Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

O μακελάρης Σαχινίδης με την σεξοβόμβα Τζάκρη και τον Μωραίτη θέλουν να φάνε τον Βενιζέλο!

Ο τιτανοτεράστιος μακελάρης των Eλλήνων φαμιλιέρηδων Σαχινίδης, ο σούπερ ντούπερ αμοραλιστής με την απαράδεκτη συμπεριφορά στους συνεργάτες του, ένας απόλυτος πολιτικός τυχοδιώκτης ονειρεύεται να ανατρέψει τον Βενιζέλο παρέα με την αισθαντική Κίρκη των τσοπαναρέων Τζάκρη (σχετικό video) και τον Θάνο Μωραίτη.
Οι Βενιζελικοί την υποψιάζονται. Μάλιστα η αισθαντική Θεοδώρα πήγε το γράμμα δαγκωτό και στις 4 κάλπες. Το αν οι πασόκοι θα διαγράψουν την Θεοδώρα η θα παίξουν μαζί της ένα παιγνίδι αποπλάνησης-σχετική φωτό-θα το δείξουν οι επόμενες μέρες.





Πάντως το ξανθό κορίτσι που γεννήθηκε στην Πέλλα και στο βιογραφικό της δηλώνει ότι ζει στα ηρωικά Γιαννιτσά έχει γίνει αγνώριστη, ως προς το αισθησιακότερο, από την στιγμή που πάτησε τα ατέλειωτα πόδια της στη Βουλή. Οι πρώτες εμφανίσεις της που προκαλούσαν τα απαξιωτικά σχόλια των fashion police δεν έχουν καμία σχέση με το σημερινό total sexy look.Η νέα Θεοδώρα είναι μια αποκάλυψη που συναγωνίζεται επάξια πλέον την Έλενα Ράπτη, η οποία έχει αποσυρθεί διακριτικά στο παρασκήνιο μετά από τις πρόσφατες επικίνδυνες πολιτικά ακροβασίες της.
Ξεχάστε λοιπόν την Έλενα Ράπτη και απολαύστε την brand new Theodora που κόβει τις ανάσες. Δείτε την πάθος του ταυρομάχου στο βλέμμα των Σαχινίδη και Μωραίτη. Δείτε τις χαρακτηριστικές κινήσεις του τελευταίου καθώς περιγράφει με την αφοσίωση ενός δανδή στην τέχνη της αποπλάνησης, τις περιπέτειές του από το κυνήγι τυρανοσαύρων έξω από το Αγρίνιο. 

Μόνο θυμηδία προκαλεί στο σύνολο των σκεπτόμενων Ελλήνων πολιτών, το γεγονός πως υπάρχουν κάποιοι ανύπαρκτοι τέως υφυπουργοί της κυβέρνησης του πρωθυπουργού - "οδοστρωτήρα" ΓΑΠ, οι οποίοι λέει συγκροτούν "κίνηση" για το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.

Εδώ ο κόσμος καίγεται, η χώρα προσπαθεί να ορθοποδήσει, το ΠΑΣΟΚ τείνει να γίνει... μουσειακό είδος και οι Σαχινίδης, Όθωνας, Θ.Τσάγκρη, Σ.Ξυνίδης και Μωραϊτης κ.λ.π.-μιλάμε για  τεράστιες... μορφές  της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας του τόπου- ετοιμάζονται, λέει, να καταλάβουν την... Βαστίλη της Ιπποκράτους!

 Συγκροτώντας ¨"κίνημα πρώην υφυπουργών" η οποία αμφισβητεί ευθέως την πολιτική στρατηγική του Βενιζέλου

Θα πέσει πολύ... γέλιο στο τέλος με το ΠΑΣΟΚ, να το θυμάστε!
Το ζητούμενο πάντως (κυρίως για την σταθερή πορεία της κυβέρνησης και της χώρας) είναι τι θα πράξει τελικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με όλη αυτή την ομάδα των ανύπαρκτων...
(update) Οργή στην Ιπποκράτους, η οποία βλέπει "δάκτυλο Παπανδρέου"!
Στην Ιπποκράτους πάντως, συνεργάτες του κ. Βενιζέλου εξέφραζαν την οργή τους για τη συνάντηση και τις επιδιώξεις όσων συμμετείχαν σε αυτήν.

Κάποιοι, εκτιμούσαν ότι πίσω απ' αυτή κρύβεται "δάκτυλος Παπανδρέου" ενώ άλλοι κατηγορούσαν για υποκρισία αρκετούς από τους μετέχοντες.

«Ποιοί μιλούν για αποκλεισμούς; Ο Σαχινίδης που είναι τομεάρχης Οικονομίας; Ο Μωραϊτης που είναι τομεάρχης Ανάπτυξης; Ή ο Όθωνας που είναι αρμόδιος για της Μικρομεσαίες επιχειρήσεις;»

Στην συνάντηση πάντως συμμετείχαν πάνω από 20 στελέχη με  βασικό πυρήνα τους Φίλιππο Σαχινίδη, Θάνο Μωραΐτη, Μανώλη Οθωνα, Γιάννη Δριβελέγκα, Σωκράτη Ξυνίδη, Οι κύριοι Πεταλωτής και Δριβελέγκας δεν ήταν παρόντες στη συνάντηση λόγω προβλημάτων. Ο πρώτος είχε τροχαίο ατύχημα κατεβαίνοντας στην Αθήνα και επέστρεψε στην Κομοτηνή, ο δεύτερος έχει σπάσει το χέρι του.

Στο ξενοδοχείο παρόντες ήταν επίσης η Θεοδώρα Τζάκρη, ο Βασίλης Κεγκέρογλου, ο Νίκος Τσώνης, ο Νίκος Ζωϊδης, η Αφροδίτη Παπαθανάση, η Μαρία Θεοχάρη, ο Παντελής Ασπραδάκης, ο Ανδρέας Μακρυπίδης, ο Σταύρος Αρναουτάκης, ο Γιώργος Αρβανιτίδης, ο Ηλίας Καρανίκας, και η Λίτσα Κουρουπάκη καθώς και ο πρόεδρος του ΤΕΕ Χρήστος Σπρίτζης.

Διαβάστε και το κείμενο του Γιώργου Δημητρομανωλάκη για τον Σαχινίδη το οποίο γράφτηκε τον Μάρτιο του 2012>

Ο κ. Φίλιππος Σαχινίδης ήταν τα τελευταία δύο χρόνια ένας από τους συνυπεύθυνους της ελληνικής τραγωδίας. Μέλος της προηγούμενης κυβέρνησης που μαζί με τον Γιώργο Παπακωνσταντινου παρέδωσαν την χώρα στις αγκάλες της τρόικας.

Ο βουλευτής Λάρισας αμέσως μετά τις εκλογές του 2009 διορίστηκε υφυπουργός Οικονομικών υπεύθυνος για τις δαπάνες, το δημόσιο χρέος και το Γενικό Λογιστήριο του κράτους. Ήταν ένας από τους πλέον στενούς συνεργάτες και σύμβουλους του κ. Γ. Παπακωνσταντίνου. Ήταν το μάτι και το αυτί του. Δεν έκανε ποτέ τίποτε εάν δεν ρωτούσε. Δημοσιογράφος έλεγε προ μηνών ότι «πριν μου δώσει μια συνέντευξη το 2010 είχα συνεννοηθεί μαζί του ότι θα μου αποκάλυπτε και μια μεγάλη είδηση. Φτάνοντας στο γραφείο του ο κ. Σαχινιδης αναίρεσε την υπόσχεση του γιατί όπως μου είπε «δεν του το επιτρέπει ο Γιώργος» (εννοώντας τον κ. Παπακωνσταντινου) .

Θιασώτης των οικονομικών και πολιτικών ακροβατισμών είναι καλός στην δημιουργία εντυπώσεων.  Κύριο του έργο που απέτυχε, πριν την ένταξη της χώρας στο πρώτο μνημόνιο τον Μάιο του 2010, να φέρει εις πέρας ήταν ότι δεν κατάφερε να περικόψει τις δαπάνες του προϋπολογισμού.  Επίσης ήταν ένας εκ των υπεύθυνων για τις συγχωνεύσεις κάποιων οργανισμών που δεν προχώρησαν ποτέ.

Από τους πλέον ατυχείς χειρισμούς του ήταν όταν στις αρχές του 2010 η Ελλάδα εξέδωσε πολυετές ομόλογο με ευνοϊκό επιτόκιο και οι ξένοι επενδύτες μας έκαναν προσφορές για πάνω από 20 δισ. ευρώ ενώ η Αθήνα ζητούσε μόλις 5 δισ. ευρώ.

Στο υπουργείο Οικονομικών λέγεται ότι η συμβουλή του προς την ελληνική κυβέρνηση ήταν ότι η Ελλάδα θα έπρεπε να περιοριστεί στα 5 δισ. ευρώ και να μην αντλήσει ολόκληρο το ποσό. Πράγματι έτσι έγινε.

Όμως το γεγονός ότι η Αθήνα δεν άντλησε ποσό σημαντικά υψηλότερο των 5 δισ. ευρώ (ενώ μπορούσε),  επιτάχυνε τις εξελίξεις σχετικά με το ΔΝΤ καθώς λίγες ημέρες μετά τα επιτόκια εκτινάχθηκαν στα ύψη με αποτέλεσμα στην συνέχεια να καταστεί αδύνατος ο δανεισμός από τις διεθνείς αγορές.


Επιθετικός , που μιλά άσχημα στους υφισταμένους του , ακόμα και ταπεινωτικά, ο κ. Σαχινιδης χαρακτηρίζεται γκρινιάρης , δύστροπος και δηκτικός.  Όσο ο Ευάγγελος Βενιζέλος έπαιζε με την γοητεία του και το χιούμορ του τόσο ο πρώην υφιστάμενος παίζει με την γροθιά του.
Η επαγγελματική του Εμπειρία στο ιδιωτικό τομέα είναι μηδαμινή καθώς ήταν «από τα παιδιά που τους τάιζε το κομματικό σύστημα έως ότου γίνουν βουλευτές » (μια ανάγνωση του βιογραφικό του είναι αρκετή ).
Από το 2000 έως το 2004 ήταν ειδικός Σύμβουλος στο Οικονομικό Γραφείο του Πρωθυπουργού Κ. Σημίτη ενώ από το 2004 έως το 2007 ήταν Ειδικός Συνεργάτης στην κρατική Εθνική Τράπεζα και συγκεκριμένα στη Διεύθυνση Σχεδιασμού και Οικονομικής Ανάλυσης.


Λέγεται μάλιστα ότι έγραφε χωρίς μεγάλη επιτυχία τις ομιλίες του τέως διοικητή της ΕΤΕ.  Φίλοι του εκείνης της εποχής υποστηρίζουν ότι «ο τέως επικεφαλής της Εθνικής τράπεζας πετούσε στα σκουπίδια όλες τις ομιλίες που του έγραφε ο Φίλιππος!

Το ερώτημα είναι τι μπορεί να κάνει από τώρα έως τις αρχές Μαΐου οπότε και προκηρύσσονται πρόωρες εκλογές. Λίγα πράγματα είναι αλήθεια. Αυτό που θα πρέπει να κάνει κυρίως είναι να παρευρίσκεται τυπικά ως υπηρεσιακός υπουργός στις συνεδριάσεις του Eurogroup στις Βρυξέλλες και προφανώς να λέει την γνώμη του (αν και δεν την χρειάζεται) στον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδημο σε κάποια ζητήματα οικονομικής πολιτικής...

http://www.lykavitos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: