Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Να πως φθάσαμε στο μήνυμα της Κομισιόν ότι η Ελλάδα είναι Ευρώπη και η Ευρώπη είναι Ελλάδα.

Αυτά που γράφει το Ολυμπία δεν είναι κανενός είδους προσωπολατρεία, είναι απλώς αποτύπωση της ιστορικής αλήθειας. Γι’ αυτό οφείλουμε να γυρίσουμε δυόμιση χρόνια πίσω για να δούμε πως προέκυψε το σημερινό μήνυμα της κομισιόν για την επέτειο 25 Μαρτίου 1821 «Η Ελλάδα είναι η Ευρώπη και η Ευρώπη είναι Ελλάδα»Όταν το καλοκαίρι του 2015 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος πήρε την πρωτοβουλία, μαζί με τον πρωθυπουργό και τους δημοκρατικούς πολιτικούς αρχηγούς, να κρατηθεί η Ελλάδα στο σκάφος της Ευρώπης και της ευρωζώνης είχε τότε τονίσει:

Η Ελλάδα έχει ανάγκη από την Ευρώπη για το μέλλον γιατί δεν μπορεί να διανοηθεί το μέλλον της εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αλλά και η Ευρώπη έχει ανάγκη από την Ελλάδα, διότι η Ευρώπη δεν θα είναι ποτέ ίδια δίχως την Ελλάδα.

Ένα χρόνο μετά, το 2016, όλη η ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με προεξάρχοντα τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, έλεγαν το ίδιο. Και κορυφαία ήταν η στιγμή της επίσημης επίσκεψης στην Ελλάδα του Προέδρου της ομοσπονδιακής Δημοκρατίας Γερμανίας Φ. Σταϊνμάγερ ο οποίος μέσα στο μουσείο μοντέρνας τέχνης, με αφορμή την έκθεση Ντοκουμέντα, είχε πει ακριβώς αυτό που τότε έλεγε και ο Προκόπης Παυλόπουλος αλλά και σήμερα η Κομισιόν.

Απλώς για να θυμόμαστε ότι η Ελλάδα είναι πολύ μεγαλύτερη από όσο κάποιοι νομίζουν. Μιας και φυσικά μιλάμε για την παρέα του κύριου Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος θέλει να χαμηλώσει την Ελλάδα για να ψηλώσει ακόμα περισσότερο ο ίδιος και η τραβεστί Νέα Δημοκρατία της οποίας ηγείται.

Ο κύριος Μητσοτάκης θα καταλάβει ότι ηγέτης της Νέας Δημοκρατίας παραμένει πάντα ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και οι παρακαταθήκες του.

Και άξιοι διαδοχοί του είναι μόνο είναι μόνον ο Κώστας Καραμανλής και ο Προκόπης Παυλόπουλος. Αυτό το ξέρει ο κύριος Μητσοτάκης καλύτερα από τον καθένα και ας το κρύβει. Αψευδής μαρτυρία η στάση που κρατάει το Ευρωπαϊκό, Λαϊκό κόμμα απέναντι του.

Τελευταίο δείγμα γραφής: Έκανε αίτημα στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα να στηρίξει την Ελλάδα για τους στρατιώτες μας που κρατάει ομήρους η Τουρκία, και το ευρωπαϊκό λαϊκό κόμμα που γύρισε την πλάτη. Βεβαίως το ευρωπαϊκό λαϊκό κόμμα δε γύρισε την πλάτη στην Ελλάδα, αφού η σύνοδος κορυφής στήριξε την Ελλάδα. Οι ηγέτες εμπιστεύονται περισσότερο τον Προκόπη Παυλόπουλο και τον Αλέξη Τσίπρα από ό,τι τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο οποίος είναι το όνειδος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος.

Το ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι το όνειδος του ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος αποδεικνύεται και από το ότι καταδίκασε ακόμα και την Ντόρα Μπακογιάννη στην αφάνεια του Ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος. Χρόνια ολόκληρα η Ντόρα Μπακογιάννη ήταν αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος. Την μόνη φορά που έχασε ήταν επί ηγεσίας Κυριάκου Μητσοτάκη, Όταν μεταξύ 18 υποψηφίων η Ντόρα διεκδίκησε μία από τις 16 θέσεις αντιπροεδρου του ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος και ήλθε 18η και ιδρωμένη!

Posted by olympiada στο Μαρτίου 26, 2018

Διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια: