Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Ετσι ο ευπατρίδης ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος ΞΕΤΡΥΠΩΣΕ από τα λαγούμια τους Γενίτσαρους που θέλουν την Ελλάδα καρπαζοεισπράκτορα









Μπορεί να κρύβονται πίσω από εθνικιστικές κορώνες, πίσω από ελληνικές σημαίες, που δεν τους εκφράζουν εκ του αποτελέσματος, να έχουν αλώσει την Μεγάλη Πατριωτική Παράταξη χάρη στον Μητσοτάκη και τον Σαμαρά που άνοιξε την κερκόπορτα, αλλά μην τους θίξεις την Τουρκία και τον Ερντογαν.
Ο Τούρκος καναλάρχης και η Τουρκία δεν πουλάει μόνον δακρύβρεχτα σήριαλ και τηλεπαιχνίδια, πουλάει και νεοοθωμανισμό και πολλοί πρόθυμοι είναι αυτοί που αυτοβούλως γίνονται γενίτσαροι στον Σουλτάνο
Ο ευπατρίδης ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος, είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση, στην πιο κρίσιμη καμπή της Ιστορίας των τελευταίων 40 ετών και έχει συναίσθηση και της εύθυνης και του ρόλου και των αρμοδιοτήτων του. Δεν είναι τυχαίος, είναι ο ίδιος από τους καλύτερους συνταγματολόγους που έχει η Ελλάδα αυτή την στιγμή και δεν ήταν «άλλη μια επιλογή» όπως θα μπορούσε να ήταν σε άλλες εποχές ένας πρόεδρος.
Γνωρίζει λοιπόν και τις υποχρεώσεις που έχει απέναντι στο σύνταγμα, αλλά το κυριότερο, γνωρίζει ότι είναι η φωνή και η ψυχή όλων των Ελλήνων και όπως όλοι οι Ελληνες έχει το αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα της Δημοκρατίας, που κατακτήσαμε με αγώνες, την Ελευθερία του λόγου, όχι του δικού του λόγου, αλλά εκ του αξιώματος του, του λόγου όλων Ελλήνων και θα ήταν προσβολή για αυτό που παραχώρησε ο Ελληνικός λαός να σιωπά και να κλειστεί στον Προεδρικό Μέγαρο.
Ελα όμως που ο πατριωτικός και ενωτικός λόγος του ΠτΔ ενοχλεί αυτούς που κινούνται πέριξ του Τούρκου καναλάρχη κι όχι μόνον.
Δεν μπορεί αυτοί από τα κανάλια, τις εφημέριδες και τους ιστότοπους τους να μας λένε πόσο πανίσχυρος είναι ο Ερντογαν και γι αυτό «να μην τον προκαλούμε», εννοώντας να μην πηγαίνουμε ούτε μέχρι το Ελληνικό Καστελόριζο, γιατί θα θυμώσει ο Ερντογαν, και να βγαίνει ο Παυλόπουλος να αντιμιλάει στον Ερντογαν εκ μέρους όλου του Ελληνικού λαού!
Δεν ξεχνάμε, ότι ενώ ο Ερντογαν είχε συμφωνήσει να μιλήσει στο ΑΠΕ πριν την επίσκεψη του, τελικά άλλαξε γνώμη και πήγε στο σταθμό του Τούρκου καναλάρχη για να θέσει ζητήματα κατά της Ελλάδος, ωστε να δημιουργήσει τετελεσμένα, με την τούρκικη κουτοπονηριά ότι ο Ελληνας Πρόεδρος δεν μπορεί να μιλήσει!
Ελα όμως που ο Πρόεδρος δεν είναι κανέναν γιουσουφάκι σαν και του λόγου τους και όχι μόνον του απήντησε, εκπροσωπώντας την Ελλάδα, αλλά τον ανάγκασε να πάρει πίσω όλα όσα είπε για αλλαγή της Συνθήκης της Λωζάνης και να τονίσει το αδιαπραγμάτευτο των συνόρων και της Εθνικής Κυριαρχίας.
Αυτές τις μέρες, με όσα γίνονται στο Αιγαίο και στον Εβρο, πάλι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, τονίζει και απαντά σε κάθε πρόκληση όπως επιβάλει η θέση του, με αποφασιστικότητα και χωρίς περιστροφές ότι η Ελλάδα είναι ειρηνική δύναμη, αλλά θα υπερασπιστεί μέχρι τελευταίας ρανίδος τα δίκαια και την Ελευθερία της.
Κι όμως, όπως φαίνεται, η αποφασιστικότητα των Ελλήνων, μέσω του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, δεν εκφράζει κάποιους εντός της χώρας, που αν κι έχουν ελληνική ιθαγένεια και διαβατήριο, θα προτιμούσαν το φέσι του Ερντογαν.
Ετσι ο ευπατρίδης ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος ΞΕΤΡΥΠΩΣΕ από τα λαγούμια τους Γενίτσαρους που θέλουν την Ελλάδα καρπαζοεισπράκτορα

Δεν υπάρχουν σχόλια: