Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

...Άσε που έρχεται/ και φυλακή

..."άσε που έρχεται/ και φυλακή".
(ο τελευταίος στίχος)

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιος θα τους βάλει φυλακή ρε Χάρρυ; Ο ΣΥΡΙΖΑ; Σαν πολύ ψηλά δεν έχεις βάλει τον πήχη για το Τσιπρέικο; Σιγά τον οδοστρωτήρα. Με 26,6% με ποιον θα συνεργαστεί; Με το τσιράκι του Μπόμπολα «Ο ΕΜΕΤΟΣ»; Κάτσε μην δούμε τον ΣΥΡΙΖΑ να συνεργάζεται με ΝΔ-Πασοκο-Ελιά και τότε να δούμε τι θα λες…

Ανώνυμος είπε...

ΨEMA ΠPΩTON:
H αποκάλυψη από τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Β.Σόιμπλε των σχεδίων της τρόικα για επιβολή και νέων εισπρακτικών μέτρων από την ελληνική κυβέρνηση έχει προκαλέσει .... νευρική κρίση στο υπουργείο Οικονομικών. H "KYBEPNHΣH" ΛEEI ΨEMATA !! OΛA EINAI MIΛHMENA ME TOYΣ "ΔANIΣTEΣ" !! ΘYMIZOYME TI EΛEΓE ΠPOEKΛOΓIKA O AΛEΞHΣ ΓIA TA ETOIMA ΣXEΔIA THΣ ... "KYBEPNHΣHΣ" TΩN 3 "Y" (YΠOTEΛEIΣ-YΠOTAKTIKH-YΠOΔOYΛOI=ΠPOΔOTIKO ANΘEΛΛHNIKO AΠOIKIOKPATIKO BPΩMOΣYΣTHMA)

ΨEMA ΔEYTEPON:
Μάλιστα συνδέθηκε για άλλη μία φορά η λήψη νέων μέτρων με την παραμονή ή όχι της Ελλάδας στο ευρώ! ... AΣ TOΛMHΣOYN !! MHN TΣIMΠATAI !! EMEIΣ TOYΣ EXOYME ΣTO XEPI !! (MONO ME MIA AΛHΘINH "APIΣTEPH" ΠATPIΩTIKH KYBEPNHΣH EΛΛHNΩN !)

Ανώνυμος είπε...

Το πάρτι τώρα αρχίζει! Λίγες μέρες μετά τις εκλογές έκοψαν το ΕΚΑΣ πάμε για μείωση συντάξεων και θέλω να δω τα λαμόγια πως θα κρατηθούν στην εξουσία! Αν ήμουν ΣΥΡΙΖΑ ούτε καν θα έμπαινα στη διαδικασία να κυβερνήσω. Να κυβερνήσω τι? Την αποικία χρέους? Όπως έστρωσαν ας κοιμηθούν οι μαριονέτες!!
ΥΓ Χάνεις με 4 μονάδες και πανηγυρίζεις τι να πω? Μιλάμε για την απόλυτη διαστροφή!!!

Ανώνυμος είπε...

Σώπα ρε φωστήρα ξερολα.
Αντε χεσε τα ποδια σου.