Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Αυστηρό μήνυμα Τσίπρας: Θα λογοδοτήσουν όσοι επέβαλαν τα σκληρά μέτρα

Τη βεβαιότητα ότι, πλησιάζει η ώρα που η τρόικα και οι κυβερνήσεις οι οποίες επέβαλαν τα σκληρά μέτρα θα λογοδοτήσουν εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας μετά τη συνάντηση που είχε με την ηγεσία του  Διεθνούς Οργανισμού Εργασίας στη Γενεύη.


tsipras

«Η τρόικα δεν μπορεί άλλο να κουνάει το δάχτυλο στον ελληνικό λαό, ζητώντας νέα σκληρά μέτρα που διαλύουν τις εργασιακές σχέσεις, καταστρέφουν την παραγωγική βάση, λεηλατούν την κοινωνική συνοχή. Η τρόικα, αντιθέτως, θα έπρεπε να λογοδοτήσει, διότι ζήτησε και επέβαλε μέτρα που είναι πέρα και έξω από το ελληνικό Σύνταγμα, πέρα και έξω από τα κοινώς αποδεκτά πρότυπα που ισχύουν σε διεθνές επίπεδο», τόνισε σε δηλώσεις του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ. Τσίπρας σημείωσε ότι, «έρχεται η στιγμή που τόσο η τρόικα όσο και οι κυβερνήσεις που επέβαλαν αυτά τα μέτρα θα λογοδοτήσουν, τόσο στον ελληνικό λαό όσο όμως και στους λαούς της Ευρώπης αλλά και στους διεθνείς οργανισμούς που παρακολουθούν όλα όσα έγιναν στην Ελλάδα και πολύ σύντομα θα ζητήσουν λογαριασμό».
Πηγή

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΥΙΟΣ ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

ΑΔΗΣ είπε...

Αμαν με τον Τσίμπλα ρε Χαρυ!!!!
Τοσα ΅γραμμάτια΅ του χρωστάς ? Προτιμώ τον σεχταρισμό του Τραμπάκουλα παρα να σε βλέπω να βουτάς στον γκρεμό με τα στρογγυλά γυαλάκια.

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζω α έχει ο Αλέξης αρκετά καλτσον στα συρτάρια του, για να σχίζει.