Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ !

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πες τα ρε Βασίλη!
Αλλά:
Το γεγονός ότι αυτή η αρχιδιαπλεκόμενη πατσαβουροφυλλάδα παραμένει 1η σε κυκλοφορία (έστω και με τα μισά φύλλα, απ' αυτά που πουλούσε πριν από 3-4 χρόνια) αποδεικνύει ότι δεν έχει ακόμα χτυπήσει ταβάνι η μ@λακία του μ@λάκα του Έλληνα (και κατ' επέκταση, η μ@λακία του μ@λάκα του ελληνικού λαού)...

Ανώνυμος είπε...

Είστε σίγουροι ότι τα φύλλα που πουλάνε τα ΝΕΑ τα πουλάνε σε απλούς καθημερινούς ανθρώπους, οι οποίοι πληρώνουν κανονικά το αντίτιμο της εφημερίδας?
ΕΓΩ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ!!!

Πέρα όμως απ' αυτό συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΩΣ με τα υπόλοιπα και ειδικότερα με τους χαρακτηρισμούς στο τέλος για τον εξής λόγο:

Το ότι 110.000 συμπολίτες μας (το "έλληνες" να το δούμε!) αφιέρωσαν έστω και 1 ώρα από τη ζωή τους για ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ το Βενιζέλο!!!

ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΑΖΟΧΙΣΜΟ ΜΟΙΑΖΕΙ!!!
(εκτός φυσικά κι αν τόσος περίπου είναι και ο "πληθυσμός" κάποιων περίεργων οργανώσεων & "παραοργανώσεων", θρησκευτικών & μη, τα μέλη των οποίων ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ (γιατί προστατεύονται απ' το "σύστημα"!) και τα οποία είναι ταυτόχρονα μέλη και άλλων ¨συστημηκών" κομμάτων και ψηφίζουν ή ΔΕΝ ψηφίζουν όταν και όπου ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!! Χωρίς αυτούς δεν φαντάζομαι να μάζευε κανά 2-3 χιλ ψήφους!!! ΥΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ, ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑ@@@ΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΣΑΝ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ? Σκεφτήτε το! Ετσι, σαν μια διαφορετική άποψη!)