Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

ΣΤΕΙΛΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΗΝ ΠΑνελλήνια Σοσιαληστρική Ομάδα Καταστροφής (ΠΑΣΟΚ)

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Στις Εθνικές εκλογές που διεξήχθησαν στις 4 Οκτωβρίου 2009 στην πατρίδα μας, το ΠΑΣΟΚ βγήκε πρώτο κόμμα καταλαμβάνοντας το εξωπραγματικό 43,92% του εκλογικού σώματος και έτσι, γίνεται πραγματικότητα η επιθυμία της Μαργαρίτας Παπανδρέου να γίνει ο γιός της Πρωθυπουργός της Ελλάδας. Από το σημείο αυτό ξεκινάει η «Μεγάλη Εβδομάδα» για την πατρίδα μας και το λαό της, ο οποίος έχει τεράστιες ευθύνες, γιατί για άλλη μια φορά έδωσε τη δυνατότητα ... διακυβέρνησης της χώρας στους “σοσιαλιστές” του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να αποτελειώσουν ότι ξεκίνησαν από το 1981 όταν για πρώτη φορά έγιναν Κυβέρνηση με τον Ανδρέα Παπανδρέου. Επί της ουσίας, ο σημερινός ολετήρας του Έθνους μας, ο Γιώργος Παπανδρέου, υφάρπαξε το 2009 την ψήφο του ευκολόπιστου λαού μας, με ψευδεπίγραφα και ανέφικτα για την οικονομία μας, την εποχή εκείνη συνθήματα, όπως το “λεφτά υπάρχουν”, κληρονομώντας αυτό το “χάρισμα” από τον πατέρα του. Βέβαια, στο να αναλάβει ο ΓΑΠ την πρωθυπουργία, πρωτίστως, συνέτεινε η ανύπαρκτη πολιτική του «κουρασμένου» προκατόχου του Πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, ο οποίος παρέδωσε την εξουσία πριν την ολοκλήρωση της τετραετίας του, που προέκυψε από τις εκλογές του 2007, αφού πρώτα “κατάφερε” να πατάξει τους “νταβατζήδες” του δημόσιου βίου μας, τρώγοντας κεμπάμπ, λαχανοντολμάδες και γύρο.
Όμως, τo πολιτικό θρίλερ για την πατρίδα μας ξεκίνησε από την 3η Σεπτεμβρίου του 1974, πριν από 38 χρόνια, όταν ιδρύθηκε το ΠΑΣΟΚ από το λαοπλάνο και δημοκόλακα Ανδρέα Παπανδρέου, ο οποίος διάλεξε την ίδια ακριβώς ημερομηνία, προκειμένου να εκμεταλλευτεί ακόμη και την ανατρεπτικότητα της συγκεκριμένης ημέρας, που το 1843 στη θέση της σημερινής πλατείας Συντάγματος, έλαβαν χώρα γεγονότα που δρομολόγησαν μετά από λίγους μήνες την δημιουργία Ελληνικού Συντάγματος και μετέτρεψαν το πολίτευμα της χώρας από απόλυτη μοναρχία σε συνταγματική μοναρχία. Γιατί το ΠΑΣΟΚ όλα αυτά τα χρόνια ύπαρξής του δεν άφησε ποτέ τίποτε μα τίποτε στην τύχη του και εκμεταλλευόταν πάντα όλες τις εσωτερικές και εξωτερικές πολιτικές συγκυρίες. Κυρίαρχα συνθήματα κατά την ίδρυσή του τα: «Εθνική Ανεξαρτησία», «Λαϊκή Κυριαρχία», «Κοινωνική Απελευθέρωση», «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες», αλλά και το ανατρεπτικό σύνθημα, «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο» (όπου ΕΟΚ η σημερινή Ε.Ε.) που αντιπολιτευόταν τις πολιτικές επιλογές της τότε Κυβέρνησης του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Ωστόσο, αυτό το κόμμα πάντα στήριζε απόλυτα όλες τις επιλογές της υπερατλαντικής υπερδύναμης και είναι το περισσότερο φιλοαμερικανικό κόμμα της Ευρώπης.
Τα ψευτοσυνθήματα, όμως, από μόνα τους δεν έφθαναν, για να μπορεί να πετύχει το ΠΑΣΟΚ κυβερνητικές θητείες και έτσι προχώρησε σε αλόγιστες προσλήψεις και παροχές στο δημόσιο με δανεικά και αγύριστα, δημιουργώντας ένα μισθοφορικό-κομματικό στρατό που αλλοίωσε τον κοινωνικό-εργασιακό ιστό της χώρας. Έτσι, εγκαθίδρυσε νέο δόγμα στην πολιτική ζωή του τόπου με τους «Αυριανιστές» (έτσι αποκαλούντο οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί του ΠΑΣΟΚ), τις «κλαδικές» (τα συνδικαλιστικά σωματεία που υποστηρίζονταν από το ΠΑΣΟΚ) και τους «πρασινοφρουρούς» (τα κομματόσκυλα αυτών των συνδικαλιστικών σωματείων).
Όλοι θυμόμαστε εκείνη την αλήστου μνήμης εποχή του ΠΑΣΟΚ που ως κύριο μοχλό προπαγάνδας είχε τις εφημερίδες «Εξόρμηση» (πνευματική καθοδήγηση του κινήματος), που διανεμόταν δωρεάν σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες και την «Αυριανή» καθώς και τον τηλεοπτικό σταθμό «Κανάλι 29» των Κουρήδων. Δια μέσω, λοιπόν, του προπαγανδιστικού ύφους των εφημερίδων και των προπαγανδιστικών λόγων από το κανάλι πρωτοκλασάτων στελεχών (πολλοί στην πορεία διετέλεσαν υπουργοί), κυρίως όμως, του Ευάγγελου Γιαννόπουλου, το ΠΑΣΟΚ προσπάθησε και πέτυχε την μετάλλαξη της Ελληνικής κοινωνίας. Επίσης, μέσω της στρατολόγησης στελεχών του κινήματος, που είχαν Γκεμπελίστικη νοοτροπία και του διορισμού τους στο δημόσιο που κάποιοι εξ αυτών ακολούθως ηγήθηκαν των «κλαδικών» επιτεύχθηκε η διάδοση και η επιβολή των «ιδεών» και των «αρχών» του ΠΑΣΟΚ στην Ελληνική κοινωνία. Αυτές οι «κλαδικές» του ΠΑΣΟΚ μαζί με τα στελέχη τους, τους «πρασινοφρουρούς» σκορπούσαν τον τρόμο σε όλους τους τομείς της δημόσιας διοίκησης. Έτσι οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, με αυτή τη φασιστική λογική δημιούργησαν ένα τερατώδες «κοινωνικό κράτος» συνεχών παροχών μέσω των δανείων που συνήψαν κυρίως την πρώτη οκταετία του Ανδρέα, με την Ε.Ε. που διόγκωσαν το δημόσιο χρέος της χώρας υποθηκεύοντας το μέλλον πολλών επόμενων γενεών.
Επί παραδείγματι, κραυγαλέα ήταν η δράση του τότε υπουργείου Νέας γενιάς και Αθλητισμού, στο οποίο πρωτοστάτησε ο πάλαι ποτέ αυλοκόλακας του Ανδρέα, Κώστας Λαλιώτης, που μοίραζε αφειδώς παροχές μέσω εκδρομών στους νέους της εποχής και κατ΄ αυτόν τον τρόπο τους στρατολογούσε στο ΠΑΣΟΚ «βιάζοντας» την όποια ανεξάρτητη πολιτική σκέψη τους.
Στο πλαίσιο αυτών των λογικών κινήθηκαν και οι Σημίτης, Παπαντωνίου και με τη βοήθεια της δημιουργικής λογιστικής, παραποίησαν τα λογιστικά δεδομένα της χώρας, μειώνοντας εικονικά το δημόσιο χρέος της και οδήγησαν την Ελλάδα στις δαγκάνες του ευρώ, αποκηρύσσοντας το Εθνικό μας νόμισμα, το οποίο εκείνη την εποχή ένταξής μας στην ΟΝΕ, ήταν ιδιαίτερα ισχυρό και ήταν μέσο συναλλαγής σε όλη τη Βαλκανική και όχι μόνο.
Στη συνέχεια, ο Γιώργος Παπανδρέου, ως αρχηγός της Αξιωματικής αντιπολιτεύσεως και λίγους μήνες πριν από τις Εθνικές εκλογές του Οκτωβρίου 2009, αποκήρυσσε μετά βδελυγμίας το ΔΝΤ, λέγοντας: «Ιδιαίτερα το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δεν έχει την φήμη, ούτε για την κοινωνική του δικαιοσύνη, ούτε βεβαίως και για την αποτελεσματικότητά του. Το να πηγαίνει σε χώρες αναπτυσσόμενες και να τους λέει, επειδή έχετε πολλά δάνεια πρέπει να κόψετε, και το πρώτο που θα κόψετε είναι από την παιδεία π.χ., αυτές είναι επίσημες πράξεις, που ουσιαστικά κόβουν το μέλλον της χώρας. Μπορεί αυτή η χώρα να μαζέψει κάποια λίγα χρήματα για ένα-δύο χρόνια, αλλά ουσιαστικά καταδικάζει τη χώρα αυτή στην υπανάπτυξη σε μόνιμη βάση. Άρα, λοιπόν, δεν έχουμε κανένα λόγο εμείς να μπούμε σε μια τέτοια διαπραγμάτευση, η οποία πιθανώς να διολισθήσει σε όρους που θα είναι αρνητικοί για την πορεία της χώρας μας».
Μετά τις εκλογές του 2009 και την εκλογή του ΠΑΣΟΚ στη διακυβέρνηση της χώρας, ο ΓΑΠ απεμπόλησε δάνειο με πρώτη δόση 25 δις € και χαμηλό επιτόκιο που προτάθηκε από τη Ρωσία στη συνάντηση που έγινε στη Μόσχα το Φεβρουάριο του 2010 μεταξύ Πούτιν και Παπανδρέου, το οποίο θα αποπληρωνόταν με κρατικές δεσμεύσεις και δια μέσω πώλησης γεωργικών προϊόντων που θα τόνωναν ιδιαίτερα τις εξαγωγές μας (συνεχείς δημόσιες δηλώσεις του ομογενή βουλευτή της Ρωσικής Κρατικής Δούμας κ. Ιβάν Σαββίδη). Ο κ. Παπανδρέου, λοιπόν, μη αποδεχόμενος τη Ρωσική βοήθεια, ξεκίνησε τη δυσφήμηση της χώρας με τις συνεχείς περιοδείες του όπου εξομολογείτο στους Ευρωπαίους ηγέτες πως «κυβερνά μια διεφθαρμένη χώρα» και του κ. Παπακωνσταντίνου, υπουργού Οικονομικών, που διατυμπάνιζε δεξιά και αριστερά πως η οικονομία μας θυμίζει «τιτανικό». Με όλες τις παραπάνω ενέργειες, η Ευρωπαϊκή επιτροπή υποστήριξε ύστερα από έρευνά της, πως η συνεχής δυσφήμηση οδήγησε τους διεθνείς κερδοσκόπους και τοκογλύφους στην εκτίναξη των spreads στο απίθανο ύψος των 850 μονάδων με αποτέλεσμα να καταστεί απαγορευτικός ο δανεισμός της χώρας από τις διεθνείς αγορές και έτσι, διευκολύνθηκε το διαβρωτικό τους έργο με θύμα την Ελληνική οικονομία. Τότε, ο κ. Παπανδρέου κατέφυγε στη σύναψη της δανειακής συμφωνίας με την τρόικα και για μια ακόμη φορά η Κυβέρνηση και ο κ. Παπανδρέου είπαν ψέματα στον Ελληνικό λαό, πως ψήφισαν την τερατώδη και μονομερή αυτή σύμβαση προκειμένου να πληρώσουν μισθούς και συντάξεις των πολιτών, ενώ απλά με τα 110 δις € που πήραν δάνειο, ούτε ένα ευρώ δεν πήγε για την πληρωμή μισθών και συντάξεων ή για την παραγωγική ανάπτυξη της χώρας. Αντίθετα, πληρώθηκαν οι τόκοι και τα τοκοχρεολύσια προϋπαρχόντων δανείων και ομολόγων. Δηλαδή, με την εισαγωγή μας στο ΔΝΤ εξασφαλίσαμε τα χρήματα για να πληρωθούν τα πανωτόκια των διεθνών νταβατζήδων μας.
Σ΄ αυτή την προδοτική κυβέρνηση, ο κ. Παπανδρέου ήταν μόνος του; Δεν είχε υπουργούς και υφυπουργούς οι οποίοι στήριζαν και εκτελούσαν από κοινού αυτή την προδοτική πολιτική; Δεν ήταν υπουργοί οι κ.κ. Βενιζέλος, Λοβέρδος, Χρυσοχοΐδης, Σκανδαλίδης και Πάγκαλος; Όλοι αυτοί μαζί δεν δεσμεύθηκαν να διαχειριστούν την Ελληνική κρίση χρέους, την οποία ήταν ανίκανος να διαχειριστεί ο Κώστας Καραμανλής και η Κυβέρνηση της ΝΔ; Όλοι αυτοί δεν παραδέχτηκαν την ανικανότητά τους να διαχειριστούν την κρίση με αποτέλεσμα την παραίτηση Παπανδρέου και την παράδοση της Πρωθυπουργίας στον φίλο τους και φίλο των τραπεζιτών τοκογλύφων-κερδοσκόπων Λουκά Παπαδήμου, με την σύμφωνη γνώμη βεβαίως-βεβαίως, του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως, του «αντιμνημονιακού, Αντώνη Σαμαρά; Οι περισσότεροι εξ αυτών δεν συγκυβερνούν σήμερα με τον κ. Σαμαρά, ο οποίος με χαρακτηριστική δουλικότητα αποδέχεται την εξαθλίωση της χώρας και του λαού της, προκειμένου να ικανοποιήσει την Μέρκελ και τα Ευρωπαϊκά φερέφωνά της;
Έτσι, σήμερα αυτοί οι πολιτικοί εγκληματίες της Ελλάδας και του Ελληνικού λαού, αντί να έχουν κάνει χαρακίρι ή έστω να έχουν εξαφανιστεί από προσώπου γης, ερίζουν για τον αυριανό ρόλο τους στο κατεστραμμένο και διαλυμένο σημερινό ΠΑΣΟΚ, συνεχίζοντας, όμως, να ασελγούν κατ΄ εξακολούθηση κατά του Ελληνικού λαού. Αλλά περισσεύει κάπου τσίπα για να μπορέσουν αυτοί να την αγοράσουν;
Γιαυτό ο Βενιζέλος, ο μέγας αυτός Συνταγματολόγος, ο οποίος στηρίζοντας την κυβέρνηση Σαμαρά, τσαλαπάτησε και κουρέλιασε το Σύνταγμα της Ελλάδας, βλέπει στο κόμμα του παντού υπονομευτές και σκέπτεται να σφηνώσει στην καρέκλα του για να μην την αφήσει σε κανένα άλλο. Επίσης, προετοιμάζεται να φτιάξει, μόλις μπει στην Κυβέρνηση μετά τον ανασχηματισμό που θα κάνει ο Σαμαράς, και άλλους νόμους σαν τον περιβόητο νόμο 3126/2003 περί ευθύνης Υπουργών, δια μέσω του οποίου διευκόλυνε τη μη άσκηση ποινικών διώξεων σε βάρος επίορκων Υπουργών και Υφυπουργών!
Ο Σημίτης θυμήθηκε να γράψει βιβλίο με τίτλο “ο εκτροχιασμός” όπου αναφέρει τις κατά την άποψή του αιτίες που οδήγησαν τη χώρα στο οικονομικό αδιέξοδο και βεβαίως όλοι φταίνε εκτός από τον ίδιο!
Ο Παπανδρέου, επιστρέφει από τα ταξίδια του και αναστέλλει επ΄ ολίγον τις ομιλίες του σε ξένα Πανεπιστήμια, στις οποίες διδάσκει πως μπορεί κάποιος να καταστρέψει μια χώρα σε λιγότερα από δυο χρόνια!
Ο Λοβέρδος, ίσως δεν θα έπρεπε να ζει, εάν είχαν υλοποιηθεί, όσα δήλωνε στις 3 Οκτωβρίου 2010 “Νέο Γουδί μας περιμένει εάν αποτύχουμε”, σε συνέντευξή του στη Real News, λίγο πριν η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα!
Ο Πάγκαλος, θα νεκραναστηθεί και ίσως μας θυμίσει εκ νέου πως: «…ο σταυρός προτίμησης είναι το αντίτιμο του ρουσφετιού και αυτός που διόρισε τον κοπρίτη είναι δέκα φορές κοπρίτης»!
Συνεπώς, μετά όλα τα παραπάνω, τι θα έπρεπε να πει ο λαός μας;
«Άντε στο διάολο ΠΑνελλήνια Σοσιαληστρική Ομάδα Καταστροφής»!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να πάει και να μην γυρίσει το ΠΑΣΟΚ!!! Ομως:

1. Τα λεφτά όμως που χρωστάει ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ? ΕΜΕΙΣ?

2. Για τις μίζες, τα λαδώματα, τις κλεψιές τους τόσα χρόνια ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ? Μόνο ο Τσοχατζόπουλος έτρωγε?

Μην ξεχνιώμαστε λοιπόν, παιδιά!
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ & Η ΦΥΛΑΚΗ και ΜΕΤΑ (!όχι πριν - ΜΕΤΑ!) ας κάνουν ότι γουστάρουν!!!

Και επειδή ΤΟ ΙΔΙΟ & ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ (σβύσιμο χρεών κόμματος & παραγραφή σκανδάλων) θα κάνει λίγο μετά και η ΝΔ (αυτή μόνο όνομα θ' αλλάξει και ΦΥΣΙΚΑ & ΑΦΜ), ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ & ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ!!!

Γιατί?
ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΣΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΕΦΤΕΙ ΓΙΑΤΙ "ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ" ή ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΗ ΚΡΙΘΗΚΕ ΣΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ???
Τα παιδιά "τους" θα τα βολέψουν πάντως έτσι κι αλλοιώς! Αλλα στο ΣΥΡΙΖΑ (ήδη "βολεύτηκαν" πολλά!) και άλλα στη ΝΔ. Και μάλιστα "βαπτισμένα", καθαρισμένα από το παρελθόν ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

Οι Κρεμαλες ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ στηθει!
Το ζητουμενο ειναι ΠΟΙΟΣ θα κρεμαστη?
ΑΥΤΟΙ οι εγκληματιες συνεργατες των εβραιοτραπεζιτων η ΕΜΕΙΣ ο Ελληνικος λαος?

ΠΡΟΣΟΧΗ πρεπει να τιμωρηθουν και ολοι οι κοπριτες που ετρωγαν επι 40 χρονια