AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

-Είμαστε αποφασισμένοι να τα αλλάξουμε όλα στην Ελλάδα. Να οδηγήσουμε στη φυλακή τους διεφθαρμένους επιχειρηματίες και να πάρουμε τα ΜΜΕ από τα χέρια των διεφθαρμένων και χρεοκοπημένων μηντιαρχών...
Το ραντεβού με το υψηλόβαθμο στέλεχος της Τρόικας έγινε στο lobby του ξενοδοχείου Χίλτον της Αθήνας. Από αυτό τα συμπεράσματα που μπορούμε να σας μεταφέρουμε με ασφάλεια είναι τα εξής
1) Η Τρόικα γνωρίζει σαν την τσέπη της την Ελλάδα. Τους διεφθαρμένους πολιτικούς και τους διεφθαρμένους επιχειρηματίες. Μέσω του Φούχτελ γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει και με την νοσηρή τοπική αυτοδιοίκηση.
2) Στόχος της Τρόικας είναι να γκρεμίσει όλο αυτό το σαθρό καθεστώς και έχει αποφασίσει να το κάνει μεθοδικά βλέποντας πάντα το κάδρο.
3)Στην πορεία αυτή θα υπάρξουν αδικίες σε βάρος του λαού. Τελικός στόχος είναι να αλλάξει εκ βάθρων το πολιτικό προσωπικό και νέοι επιχειρηματίες να βγουν μπροστά. Η αντίδραση του λαού απέναντι στους πολιτικούς που τον οδήγησαν ως εδώ θα βοηθούσε το έργο της Τρόικας.
Αυτή είναι η φιλοσοφία των δανειστών. Κι όσα βλέπετε να ξετυλίγονται μπροστά σας είναι μέρος αυτού του σοφά σχεδιασμένου σχεδίου. Οι Τροικανοί βιάζονται να καθαρίσουν τουλάχιστο 2 ακόμη ελληνικές κυβερνήσεις.
Πηγή