Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: ΝΙΩΘΩ ΕΞΟΥΘΕΝΩΜΕΝΟΣ ...

Εξουθενωμένος λέει ότι είναι ο Βουβουζέλος!!!!!!! Αν εσύ ρε χειρότερε, είσαι εξουθενωμένος οι 800.000 άνεργοι τι είναι ρε; Τα παιδάκια που λιποθυμάμε από την πείνα, τι είναι;
Η μάνα που βούτηξε στη θάλασσα με το μωρό της αγκαλιά γιατί δεν είχαν να φάνε, τι είναι;
ΚΙ ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΛΑΟΣ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕΕΕΕΕ;

1 σχόλιο:

Σέρρες είπε...

Αγαπητέ Χάρρυ τους χρειάζεται γαμησι και στρατιωτικός περίπατος. Τι μαλακίες είναι αυτές, δεν φτάνει που δεν έχουν δουλέψει ποτέ του ς τα καριόλια μιλάνε και από πάνω. Τα πουσταριά δεν έχουν αντιμετωπίσει ποτέ το φάσμα της επιβίωσης και όσοι δεν ήταν πλούσιοι γίνανε με την ενασχόλησή τους με την πολιτική. Χρειαζόμαστε μια επιχείρηση "καθαρά χέρι¨" για καταλογισμό ευθυνών δημεύσεις περιουσιών όπου αυτές δεν δικαιολογούνται πρέπει κάποτε να πάμε στο δια ταύτα και όχι μονο να βρίζουμε και να καταλογίζουμε ευθύνες ξέρουμε πολύ καλά τι συνέβη και τι συμβαίνει.
Και κάτι άλλο που άκουσα χθές στην τηλεόραση ο Ανθόπουλος αυτόν που τον έδιωξανα από το πασοκ είπε ότι θα είναι υποψήφιος με άαολ κόμα εκτός πασοκ και ΝΔ αλλα το ποιο τρελό που είπε είναι ότι αυτός δεν ευθύνεται για την κατάντια μας όταν τον ρώτησε η δημοσιογράφος αφού για σειρά ετών ήταν βουλευτής και υπουργός του πασοκ, αλλά ευθύνονται οι κυβερνήσεις από το 2004 έως το 2009.Έλεος δεν ντρέπεται είπαμε ότι είμαστε μαλάκες αλλά όχι και τόσο. Ας κατέβει να είναι υποψήφιος θα πάρει τα αρχίδια μας.