Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑ…. ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ ΞΕΥΤΙΛΕΣ;

ΟΛΟΙ ΣΑΣ: ΚΟΜΜΑΤΑ, ΑΡΧΗΓΟΙ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΝΑΒΑΤΖΗΔΕΣ, ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ, ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΙ, ΑΓΑΔΕΣ, ΠΑΣΑΔΕΣ, ΔΕΡΒΙΣΑΔΕΣ...

«To Economist εξέδωσε την ετήσια έκθεσή του για το 2011 “ Democracy index 2011, Democracy under stress ”, (Δείκτης Δημοκρατίας, Η Δημοκρατία υπό πίεση)
Σύμφωνα με την έκθεση του Economist, η Ελλάδα κατατάσσεται στις "Προβληματικές" Δημοκρατίες !!! Η χώρα μας βρίσκεται στην 32η θέση κάτω από την Ιταλία και πάνω απ την Μποτσουάνα...»
Ας το ακούσουν αυτό τα κόμματα (Ποια κόμματα; Σκορποχώρια που κυνηγάμε την καρέκλα της εξουσίας) που δεχτήκανε έναν μη εκλεγμένο πρωθυπουργό και μια Φρανγκεστάιν κυβέρνηση! Μόνοι σας βγάλατε τα μάτια σας ρεεε… Αυτό δεν είναι Δημοκρατία, είναι σκέτη ξευτίλα… Και μην έχετε την εντύπωση ότι την ξευτίλα αυτή δε θα την πληρώσετε… Όλα εδώ πληρώνονται…
Και το οξύμωρο της όλης καταστάσεως: ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΑ ΕΥΡΩΤΟΜΑΡΙΑ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!!!!!

  Kile-Kile/Harry Klynn by Harry Klynn

Δεν υπάρχουν σχόλια: