμιο επίπεδο υπόθεση απαγωγής επωνύμου να έχει παρόμοια κατάληξη.
Η σύλληψη της συμμορίας των Γεωργιανών που βασάνιζε γέροντες επίσης αποδομεί το επιχείρημα της καθημερινότητας του πολίτη  Και στη Νέα Δημοκρατία είναι σίγουρο ότι θα χρησιμοποιηθεί από την κυβέρνηση. Όμως δεν είναι αυτό που τους φοβίζει. Η υπόθεση της Ενέργκα και ο συσχετισμός με τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου είναι το μείζον. Και εκεί φοβούνται ότι θα ακουστούν πολλά.
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: