Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ!

Απατεώνες, ναρκέμποροι και μιζαδόροι, περιμένουν τον Μητσοτάκη να τους σώσει.

70 γαλάζιοι βουλευτές βρέθηκαν σε λίγα λεπτά για να υπερασπίσουν καταδικασμένο ναρκέμπορο, ούτε ένας για να υπερασπίσει τον Καραμανλή!

 Άλλη μία ημέρα ντροπής. Άλλο ένα αίσχος και προσβολή της παράταξης.  Την ημέρα που αποκαλύπτεται επιτέλους ο βρώμικος ρόλος του Κώστα Σημίτη, δικαιώνοντας έτσι την κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή που τουλάχιστον προσπάθησε να τον πολεμήσει, ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την σύζυγό του τον αποθεώνουν!  Όχι μόνο αυτό. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του χειροκρότησαν την Φώφη Γεννηματά και τον καταστροφέα Γιώργο Παπανδρέου, όταν και οι δύο επιτέθηκαν συκοφαντικά κατά του Κώστα Καραμανλή. Την ώρα που η δικαιοσύνη λοιπόν αποκαλύπτει την δράση των καθαρμάτων του εκσυγχρονισμού, ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαριεντιζόταν μαζί τους.

Την ίδια στιγμή λοιπόν που οι μιζαδόροι του ΠΑΣΟΚ έκαναν επίθεση στον Κώστα Καραμανλή, δεν βρέθηκε ούτε ένας βουλευτής για να τον υπερασπίσει! Την ίδια στιγμή όμως, βρέθηκαν 70 βουλευτές για να υπερασπίσουν έναν καταδικασμένο έμπορο τουρκικής ηρωίνης, επειδή μετάνιωσε που αποκάλυψε τους χρηματοδότες του. Οι οποίοι φαίνεται πως έχουν βαθιές ρίζες στην μεταλλαγμένη Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη.

 Ο Σημίτης έκανε τον Μητσοτάκη κάθε εικόνα και καθ’ ομοίωσιν, και αυτός με τη σειρά του έκανε την παράταξη σαν τα μούτρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: