Σάββατο 7 Απριλίου 2018

Αποκαλύφθηκε ο βουτηγμένος στη διαπλοκή και τη διαφθορά Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκαλύφθηκε, γελοιοποιήθηκε στο πανελλήνιο και έχει το θράσος να ζητά εκλογές. Για ποιο λόγο; Για να αποσταθεροποιηθεί η χώρα ενώ είναι βέβαιο ότι θα τις χάσει;

Δεν πρέπει να αμφιβάλλει κανένας πλέον ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποτελεί μία από τις πλέον φαιδρές περιπτώσεις πολιτικών προσώπων που έχει... αναδείξει αυτός ο τόπος.

Δεν θα υπενθυμίσουμε τον παρασιτικό και εθνικά επιζήμιο ρόλο της οικογένειας Μητσοτάκη στα δημόσια πράγματα εδώ και δεκαετίες. Δεν θα αναφερθούμε στις ιδεολογικές αντικοινωνικές αγκυλώσεις του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Αγίας Οικογένειας. Δεν θα αναφερθούμε στα σκάνδαλα που έχει εμπλακεί το σόι του αποστάτη δεκαετίες τώρα. Δεν θα αναφερθούμε ούτε στα σκάνδαλα στα οποία εμπλέκεται η σύζυγός του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα, ούτε στις παραλείψεις στα πόθεν έσχες.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξελέγη πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εκπροσωπώντας δήθεν το "νέο". Αυτό ήταν το αφήγημα της διαπλοκής.

Πέραν της οφθαλμοφανούς ανικανότητάς του να διοικήσει το ίδιο του το κόμμα, ο παλιός γνώριμος και συνομιλητής του Χριστοφοράκου, ο άνθρωπος που λάμβανε δώρα από τη SIEMENS, έχει γελοιοποιηθεί πλέον στο πανελλήνιο που έχει αντιληφθεί τον έναν και μοναδικό ρόλο που διαδραματίζει στα δημόσια πράγματα αυτού του τόπου.

Στήριξε με πάθος τους καναλάρχες της διαπλοκής στην υπόθεση της επιβεβλημένης αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών. Τάχθηκε με το μέρος των δανειστών και των υπερεθνικών κέντρων που επιδιώκουν την αποσταθεροποίηση της Ελλάδας και αγωνίστηκε με πάθος κατά της χώρας του. Δεν πήρε το μέρος της Ελλάδας, αλλά το μέρος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου όσο βρισκόταν σε εξέλιξη η κρίσιμη διαπραγμάτευση.

Ο έχων μετοχές σε μεγάλη ξένη εταιρεία και μια τεράστια περιουσία, αλάλαζε τις προηγούμενες ημέρες για τις offshore εταιρείες. Και όταν η κυβέρνηση έφερε την τροπολογία για καθολική και γενική απαγόρευση συμμετοχής πολιτικών προσώπων σε εταιρείες με έδρα εκτός της χώρας, ο υποκριτής Μητσοτάκης, ο οποίος καλύπτει τον Παπασταύρου με τις offshore, πήρε τον θίασό του και αποχώρησε.


Δεν υπάρχουν σχόλια: