Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

ΥΠΗΡΕΤΕΣ!




Τα αλαλάζοντα ακροδεξιοκύμβαλα του antinews:
«Δεν είναι τρελοί ο Σαμαράς και ο Στουρνάρας για να υπογράψουν νέα μέτρα»
...Προφανώς, λόγω ανθρωπιστικής θεώρησης και ηθικών φραγμών!
Σε ποια χώρα ζείτε ρε πολιτικά πρωτόζωα, σε ποιον πλανήτη;
Δεν κουραστήκατε να κοροϊδεύετε στην ψύχρα έναν ολόκληρο λαό;
Υπηρέτες είναι τα κουμάσια αυτά, ΥΠΗΡΕΤΕΣ!

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα σου πώ σε ποιά χώρα Χάρρυ.
Στην ίδια χώρα που ζεί και ο Τσίπρας που έγλυψε το ΔΝΤ και μας θάλει μέσα στο Ευρώ, μέχρι να σαπίσουμε.
Σε αυτήν την χώρα, που εχει τυφλωθεί τόσο πολύ ο κόσμος, που νομίζει ότι ένας ΣΥΡΙΖΑ, που έχει αποροφήσει το 80% του ΣΚΑΤΟ ΜΠΑΤΣΟΚ με τις κολοτούμπες του περί αναδιαπραγμάτευσης θα μας σώσει.
Σε μια χώρα όπου με την συναίνεση ΟΛΩΝ των κομμάτων, και με την δικαιολογία του κομματος της ΝΕΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ περί εξαφάνισης της συστημικής και Σατανικής Χρυσής Αυγής που αυτοί Δημιούργησαν, θα καταλύσουν την Δημοκρατία..
Σε μιά χώρα όπου οι υποτιθέμενοι Κουμουνιστές της αριστεράς, οι εχθροί του "συστήματος" όπως του αρέσει να αυτοαποκαλούνται, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, και να τρώνε την στιγμή που οι εργαζόμενοι αποδεκατίζονται.

Σε μιά χώρα που η Δημοκρατια έχει δολοφονηθεί, αυτοί ασχολούνται με τα τρία πουλάκια που κάθονται, και ελπίζουν μιά μέρα να πάρουν την εξουσία...Ποιά εξουσία αλήθεια βρε Χάρυ μου, όταν είμαστε αλυσοδεμένοι με το Ευρώ και τους επικυρίαρχους;

Σε μιά χώρα όπου αυτοί που υποτίθεται ότι πρέπει να ενώσουν τον Λαό, αυτοί που πρέπει να τον βοηθήσουν να ξυνπήσει, κάνουν ότι περνά από τα χέρια τους, για να συνεχιστεί ο ύπνος του...

ΞΥΠΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ ΣΥΡΙΖΑ, ΟΥΤΕ ΚΚΕ< ΟΥΤΕ ΑΝΕΛ, ΟΥΤΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

ΘΕΛΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!!

Voyager είπε...

Φιλε μου καλα ειναι αυτα που λες αλλα η δημοσιευση σχολιαζει το τι ειναι ο Σαμαρας και η κυβερνηση του, οχι τι ειναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Και εν τελει, ολοι θελουμε δημοκρατια αλλα πρεπει και να βρομε ποιο κομα ειναι που θα μας βγαλει απο αυτο το αδιεξοδο? Ετσι?

Ανώνυμος είπε...

Όχι δεν είναι καθόλου έτσι.
Το πολίτευμα της χώρας έχει σταδιακά και δια μέσουν εκατοντάδων νόμων μετεξελιχθεί σε παντελή έλλειψη Δημοκρατίας.
Την ίδια στιγμή, με την ένταξή μας στην δικτατορική ΕΕ και το ευρώ τους, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να κερδοσκοπούν τα ιδιωτικά συμφέροντα, δια μέσου των δανειακών συμβάσεων και τις υποτελείς αποφάσεις του ΣΤΕ, έχουν παραδώσει την κυριαρχία της χώρας στους δανειστές.
Στου δανειστές που μπορουν πλέον νομότυπα, να κάνουν ότι θέλουν χωρίς να δίνουν λογαριαμσό σε κανέναν.

Ο μονος τρόπος για να ξεφύγει η χώρα από αυτήν την κατάσταση, είναι δια μέσου της συνολικής αλλαγής του πολιτευματος, προς μία πραγματική Δημοκρατία.

Για να γίνει αυτό, και για να έχουμε πλέον νέο πρόσωπο προς τους Δανειστές, ώστε να μην έχουν δικαιολογίες για τις προδοσίες που έχουν γίνει, θα πρέπει ο Λαός, να προκαλέσει συνολοκή ανατροπή του καθεστώτος. Και οταν λέω καθεστώς, δεν εννοώ την κυβέρνηση και μόνο.

Εννοώ, την συνολική διάλυση του πολιτέυματος, μαζί με τα σημερινά κόμματα, μαζί με όλα τα παρελκόμενα του κράτους που μας έχει καταστρέψει, οι οποίοι διατελούν με μοναδικό γνώμονα την επιθυμία τους να πάρουν την εξουσία και να μείνουμε μέσα στο φασιστικότατο μόρφωμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το κάθε κόμμα που υπάρχει σήμερα, είναι προφανές ότι λειτουργεί ηθελλημένα ΜΕΣΑ στο υπάρχον σύστημα, το οποίο το σέβεται και το χρησιμοποιεί για τα δικά του ιδιοτελή συμφέροντα.

Για κανένα τους, δεν τους απασχολεί το τι ακριβώς θέλει ο ΛΑΟΣ συνολικά και πάνω απο ιδεολογίες. Δεν λέω ότι δεν έχουν την σημασία τους οι ιδεολογίες. Λέω ότιπλέον έχει χαθεί το περιβάλλονμέσα στο οποίο οι ιδεολογίες έχουν νόημα. Άσχετα με ιδεολογιες λοιπόν, ο Λαός συνολικά θέλει να έχει ένα περιβάλλον πολιτικό, όπου θα μπορεί να ασκεί την εξουσία (ο ορισμός της Δημοκρατίας) και να ορίζει το δικό του νοικοκυριό σαν πραγματικός ιδιοκτήτης της χώρας του.

Ο Λαός, δεν θέλει πάλι να έχει κάποιον, αριστερό ή δεξιό, ή οτιδήποτε άλλο, ο οποίος να υπαγορεύει και πάλι την θέλησή του, ανεξάρτητα από την θέληση του Λαού.

Το πρόβλημα λοιπόν με τα σημερινά κόμματα, δεν είναι η ιδεολογία τους ή οι διαθέσεις τους. Το πρόβλημα, είναι ότι ΟΛΑ τους, φοβούνται να δώσουν αυτήν την ευθυνη και ρόλο στο ίδιο τον Λαό. γιατί; Γιατί πολύ απλά, πιστεύουν, άσχετα με το εάν είναι αριστεροί ή δεξιοί, ό΄τί γνωρίζουν καλύτερα τι πρέπει να γίνει, από τον ιδιο τον Λαό. Στην ουσία, λοιπόν, θεωρούν τους ευατούς τους ικανούς, και τον Λαό άχρηστο. Αυτό αποδεικνύεται de facto, από τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρονται.

Τέλος, το μόνο αντίδοτο ενάντια στον Φασισμό, είναι η πραγματική Δημοκρατία.

Όποιος είναι πρακτικά εναντια σε αυτήν, είναι στην ουσία υπέρ του φασιμού, είτε αυτός εχει ακριδεξιά μορφή είτε άλλη.

Αυτά τα κόμματα λοιπόν, ΔΕΝ τα θέλω, και ένα τεράστιο μέρος του Λαού, δεν τα θέλει επίσης.

Ανατροπή λοιπόν, Δημοκρατία, νέα κόμματα αι μετά επιλέγουμε.

ΕΧΟΥΜΑ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΠΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

..οχι οτι διαφερεις εσυ κλυνν απο αυτους.....στα λογια μονο..στην πραξη ειπαμε,τσιμπουκια....χαιρεται κ. μαλακα καλλιτεχνη...

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου ο λαος (τον οποίο καθώς φαίνεται νομίζεις ότι εκπροσωπείς) πριν από κάνα χρόνο αποφάσισε υπέρ της τρικομματικής, επανάσταση με τρια εκατομμύρια να ψηφίζουν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, και ΔημΑρ, δεν γίνεται, ξέχασέ το!
Να μη βάλω κι αυτούς που ψήφισαν χρυσα αυγά, λαός, ντόρα, μάνο και δε συμμαζέυεται!

Γιαυτό οι του είδους σου, αντί να απογοητεύουν τους πάντες, καλύτερα να προσπαθούν να πείσουν τα τρία εκατομμύρια που λέγαμε, τουλάχιστον να μην ξαναψηφίσουν τους ίδιους μαλ..κες.

Όσο για το ΣΥΡΙΖΑ έννοια σου και μια δοκιμή του πέφτει, οι πολλές τετραετίες τέρμα! Στην μια δεν προλαβένουνε να βγάλουν ρίζες, μη σκιάζεσαι!

Ανώνυμος είπε...

Οκ, το θέμα είναι μόνο ένα με αυτό που λες.
Εάν , λέω εάν ο ΣΥΡΙΖΑ μας αποδειχθεί μιά από τα ίδια - πολύ πιθανό με βάση τις κωλοτούμπες που έχει κάνει ήδη, τότε...

Πόσους νεκρούς θα χρειαστούν να έχουμε, πριν καταλάβουμε τι πραγματικά πρέπει να γίνει; 1000; 10000, 100000;

Αυτό που χρειάζεται είναι μιά κρίσιμη μάζα και οι υπόλοιποι θα ακολουθήσουν.

Οσο για τις προηγούμενες εκλογές, ας θυμώμαστε ότι αυτοί οι γελιοι δωσίλογοι, βγήκαν με μειοψηφία.Όπως θα βγεί και ο ΣΥΡΙΖΑ, εάν βγει...

Άλλος ένας λόγος που ο κάθε αληθινός Δημοκράτης, πρέπει να ποθεί με όλο του το είναι ένα νέο πολίτευμα....

Το βλέπω τώρα, να γίνεται. Να βγαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ με κάνα 25% , και να μας λέει πάλι τα ίδια, ότι η "Δημοκρατία" νίκησε... Οπότε, δεν υπάρχει ανάγκη να αλλάξει κάτι...

Η Δημοκρατία είναι κάτι απείρως μεγαλήτερο από ένα ψηφαλάκι κάθε όποτε αναγκάζονται να μας αφήνουν να το δίνουμε...

Ανώνυμος είπε...

Ένας άνθρωπος γεμάτος απορίες

Ο λαός, ο λαός, ο λαός...
Ποιος λαός;
Οι αγρότες; οι μεγαλοαγρότες; ή οι μεσαίοι αγρότες;
Οι τραπεζίτες; οι χρηματιστές; ή οι βιομήχανοι; ή μήπως οι βιοτέχνες;
Οι εργαζόμενοι των τετρακοσίων ευρώ; οι εργαζόμενοι των 1000 ευρώ; ή οι εργαζόμενοι των 2000 ευρώ; ή μήπως οι άνεργοι;
Οι χαμηλοσυνταξιούχοι; ή οι συνταξιούχοι της τράπεζας της Ελλάδος;
Κάποιος από του παραπάνω καλούς αναλυτές, ας μου εξηγήσει τι νοείται λαός και αν όλοι οι παραπάνω έχουν κοινά συμφέροντα
Ευχαριστώ


Ανώνυμος είπε...

εσυ με τις πολλες αποριες λαος ειναι ολοι αυτοι που περιγραφεις ΟΛΟΙ τους ειναι υποσυνολα ενως μεγαλυτερου συνολου.

Και εχουν τα ιδια συμφεροντα ΟΛΟΙ τους κομουνιστες ακροδεξιοι,δεξιοι αναρχικοι ταγματασφαλιτες νεοναζι παπαδες παιδεραστες δολοφονοι κλεφτες και το κακο συναπαντημα που κουβαλα ο καθε λαος ...ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΒΑΙΝΟΥΝ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ.

ΛΑΟΣ ειναι οι επιαινοντες στον τιτανικο και στον καθε τιτανικο...και εχουν ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΦΑΙΡΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ..να μην βουλιαξει το γαμημενο καραβι.

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα είναι να το καταλαβαίνουν κιόλας ότι έχουν κοινό συμφέρον να μη βουλιάξει το καράβι.
Γιατί ξέρεις και οι ...άλλοι,
για τη σωτηρία του καραβιού λένε τάχα πως παλεύουν.
Αλλά η ψήφος τους τον Ιούνιο του 2012,
μένα μου λέει πως δεν νογάνε τίποτα.

(Με έκανες να ξαναμετρήσω τους ψηφοφόρους της τρικομματικής, για να τους ξαναβρώ 3 εκατομμύρια επί συνόλου 6,2 εκατ. που ψήφισαν.
Λόγω εκλογικού συστήματος, μπορεί να πήραν περισσότερες έδρες, άλλα πάντως ήταν περισσότεροι από τους "αριστερούς" και αριστερίζοντες.-