Βλέπουν από τώρα στον ύπνο τους υπουργό Δικαιοσύνης την Ζωή Κωνσταντοπούλου και το αίμα έχει παγώσει στις φλέβες τους.
Είναι και οι αποκαλύψεις Καμμένου ο οποίος φωτογραφίζει κορυφαίους υπουργούς για λαδιάρηδες στην υπηρεσία βαρόνων και ντόπιων ολιγαρχών που προκαλούν πανικό.
Πληροφορίες της τελευταίας στιγμής θέλουν πολιτικά πρόσωπα να πιέζουν για την δημιουργία κόμματος επιχειρηματιών μόνο και μόνο για να εξασφαλίσουν την ασυλία τους!
-Εάν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι χωρίς αντίπαλο θα μας καταπιεί. Θα σαπίσουμε στη φυλακή ή θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με βραχιολάκια...
Οπως έχουμε ξαναγράψει στοιχεία-φωτιά για τους λαδωμένους υπουργούς έχουν στην διάθεσή τους τόσο οι Γερμανοί, όσο και οι Αμερικάνοι.
Ο μόνος τρόπος να την γλιτώσουν είναι να κάνουν κόμμα τα Αφεντικά τους και στην συνέχεια να πάρουν την κυβέρνηση. Μια Κυβέρνηση Εσκομπάρ είναι μια λύση για την Κολομβία των Βαλκανίων. Τουλάχιστο για να "εξασφαλισθούν" οι αχυράνθρωποί της πολιτικοί.
Η αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη έκρηξη που καθυστερεί 5 χρόνια τώρα έχει αρχίσει...
Χαρακτηριστικό για το πόσο "Κολομβία των Βαλκανίων" είναι η Ελλάδα αποτελεί και η αποκάλυψη από τον Κασιδιάρης της συνομιλίας του πρωθυπουργού με στέλεχος της Δικαιοσύνης. Το Μαξίμου έχει γίνει "κεφαλογραβιέρα" από τους κοριούς.
Δημοσιεύουμε ένα απόσπασμα από σχετικό ρεπορτάζ του ΒΗΜΑτος>
Στελέχη της λεωφόρου Κατεχάκη εξετάζουν τρία ενδεχόμενα: Πρώτον και βασικότερο, η καταγεγραμμένη συνομιλία να προέρχεται είτε από παγίδευση χώρου ή με έναν απλό «κοριό»-μαγνητόφωνο στο τηλέφωνο εκείνου που δέχθηκε το τηλεφώνημα του κ. Σαμαρά.
 
Δεύτερον, να είναι έργο από φορητή συσκευή παρακολούθησης που διαθέτουν ξένοι πράκτορες οι οποίοι εκπροσωπούν συμφέροντα διπλωματών με τους οποίους είχαν έλθει σε επαφή τον τελευταίο χρόνο υψηλόβαθμα στελέχη της Χρυσής Αυγής.
 
Τρίτο σενάριο, να υπήρξε χρήση φορητής συσκευής που μπορεί να χρησιμοποιεί κάποιος έλληνας επιχειρηματίας ο οποίος επιδίωκε καλές σχέσεις με το ακροδεξιό μόρφωμα. Όμως και πάλι με μικρές πιθανότητες επαλήθευσης.
 
Παραμένει ωστόσο άγνωστο αν οι κάτοχοι της συγκεκριμένης συνομιλίας έχουν και άλλο ηχητικό υλικό. Με βασικό βεβαίως ζητούμενο την εξυπηρέτηση των πολιτικών συμφερόντων τους τούς επόμενους μήνες αλλά και να μην προδώσουν εκείνους που μαγνητοφώνησαν τις συνομιλίες.