Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΜΕΝΑ…




Μήνυμα στον Αλέξη Τσίπρα
Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και επειδή μάθαμε να διαβάζουμε και πίσω από τις φράσεις και τις προτάσεις, σου στέλνω ένα μήνυμα  Αλέξη Τσίπρα, που αφορά στη μικρόψυχη, ανερμάτιστη  και οπωσδήποτε προσχεδιασμένη  πολεμική προς το πρόσωπό σου από τη Σ. Σακοράφα, η οποία, ως φαίνεται, δεν κατόρθωσε ακόμα να αποβάλει  τα δυσώδη αμαρτήματα που της κληρονόμησε το πολιτικό χαμαιτυπείου του ΠΑΣΟΚ, το οποίο συνειδητά, μετά πάθους και επί σειρά ετών «υπηρέτησε»
Αυτού του είδους οι πολιτικά παρωχημένες παρουσίες και διαβρωτικές συμπεριφορές, αποτελούν θλιβερή ανορθογραφία σε ένα κοινωνικό μέτωπο που ευαγγελίζεται την ενότητα της Αριστεράς και τη σωτηρία της χώρας…
Συμπέρασμα: Η Σ. Σακοράφα πρέπει να σταλεί από ‘κει που ήρθε και όσο πιο γρήγορα σταλεί τόσο το καλύτερο. Πέραν της «εκ των δηλώσεών της παραχθείσης μόλυνσης» η Σ. Σακοράφα, δεν έχει να προσφέρει στον ΣΥΡΙΖΑ απολύτως τίποτα.
Το "περάστε κυρία μου..." ανήκει πλέον σ' εσένα Αλέξη! 

12 σχόλια:

Πέτρος Δ. είπε...

Στην προκειμένη ο Τσίπρας είναι που μεταλλάχτηκε προς πασοκοδημαρίτη... Τι σου φταίει η Σακοράφα, επειδή είπε ό,τι σκέφτεται η πλειοψηφία αυτών που πίστεψαν τον Τσίπρα; Αυτός κάνει κωλοτούμπες, όχι η Σακοράφα. Αφήνω που το ύφος είναι απαράδεκτο.

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια πονάει Χαρούλη τι να κάνουμε ......

Ανώνυμος είπε...

Χάρρυ ξεκόλλα. Σε διαβάζουμε ανελλιπώς αλλά εδώ δε μας τα
λές καλά. Η γυναίκα λέει αυτά που ψυχανεμιζόμαστε...

dim είπε...

xarry σε σεβομαι απολυτα ευχομαι να εχεις δικιο και εγω δεν γουσταρα ποτε τα ποσοκολαμογια,αλλα φοβαμαι δυστυχως μηπως εχει δικιο.Η θσεση μου παντα ηταν εναντιον του ευρο καθοτι ημουν παντα στη παραγωγη στη μεταποιηση.

Ανώνυμος είπε...

Ας διώξει πρώτα τον τουρκόσπορο ανθέλληνα Θεοδωρίδη και τους ομοίους του και μετά αν θέλει ας αντιπαρατεθεί με το ακόντιο της Σακοράφα. Προφανώς η Σακοράφα γι άλλη μια φορά δείχνει πως τα έχει μεγάλα. Την πάω!

Ανώνυμος είπε...

Τωρα Χαρυ διαβασες εστω και μια γραμμη απο οσα ειπε η Σακοραφα...η' απλα φερεσαι σαν μαντροσκυλο του μεταλλαγμενου νεοπασοκου Τσιπρα:;;

Μην λεμε και οτι θελουμε, στην κριτικη της εχει απολυτο δικιο...αλλα βλεπω οτι εκει στην ηγετικη ομαδα του συριζα εχουν αρχισει το χοντρο τσαμικο...μιας και το light το εριχναν απο πριν

Unknown είπε...

Έλα τώρα Χάρρυ, ξεφεύγεις.

Ανώνυμος είπε...

Αντίο τους πει ότι Τσιπρας ότι δεν υπάρχει και ο άγιος Βασίλης θα ρίξουν μαύρο δάκρυ.

Δεν υπάρχει κανένας να μας σώσει, δεν υπάρχουν ούτε οι μάγοι με τα δώρα.
Το μόνο που έχουμε είναι ο ένας τον άλλον.

Όταν τα έλεγε η Παπαρήγα στις εκλογές νομίζατε ότι δεν τα έβρισκε με το Σύριζα.

Όλοι οι αριστεροί έχουν φάει το παραμύθι της αρκούδας και αυτό γιατί νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα αλλά έχουν κλείσει τα μάτια και ότι δεν τους αρέσει δεν το βλέπουν.

Παναγιώτης

Ανώνυμος είπε...

+1
Όχι όμως για σένα, αγαπητέ Χάρυ,
αλλά για την Σοφία.

Πιστεύω ότι δεν διάβασες την ομιλία της.
Αν την διάβασες, αναρωτιέμαι που διαφωνείς.

http://www.sakorafa.gr/pages/page.php?pge=625&lng=1

dennis είπε...

καλημερα Χαρη , σε γουσταρω , σε διαβαζω ,αλλα μην γινεσαι μαλακας ! η Σακοραφα ειναι σωστη ! κ εχει δικιο ! μην κανεις το λαθος να υποστηριζεις τα παντα ! γιατι ετσι κανεις κακο κ οχι καλο στον Συριζα,με εκτιμηση ντενις (φιλος σου )

dennis είπε...

...α κ κατι αλλο Χαρη μου ,αν φυγει η Σακοραφα ,δεν ξαναψηφιζω Συριζα,

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρά παίζει-άθελα της?- το παιχνίδι αποδόμησης του συριζα και η Σοφία σήμερα. Καλή η κριτική, αλλά σταθείτε βρε παιδιά να έλθει η μέρα -αν έλθει δηλαδή- που θα μπορέσει οκόσμος να ξεθολώσει και να γυρίσει αλλιώς, σταθείτε να αναλάβει ευθύνες ο συριζα και ύστερα κάνουμε όση κριτική θέλετε. Τώρα που τόσοι καραδοκούν στην γωνία για να χτυπήσουν με ότι όπλο διαθέτουν, τί νόημα έχει να πολεμάμε κάτι που δεν κέρδισε ακόμη? Για να κερδίζουν πάλι οι χρόνια γνωστοί αντίπαλοι? Ο μόνος πόλεμος πρέπει να είναι ενάντια στα καθημερινά βάσανα και στην αποδόμηση αυτών που τα επιβάλουν. όλα τα άλλα είναι περιττές φιλολογικές αντιδράσεις.