Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

ΤΙ ΛΙΜΠΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΜΑΝΕΤΣΗ; ΤΗ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΑΧΠΙΝΙΚΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΤΟΥ Η ΤΟ ΙQ ΡΑΔΙΚΙΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ;





Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΗΣ «ΙΣΧΥΡΗΣ» ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ!

«Σόιμπλε: Αν η Ελλάδα δεν εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις, δεν την βοηθούν ούτε όλα τα λεφτά του κόσμου»

Όσο βοήθησαν οι μεταρρυθμίσεις εσάς ηλίθιε, που με τη βλακώδη και «κολπατζίδικη» οικονομική πολιτική που ακολουθείτε δε θα πετάξετε στον καιάδα μονάχα τη χώρας σας, θα πετάξετε και ολόκληρη την Ευρώπη, μαζί με το έκτρωμά της, τη
 «λεγόμενη» ΕΕ, που ούτε Ευρωπαϊκή, ούτε Ένωση είναι, τελικά!
 
Μια ένωση μπατιριμένων μπακάλικων είναι, κομπολόι που το παίζουνε στα δάχτυλα όπως θέλουνε οι κερδοσκόποι των αγορών.

Η Γερμανία ισχυρίζεται ότι το «επίσημο» χρέος της είναι 2 τρισ. ευρώ. Και λέω «επίσημο» γιατί πολλοί είναι εκείνοι που κατηγορούν τη Γερμανία ότι εδώ και πολύ καιρό καταφεύγει σε ανεπίτρεπτα λογιστικά τερτίπια προκειμένου να αποκρύψει το πραγματικό μέγεθος του χρέους της. (Απ’ αυτούς πρέπει να πήρε μαθήματα ο Σημίτης)


Μεταξύ των αυτών και ο Γερμανός καθηγητής Οικονομικών Bernd Raffelhueschen του Πανεπιστημίου του Freiburg που
 στη Γερμανική εφημερίδα «HANDELSBLATT» υποστηρίζει πως η Γερμανία «κρύβει» χρέος συνολικού ύψους €5τρις, το οποίο έχει συσσωρευτεί λόγω των ελλειμμάτων στο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης και στα συνταξιοδοτικά ταμεία.

Οι πρώτοι βέβαια που γνωρίζουν πολύ καλά
 το πραγματικό μέγεθος του χρέους της Γερμανίας είναι οι κερδοσκόποι, που την έχουν στα όπα-όπα, όσο καιρό, βέβαια, εξασφαλίζει τα τοκογλυφικά τους συμφέροντα, επιβάλλοντας την πολιτική της απάνθρωπης λιτότητας στις ασθενέστερες οικονομικά χώρες της Ευρώπης.
 
Στην περίπτωση  της Ελλάδας και τα χρήματα των τοκογλύφων εξασφαλίζει και μετατρέπει τη χώρα σε Γερμανικό προτεκτοράτο, σε ότι αυτό οικονομικά και πολιτικά μπορεί να μεταφραστεί.
Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια...

Tο ΑΕΠ της Γερμανίας το 2010 ήταν πάνω από 2,1 τρισ. ευρώ και επομένως το επίσημο χρέος της Γερμανίας δεν ξεπέρασε, κατά τους Γερμανούς, το 95% του ΑΕΠ. Αλλά, όπως τονίζει ο καθηγητής Bernd Raffelhueschen, το συνολικό χρέος γίνεται υπερτριπλάσιο αν συνυπολογιστούν και τα ουδέποτε «δηλωμένα» 5 (!) τρισεκατομμύρια ευρώ! Σ’ αυτήν την περίπτωση το χρέος ανέρχεται στο 333% του γερμανικού ΑΕΠ!
Είπατε τίποτα;

Άντε λοιπόν, πριν μας πάρουνε χαμπάρι, να αρπάξουμε τον πλούσιο ορυκτό πλούτο της Ελλάδας, το πετρέλαιο και το φυσικό της αέριο, μπας και ρεφάρουμε!

Να ‘ναι καλά το τρίο των δωσίλογων και τα τσανάκια τους που υπογράφουν τα προδοτικά μνημόνια χωρίς να τα διαβάζουν!!!

Εσείς λοιπόν, τι λέτε; Γιατί φάγανε τα λυσσακά τους οι Γερμανοί για να αποτρέψουν την άνοδο των αντιμνημονιακών στην εξουσία;

Και γιατί ξαφνικά αγαπήσανε τον Κομανέτση; Τι λιμπίστηκαν; Τη χάρη και το σταχπίνικο περπάτημά του ή το ΙQ ραδικιού που διαθέτει;

Βασίλης Β. Τριανταφυλλίδης
(Χάρρυ Κλυνν)



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΩΣ με την τοποθέτηση και τα συμπεράσματα, εκτός από το συμπέρασμα για το IQ.

Εγώ πιστεύω ότι ΓΑΠ, Κομανέτσης, ΣΗμίτης, κλπ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΦΥΕΣΤΑΤΟΙ!!!
Μπορείς εσύ να ΚΟΡΟΪΔΕΨΕΙΣ ένα ολόκληρο λαό για τόσα χρόνια, να σε κάνει πρωθυπουργό, να του αρπάξεις τόσα λεφτά, τα του βάλεις τέτοιους φόρους, να ξαναβγείς βουλευτής και να συνεχίζεις να πληρώνεσαι από τους Έλληνες για ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΧΑΡΒΑΡΝΤ, όπου ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ?
Κι ο ΣΗμίτης? Τι έπαθε? Μας τίναξε στο αέρα με το Χρηματιστήριο, μας ξανατίναξε που μας έβαλε στο Ευρώ, χοντροκονόμισε με τους Ολυμπιακούς ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!!!
Και για το Σαμαρά, ποιος σας είπε ότι σε μερικά χρόνια ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ (πλουσιοπάροχη!) ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΓΑΠ!!!

Και καλά θα μου πεις. Εντάξει. Δεν έχουν έλλειμμα IQ! Έχουν όμως έλλειμμα ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ?
Αλήθεια? Για ψάξε το λίγο καλύτερα!
Που γεννήθηκε ο ΓΑΠ? Τι ήταν η μητέρα του (Τσαντ) και η γιαγιά του (Μινέϊκο)? Με τέτοια δεδομένα ΤΙ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ θα μπορούσε εναλλακτικά να είναι?
Δεν μας είπαν την αλήθεια για το ποιοι ακριβώς είναι? Γιατί να μας πουν? ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑΜΕ???
Μήπως λοιπόν "μερικοί" από αυτούς τους κυρίους δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ούτε καν προδότες, αφού φαίνεται ότι -αντιθέτως- έχουν μάλλον προσφέρει τεράστιες υπηρεσίες στο έθνος "ΤΟΥΣ"!!!

ΕΜΕΙΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ?

Μήπως λοιπόν θα έπρεπε ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΎΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ IQ?