Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΛΥΠΗΘΩ!


ΓEΛΟΙΕ ΕΛΛΗΝΑ ΨΗΦΟΦΟΡΕ, ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΟΥΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ...
ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΕ ΒΟΛΕΨΑΚΙΑ ΠΑΣΟΚΕ...
ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΑΡΠΑΚΤΙΚΟ...
ΓΛΟΙΩΔΗ ΟΘΩΜΑΝΟΑΡΙΣΤΕΡΕ ΤΗΣ ΡΗΜΑΔ...
ΨΗΦΙΣΕΣ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΡΙΞΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΛΥΠΗΘΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΟΥ...
ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΛΥΠΗΘΩ ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΝΑ ΕΚΛΙΠΑΡΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ...
ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟς ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ...


Η ανάπτυξη της βουλγαρικής οικονομίας συνεχίστηκε για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο φέτος, φτάνοντας το 0,5% το τρίτο τρίμηνο του 2012.
Τα στοιχεία του Εθνικού Στατιστικού Ινστιτούτου (NSI) της Βουλγαρίας  δείχνουν ότι η πιο φτωχή οικονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης καταφέρνει να αποφύγει την ύφεση παρά την κρίση χρέους στην Ευρωζώνη» ανέφερε προ ημερών ο υπουργός Οικονομικών της Βουλγαρίας Συμεών Ντιάνκοφ.
Η Βουλγαρία σκοπεύει να βελτιώσει το βιοτικό της επίπεδο στο 50% του μέσου όρου στην Ευρώπη τα επόμενα δέκα χρόνια. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του NSI, το ΑΕΠ αυξήθηκε κατά 0,5% το τρίτο τρίμηνο του 2012, σε σύγκριση με το ίδιο τρίμηνο πέρυσι. Το ΑΕΠ αυξήθηκε ωστόσο μόλις κατά 0,1% σε σύγκριση με το δεύτερο τρίμηνο του 2012. Εντός τεσσάρων ή πέντε ετών ο μέσος Έλληνας θα είναι φτωχότερος από τον μέσο Βούλγαρο.

6 σχόλια:

Χρύσα Χρονοπούλου είπε...

Είναι πολύ σκληρά αυτά που γράφεις, όχι βέβαια πως δεν συνέβη αυτό, αλλά δεν είναι όλοι ένοχοι ή εξίσου ένοχοι. Το πρόβλημα δεν είναι να καταδικάσουμε μια πατρίδα, αλλά να την σώσουμε, μαζί με τους συμπατριώτες μας. Άλλωστε αυτά δεν νοούνται χώρια. Το θέμα είναι, ξαναλέω, να επιστρατεύσουμε τις δυνάμεις μας, να τις ενώσουμε και να κάνουμε ό,τι και ο γάιδαρος του αγρότη που έπεσε στο πηγάδι. Κάθε φτιαριά χώμα που του έριχναν για να το θάψουν ζωντανό, αυτός τη χρησιμοποιούσε ως σκαλοπάτι για να ανέβει πιο ψηλά και να σωθεί, πράγμα που το κατάφερε.

Ανώνυμος είπε...

Αφου ειμαστε ΖΩΟ λαος,καλα να παθουμε ρε χαρρυ.

Ανώνυμος είπε...

κυρια χρυσα χρονοπουλου, οσο η χυδαια συμμορια των δημοσιων κοπριτων εξακολουθει να κρατα τα "ποστα" να ξερνα επι Ελληνων που προσπαθουν στον ιδιωτικο τομεα να επιβιωσουν, να διδουν προτεραιοτητα σε ισλαμοφασιστες με χυδαιο χαμογελο και να μου ΞΑΝΑκλεινουν την πορτα της ευημεριας μου, ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΚΛΗΡΟ.
αυτο που θα ερθη, θα κανη την χουντα να μοιαζει με τρυφερο χαδι.
ΘΑΝΑΤΟΣ , η εμεις η αυτοι μαζι με τους πακιστανους δολοφονους αθωων ελληνων

Alexandros Raskolnick είπε...

Αλλά κι αν δε συμβεί μέχρι τού χρόνου στη Γιορτή των Ζώων κάτι εντυπωσιακό και τελεσίδικο, νωρίτερα ή αργότερα, πάλι ζώα θα μείνομε και ζώα θα είμαστε, και μάλιστα ζώα επί σφαγή, αν δεν σηκώσουμε ανάστημα, όχι για να κλείσομε δρόμους και εφορίες, όχι για να σπάσομε τζαμαρίες και να κάψομε λάστιχα αυτοκινήτων, όχι για να γράφουν κι άλλες απλήρωτες υπερωρίες τα παιδιά από τις Μονάδες Αποκατάστασης της Τάξης.

http://my-pillow-book.blogspot.gr/2012/10/this-is-zoo.html

Ανώνυμος είπε...

Πιάσανε την τρόικα να βιάζει μια παλιά πουτάνα που την λένε Ελλάδα. Οι νταβατζήδες της δεν το έκαναν θέμα, καθότι την υψηλή προστασία την χρειάζεται κάθε αξιοπρεπής νταβάς. Συνέβαλαν μάλιστα αποφασιστικά, στην εμπέδωση του νοήματος του βιασμού και της διαλεύκανσης της συμβολής του στην υπέρτατη ηδονή. Η ιστορική εμπειρία προηγούμενων συμβάντων (δες π.χ. την πρόσφατη -αμερικάνικος στόλος), αξιοποιήθηκε αποφασιστικά στην χάραξη της στρατηγικής των διαπραγματεύσεων.

Την εκπονηθείσα πραγματεία, δεν θα την εκμεταλλευτούν οι εγχώριοι δημιουργοί, αλλά θα την πουλήσουν μπιρ παρά στους τζάμπα μάγκες της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Το σενάριο της κινηματογραφικής παραγωγής έχει ανατεθεί ήδη σε ομάδα Αμερικανών ριζοσπαστών που σε αγαστή συνεργασία με το ελληνοαμερικανικό λόμπι θα καταγγείλουν σφόδρα την εβραϊκή συνωμοσία που δεν αφήνει την κάθε πουτάνα να εκφραστεί ελεύθερα. Το θέμα έχει από μόνο του αίμα, δάκρυα και ιδρώτα, αλλά του έλειπε το σπέρμα. Προστέθηκε ένας βιασμός άπορης καμαριέρας, οπότε το σενάριο απογειώθηκε.

Το αρχαίο πνεύμα αθάνατο είχε αρχίσει να "παίρνει κεφάλι" στο Hollywood και στερούσε την ένταξη της καλλιτέχνιδος στις διεθνείς αγορές με νεωτερικούς ρυθμούς. Είναι γνωστό ότι δεν μπορείς να μάθεις στην παλιά πουτάνα καινούργια κόλπα, αλλά μπορείς να βελτιώσεις το υποκριτικό της ταλέντο.

Όταν η πουτάνα βγει ξανά στις αγορές, μπορεί να μην την "παίρνει" κανείς, αλλά θα έχει ιστορίες να διηγηθεί.

http://virtuousdemon.blogspot.gr/2011/05/blog-post.html

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς αυτά τα λόγια ήθελα να πω και γω, αλλά νόμιζα ότι θα ήμουν σκληρή με τους ανθρώπους. Ως πότε όμως ο Ελληνας πολίτης θα παίρνει άφεση για τις βλακείες του; Φτάνει. Όποιος δεν κατάΛαβε τι έπρεπε να κάνει ούτε καν στις εκλογές τους Ιουνίου, ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΤΟΥ.