Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Δημόσιος ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ για Παπαχελά και ΣΚΑΪ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΣΚΑΙ ξεπερνάει και το MEGA στην παραπληροφόρηση
Ο ΣΚΑΙ ξεπερνάει και το MEGA στην παραπληροφόρηση



ΡΕΣΙΤΑΛ ΠΑΡΑΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΟ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΟ ΤΟΥ ΣΚΑΪ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΨΟΜΑΛΛΙΑ
ΤΗΣ «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ»
ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΙΑ ΚΩΘΩΝΙ...
ΟΥΣΤ... ΤΣΟΛΙΑ!

Και καθώς οι εξελίξεις στο Μεγκάαααλο κανάλι, τρέχουν προς το … χειρότερο ( αποτυχημένη ΑΜΚ… ) , το κανάλι του Φαλήρου  φαίνεται να φιλοδοξεί να πάρει τα ηνία της παραποιημένης παρουσίασης θεμάτων και ειδήσεων της επικαιρότητας, πάντα με το δόγμα: ” είδηση είναι ότι βλάπτει την κυβέρνηση “… Ακόμα κι αν αυτό μπορεί, “παρεμπιπτόντως”, να βλάπτει και την … πατρίδα.

Στο αντι-Mega σκηνικό του δελτίου ειδήσεων, τους ανάλογους ρόλους έχουν αναλάβει ο Διευθυντής του σταθμού Ν Παπαχελάς, η “απαραίτητη” Σία Κοσιόνη ( τι είπατε, τι είπατε … ) και μια σειρά ρεπόρτερς, που μεταδίδουν “συμπεράσματα” στη θέση ειδήσεων…

 Τελευταίο κραυγαλέο παράδειγμα, η “αποκάλυψη” Παπαχελά, ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν εμπιστεύεται την ελληνική κυβέρνηση για αυτό θα αναθέσει σε ΜΚΟ τη διανομή της βοήθειας στους πρόσφυγες.! Μάλιστα, δεν έχασε την ευκαιρία να … μπερδέψει μέσα στο “σενάριο” και τους … διορισμούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Δείτε:

Όλα αυτά την 1η του Μάρτη. Στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ με τη Σία Κοσιώνη. Συμπερασμα; “Δεν μας εμπιστεύονται οι Ευρωπαίοι.”, δηλαδή τον ΣΥΡΙΖΑ …!

Και βέβαια η ΗΧΗΡΗ διάψευση ήρθε μέσα από το ίδιο δελτίο, μία ημέρα μετά! Η Σία Κοσιόνη έχει καλεσμένο τον Κύπριο Επίτροπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Χρήστο Στυλιανίδη.Και του μεταφέρει την “πληροφορία” Παπαχελά. “Κύριε επίτροπε, γιατί ανατίθεται η διανομή των χρημάτων σε οργανώσεις και όχι στο ελληνικό κράτος; Υπάρχει θέμα εμπιστοσύνης;” τον ρωτάει (χαμογελαστή και ήσυχη γιατί θεωρεί ότι έκανε τη δουλειά της).

Και … καταστροφή! “ΟΧΙ, ΟΧΙ, δεν τίθεται καθόλου τέτοιο ζήτημα και θέλω να το διευκρινίσω. ΠΑΝΤΑ η ανθρωπιστική βοήθεια δίνεται δια μέσου των ανθρωπιστικών οργανώσεων” απαντά ο Κύπριος Επίτροπος ….

Μάλιστα, ΕΠΙΜΕΝΕΙ και ζητάει να το διευκρινίσει ξανά: “ΚΑΝΕΝΑ θέμα εμπιστοσύνης στην ελληνική κυβέρνηση…” !!! Απολαύστε την αμηχανία της Σίας.

Δείτε τα ΒΙΝΤΕΟ - Με πληροφορίες από Olympia.gr και toxwni.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια: