Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Όπως το περιμέναμε: «Δεν προέκυψε προσπάθεια παρέμβασης στο έργο των Οικονομικών Εισαγγελέων"...!!!



Όπως ακριβώς το περιμέναμε: Οι έρευνες ταχύτατα απέδειξαν ότι όλα ήταν στη φαντασία και στη σφαίρα του νοητού και του παραλόγου του μυαλού των δύο εισαγγελέων... ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΡΕΝΕΒΗ!! Όσο για το νομοσχέδιο που επίκειται να τους πάρει τις υποθέσεις μέσα από τα χέρια συγκεντρώνοντας το οικονομικό έγκλημα του λευκού κολλάρου στα χέρια του ενός ανδρός ή γυναικός (οψόμεθα) του ΑΡείου Πάγου, κανένα πρόβλημα και κανένα ύποπτο τερτίπι της εκτελεστικής εξουσίας.
Κατά τη γνώμη μας δύο τινα συμβαίνουν:
α) Αν όντως αληθεύει ότι οι έρευνες που διεξήγαγε ο κ. αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Φώτης Μακρής, απέδειξαν ότι ουδείς παρενέβη στο έργο των εισαγγελέων και ότι αυτοί ενήργησαν παρορμητικά, τότε μάλλον έχουμε αναθέσει τις τύχες της δίωξης του οικονομικού εγκλήματος σε δύο γραφικούς και παρορμητικούς εισαγγελείς που από τη μία παραιτούνται με πάταγο και από την άλλη δίνουν και δημοσιότητα σε θέματα υπηρεσιακά που θα έπρεπε κανονικά να τα λύσουν με τις νόμιμες αναφορές τους και τα διαβιβαστικά έγγραφά τους προς τους αρμόδιους της εκτελεστικής και δικαστικής ηγεσίας και όχι να ανακατέψουν το σύμπαν με μία παταγώδη παραίτηση, "φούσκα" , διασπείροντας ψευδείς ειδήσεις για "δήθεν" παρεμβάσεις στο έργο τους...
β) Αν δεν αληθεύει ότι οι έρευνες που έγιναν απέδειξαν ότι τίποτε δεν συνέβη, τότε τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά αφού επιβεβαιώνεται ακόμη μια φορά η γενική αίσθηση που πλέον έγινε βεβαιότητα του "φασκελοκουκουλώματος" με τις ευλογίες της ηγεσίας της Δικαστικής εξουσίας.
Για γέλια είστε κύριοι, για πολλά γέλια αν νομίζετε πλέον ότι σας πιστεύει κανείς!!!!!!
Όσο για τους δύο εισαγγελείς : κρίμα που ο κόσμος πίστεψε στο ήθος τους και την ακεραιότητά τους και έλπισε ότι αυτοί θα αποκαλύψουν τη σαπίλα που τελευταία μας έχει πνίξει μέχρι το λαιμό και η μπόχα ζέει στα ρουθούνια μας!!!
ΝΤΡΟΠΗ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ!!
Παρακάτω το κείμενο που δόθηκε στη δημοσιότητα σχετικά με τις "αποκαλύψεις" που ...δεν έκαναν οι "ψευτοπαραιτηθέντες" εισαγγελείς απλά για να γελάσουμε άλλη μια φορά με τα χάλια μας!!

http://enomenoiblogers.blogspot.com/2011/12/blog-post_3656.html

1 σχόλιο:

toErwthmatologio είπε...

Γεμίσαμε κεβεζέδες Βασίλη μου.Οι άνθρωποι χάσανε την ευκαιρία να γίνουν ήρωες και και εμείς την τελευταία ευκαιρία να σωθούμε!Τετέλεσται.Θα μας φάνε τα τζιέρια από δω και πέρα.Όσα μας απέμειναν.