Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Κάντε λίγη ακόμα υπομονή, μαλάκες

Κάντε λίγη ακόμα υπομονή, μαλάκες


"Οι επόμενοι μήνες, θα είναι οι πιο κρίσιμοι και δύσκολοι μήνες από την ένταξη μας στο μνημόνιο", δήλωσε για πολλοστή φορά, το ανδρείκελο που εξέλεξαν για πρωθυπουργό, Αντώνης Σαμαράς.


Ασφαλώς οι κρίσιμοι και δύσκολοι μήνες, δεν πρόκειται να επηρεάσουν τις βουλευτικές αποζημιώσεις, τις δωρεάν μετακινήσεις, τα οχήματα, τα ταξίδια, τις συντάξεις τους και τη δυνατότητα διορισμού των συγγενών τους. Όχι. Αυτά είναι που αποτελούν τους στυλοβάτες του θεσμού της δημοκρατίας. Αυτά μένουν ανέγγιχτα πάση θυσία και άλλωστε η "θυσία", τείνει να γίνει η δεύτερη φύση μας. Αυτοί μας λένε:
Κάντε λίγη ακόμα υπομονή, μαλάκες.
Πέρασε δεν πέρασε ένας μήνας, από τότε που ο Ευάγγελος Βενιζέλος ούρλιαζε στη βουλή επειδή του ζήτησαν να γίνει προανακριτική επιτροπή εις βάρους του ίδιου και του Γιώργου Παπανδρέου. Ήταν τότε, που ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Ευάγγελος παραδέχτηκε ενώπιον λαού και κοινοβουλίου, σε ζωντανή μετάδοση από όλα τα τηλεοπτικά κανάλια, πως αν ξεκινούσε η διαδικασία της προανακριτικής, δε θα έφταναν όλα τα ελικόπτερα της πολεμικής αεροπορίας για να τους σώσουν. Ποιος παρείχε συγκάλυψη; Μα φυσικά ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Γαργάρα το θέμα. Σκεφτείτε ο,τι θέλετε.

Την ίδια στιγμή που θέματα καραμπινάτης διαφθοράς απλά ξεχνιούνται ή παραγράφονται, κόβουν το ρεύμα σε συνταξιούχους, κατάσχουν ακίνητα, στέλνουν εξώδικα, απειλούν δημόσια όσους αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στις νέες τραγελαφικές εισπρακτικές συνθήκες, θέτουν ζητήματα εθνικής ασφάλειας, εφαρμόζοντας κατά γράμμα το δόγμα του σοκ... και αυτοί είπαμε: σπίτι τους, με τον παχυλό μισθό τους, το αμάξι τους, τα ταξίδια τους, τα λειτουργικά έξοδά τους, τους σωματοφύλακές τους και όλα αυτά πληρωμένα από εμάς. Και τι μας λένε;

Κάντε λίγη ακόμα υπομονή, μαλάκες.
Στη συνέχεια τη δήλωση Σαμαρά, επαναλαμβάνει η Όλγα, ο Νίκος και η Έλλη. Λένε πως θα έρθουν επενδύσεις, δημοσιοποιούν μια δημοσκόπηση που λέει πως οι Έλληνες είναι πιο αισιόδοξοι, λένε πως δεν είχαμε άλλη επιλογή, πως όσοι αντιτίθενται στην πολιτική της εξόντωσης, είναι εχθροί των Ελλήνων. Η συνταγή πιάνει, οι Έλληνες το τρώνε, η Όλγα, ο Νίκος και η Έλλη παίρνουν τα εύσημα από τους καλοπληρωτές-κυβερνώντες και κορδώνονται. Όπως και να έχει είναι η δουλειά τους. Είναι πετυχημένοι σε αυτό που κάνουνε. Έκαναν αυτό που έπρεπε για να ζήσουν τις οικογένειες τους. Στην τελική μπορεί να είναι και έτσι, μπορεί να βγει το σχέδιο. Και τί λένε η Όλγα, ο Νίκος και η Έλλη κάθε μέρα και σε κάθε ευκαιρία σε μας;

Κάντε λίγη ακόμα υπομονή, μαλάκες.
Οι ηλίθιοι που στήριξαν τα κόμματα του μνημονίου, ακούν τον πρωθυπουργό, ακούνε την είδηση ξανά και ξανά. Είναι οι πρώτοι που θέλουν να το πιστέψουν. Το δυσκολότερο πράγμα στη ζωή ενός ανθρώπου, είναι να παραδεχτεί στον εαυτό του ότι πιάστηκε κορόιδο, ότι κάποιος είναι εξυπνότερος από αυτόν. Λίγοι θα κοιταχτούν στον καθρέπτη και θα πουν: "Είσαι μαλάκας, σε κορόιδεψαν, έκανες λάθος". Η είδηση πρέπει να είναι αληθινή. Αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία από όλα. Την άλλη μέρα θα πάνε στη δουλειά, στο σούπερ μάρκετ, στο καφενείο της γειτονιάς. Οι άνθρωποι απογοητευμένοι και θυμωμένοι. Ο μνημονιακός ηλίθιος θα τους πει:
Κάντε λίγη ακόμα υπομονή, μαλάκες.
Εμείς οι μαλάκες, θα συναντηθούμε να συζητήσουμε για τις παθογένειες της "δημοκρατίας", τις λάθος αποφάσεις που πήρε ο ελληνικός λαός, θα συμφωνήσουμε ότι δεν πάει άλλο και πως κάτι πρέπει να γίνει, για να διαφωνήσουμε έπειτα σχετικά με την οδό που πρέπει να ακολουθήσουμε, την ορθότερη ιδεολογική προσέγγιση, τα οικονομικά μοντέλα που θα ταίριαζαν καλύτερα στην περίπτωση της Ελλάδας, το καπιταλιστικό τέρας, την κομουνιστική απειλή, τη σιωνιστική προπαγάνδα, τον Πλάτωνα και τον Αριστοτέλη.

Δυστυχώς, οι ιδεολογίες πέθαναν, ο Πλάτωνας πέθανε, ο κομμουνισμός πεθάνει και ο καπιταλισμός σύντομα θα πεθάνει συμπαρασύροντας τα τελευταία οχυρά ανθρωπιάς του γένους μας. Και οι σελίδες της ιστορίας θα γράψουν, ότι κάποιοι μαλάκες έκαναν υπομονή.

Πηγή: RAMNOUSIA

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και οτι καποιοι αλλοι μεγαλομαλακες συνεχιζουν να πιστευουν τον αρχιαπατεωνα επιχειρηματια νεοπασοκο τσιπ(ρ)α