Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Ο Κ. Μητσοτάκης αποσύρει τον Αδ. Γεωργιάδη από τα τηλεπαράθυρα

Αποτέλεσμα εικόνας για μητσοτακης αδωνις

Τον έφαγε τον «μπιφτεκά» Γεωργιάδη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντινέας! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κόβει από τα τηλεπαράθυρα τον Άδωνι Γεωργιάδη!


Το κύκνειο άσμα ήταν για τον Αδ. Γεωργιάδη το επώδυνο τηλεπαράθυρο στον ΑΝΤ1 με τον Π. Κωνσταντινέα. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε εκτός εαυτού τον αντιπρόεδρο της ΝΔ όταν του υπενθύμισε τι έλεγε για τον Κ. Μητσοτάκη, τον Α. Σαμαρά, αλλά και τον Κ. Καραμανλή και τον χαρακτήρισε «μπιφτεκά» (επειδή γυρίζει και από τις δύο πλευρές).

Το βίντεο της διαμάχης έκανε το γύρο του διαδικτύου. Το αποτέλεσμα ήταν να τηλεφωνήσει ο Κ. Μητσοτάκης και να του θυμίσει ότι είναι αντιπρόεδρος της ΝΔ και δεν μπορεί να τσακώνεται στα παράθυρα των καναλιών. Η ποινή που επεβλήθη από τον Κ. Μητσοτάκη στον Αδ. Γεωργιάδη είναι στέρηση τηλεοπτικών παραθύρων.

Πλέον ο Αδ. Γεωργιάδης θα βγαίνει μόνος του σε συνεντεύξεις στα κανάλια για να μην τσακώνεται με τους ΣΥΡΙΖΑίους! Να δεις που θα τσακώνεται με τους δημοσιογράφους!!!

Υπενθυμίζεται ότι ο Αδ. Γεωργιάδης έχει μεταβληθεί σε βαρίδι για τον Κ. Μητσοτάκη. Ο πρόεδρος της ΝΔ υποχρεώθηκε να τον αλλάξει από τη θέση του τομεάρχη Άμυνας και να τον αφήσει ως αντιπρόεδρο χωρίς αρμοδιότητες. Όμως ο Αδ. Γεωργιάδης συνεχίζει να τραβά προς τα ακροδεξιά την αντιπολιτευτική γραμμή της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: