Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

ΠΡΟΣ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟ, ΛΟΓΟΣ...





Φίλε Πέτρο Τατσόπουλε, 

την τελευταία φορά που βρεθήκαμε στη Σαλονίκη θυμάμαι ότι σου είπα, μέσα σε όλα τα άλλα, ότι διάλεξες την πλευρά εκείνων που κάποια στιγμή θα δεχτούν ανελέητο πόλεμο.

Ως μεγαλύτερος, σε συμβούλευσα μάλιστα ότι τα μόνα όπλο που μπορείς να αμυνθείς και να φέρεις σε ταραχή στους αντιπάλους, είναι το χιούμορ και η σάτιρα.

Θα ξέρεις βέβαια, ότι πρόβλημα με τους «δεξιοεπιτιθέμενους» είναι που ξέρουν μονάχα να επιτίθενται και μάλιστα ατάκτως, οπότε ως αντίπαλοι μάλλον εύκολοι μπορούν να θεωρηθούν, αρκεί, βέβαια, το σατιρικό όπλο να είναι γεμάτο και ο χειριστής του εύστοχος...

Κατά τα άλλα ούτε οι χρυσαυγήτες πρέπει να σε ενοχλούν, ούτε τα σκληρά έως χαριτωμένα και πολύ επιτυχημένα που γράφτηκαν και ειπώθηκαν από γνωστούς και αγνώστους.

Έχω την εντύπωση ότι δεν κινδυνεύεις απ’ αυτούς!

Δεν αποκλείεται μάλιστα και μάλλον αυτό πιστεύω, να σε διαφήμισαν μέχρι εκεί που δεν παίρνει και μάλιστα στο «τσάμπα!!!»

Αλλού κρύβεται ο πραγματικός κίνδυνος φίλε Πέτρο...

Πιο πολύ να υπολογίζεις στην «τσαχπίνικη» γλώσσα του «δελφινοπαραμονευτή»  και του «εχωπαρειφόρα» και «δεναφηνωτιποταναπέση», Παπαδημούλη, που χρόνια έχει να βουτηχτεί η δόλια στο μυαλό του και στέγνωσε γνώσης, παρά τα πέρα ως πέρα άσφαιρα πυρά του κάθε Παναγιώταρου και του κάθε Κασιδιάρη... τσίου!

Και έχε κάτι ακόμα κατά νου φίλε Πέτρο, οι ιδεολογικά μολυσματικές νόσοι της Αριστεράς είναι ανίατες.

Βασίλης Ν. Τριανταφυλλίδης
(Χάρρυ Κλυνν)

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://ygro-pyr.blogspot.gr/

Ανώνυμος είπε...

http://ygro-pyr.blogspot.gr/2012/11/blog-post_4966.html

Ανώνυμος είπε...

Γλύψε Χαρούλι τον Τσίπρα άντε και υπουργός !!!!!!!!!!!!

Sophia Kollia είπε...

Με όλο την αγάπη που σας έχω κ.Χάρρυ,εδω είστε τελείως λάθος, δεν είστε και γυναίκα βέβαια.
Είναι μεγάλη προσβολή για μας οι υποτίθεται που έχουν λόγο για το ενα και το άλλο να χρησιμοποιούν εκφράσεις που υποβιβάζουν την αξιοπρέπεια της γυναίκας
Είναι ακόμα ντροπή για ένα πενυματικό- λεμε τώρα- άνθρωπο, στο σχόλιο, αν είναι αδελφή, να απαντάει οτι είναι γαμιας.
Έλλειψη επιχειρημάτων, φτωχό λεξιλόγιο, προσβολή προς τις γυναίκες, χαμηλού επιπέδου συζήτηση.
Εκτός των άλλων, ο άντρας ο σωστός, δεν κοκορεύεται ποτέ, και κυρίως, κυρίως, δεν διασύρει τις πρώην...δημοσίως...Μην παρασύρεστε γιατί με λύπη μου και λύπη μας βλεπουμε ότι οι άντρες όταν κα΄τι τους ζορίζει το μόνο που έχουν να πουν, είναι για το πουλί τους....