Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016

Τι λέει το πόρισμα των ορκωτών για το πόθεν έσχες του Ψυχάρη (ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ)

Αποτέλεσμα εικόνας για porisma ψυχαρη


Ενώπιον της Δικαιοσύνης θα βρεθεί ο εκδότης Σταύρος Ψυχάρης. Τα στοιχεία που, σύμφωνα με πληροφορίες, περιλαμβάνονται στο πόρισμα των ορκωτών λογιστών το οποίο το πρωί θα βρίσκεται στη Βουλή στα χέρια των μελών της Επιτροπής Ελέγχου των Πόθεν Έσχες είναι συντριπτικά. Το ερώτημα είναι αν θα σταλεί η υπόθεση (από εδώ και πέρα, το σκάνδαλο) στη Δικαιοσύνη ή θα επικρατήσουν πολιτικές ισορροπίες.
Διαβάστε αναλυτικά τι βρήκαν οι ορκωτοί λογιστές στα πόθεν έσχες του Στ. Ψυχάρη:
1) Δεν υπάρχουν οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης για τα έτη χρήσης 2002, 2003, 2004, 2005 και 2006
2) Δεν υπάρχουν παραστατικά σχεδόν για το σύνολο των δηλωθέντων ποσών.
3) Δεν υπάρχουν συμβάσεις δανείων και βεβαιώσεις τράπεζας για την εξυπηρέτηση των δανείων.
4) Δεν υπάρχει σχέδιο απορρόφησης της ΣΠ.ΨΥΧΑΡΗΣ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΕ από τη ΔΟΛ Α.Ε.
5) Δεν υπάρχουν συμφωνητικά μεταβίβασης των μετοχών.
6) Δεν υπάρχουν τραπεζικά παραστατικά των καταθέσεων των ετών 2007 έως 2012.
7) Σε δύο διαφορετικές δηλώσεις διαφορετικών ετών αναφέρονται ακριβώς τα ίδια ποσά τραπεζικών καταθέσεων για τον ίδιο και τη σύζυγό του με ακρίβεια δεκαδικών στοιχείων, γεγονός εξαιρετικά σπάνιο έως και αδύνατο.
8) Υπάρχουν δηλώσεις για δύο χρήσεις όπου δηλώθηκαν σημαντικά ποσά απαλλασσομένων εσόδων. Από τα ποσά αυτά προκύπτουν υψηλά ετήσια πλεονάσματα εσόδων, τα οποία δεν έχουν αντίκρισμα στο ποσό των δηλουμένων καταθέσεων.
9) Σε άλλη δήλωση άλλης χρήσης, προκύπτει αρνητικό υπόλοιπο που οφείλεται στο ότι δηλώθηκαν χαμηλά εισοδήματα και πολύ μεγαλύτερες δαπάνες, αγορές μετοχών και αύξηση καταθέσεων.
Επιπλέον
10) Για το δάνειο των 50 εκατ. από την ALPHA για την αγορά των μετοχών του ΔΟΛ και την αποπληρωμή μέρος του δανείου από τον ίδιο, δεν μπορεί να γίνει καμιά επαλήθευση επειδή δεν υπάρχουν οι δηλώσεις των ετών 2005 και 2006.
11) Για τα δάνεια και τις συναλλαγές που αναφέρονται στην έκθεση της ALPHA για τα έτη 2012 και 2014 δεν μπορεί να γίνει καμιά επαλήθευση, γιατί δεν έχει καταθέσει ο Ψυχάρης τα σχετικά παραστατικά.
AvantiPopoloGR
Δημοσίευση σχολίου