Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Βαγγέλης «Βενιζέλος»: Η μάστιγα του έθνους.

ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΣΕ, ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΧΑΝΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΕ ΟΦΣΟΡ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ, ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ.

Την επόμενη φορά που θα αλλάξει όνομα, ας προτιμήσει το «Αλ Καπόνε». Του ταιριάζει γάντι.

Βγήκε λοιπόν ο Βενιζέλος και μετά τον Ανδρέα Βγενόπουλο υποστηρίζει για δεύτερη φορά μεγαλοεπιχειρηματία, τον κ. Μαρινάκη.  Η προτίμησή του κύριου Βενιζέλου σε αμφιλεγόμενους επιχειρηματίες, δεν είναι βέβαια κάτι καινούργιο. Η νομοθετική του δράση άλλωστε «συμπτωματικά» απέφερε δισεκατομμύρια ευρώ σε  αμφιλεγόμενος επιχειρηματίες και οφσορ λογαριασμούς, ακόμα και δολοφονικές συμμορίες όπως αποδείχτηκε.  Δεν θα πάμε μακριά στο παρελθόν, όπως για την Θεσσαλονίκη – Πολιτιστική Πρωτεύουσα, η τον νόμο περί ευθύνης υπουργών που απετέλεσε και την αιτία καταστροφής της Ελλάδας. Θα πάμε σε πολύ συγκεκριμένες πρόσφατες περιπτώσεις.

1.  Σκάνδαλο υποβρυχίων. Ο Βενιζέλος αιφνιδίως νομοθετεί και παραδίδει δωρεάν τα ναυπηγεία σε κάποιον Σάββα.  Του δίνει μάλιστα και προίκα 500 εκατομμύρια €, την ώρα που λεφτά δεν υπήρχαν. Μιλάμε για το 2010.  Αποτέλεσμα είναι να θησαυρίσει ο Σάφα, ο Βενιζέλος να νομοθετεί προκειμένου να μην πάει φυλακή και το Δημόσιο να ζημιώνεται κατά 7 δισεκατομμύρια €.  Σε μία υπόθεση που η στρατιωτική δικαιοσύνη μίλησε ευθέως για τεράστιο σκάνδαλο Βενιζέλου. Το ότι ο Σάφα βρέθηκε ξαφνικά συνέταιρος με εξ’ αγχιστείας συγγενείς του Βενιζέλου στην MIG, είναι προφανώς «απολύτως συμπτωματικό».

2. Μαλτέζικες στοιχηματικές.  Με ένα νομοθετικό έκτρωμα, από αυτά που μόνο Βενιζέλος ξέρει, σε μία νύχτα μέσα αίρεται το κρατικό μονοπώλιο του τζόγου και δίνεται δικαίωμα σε στοιχηματικές με έδρα τη …Μάλτα(!!!) να επιχειρούν ανεξέλεγκτα στην Ελλάδα.  Φυσικά κανένας Μαλτέζος δεν υπάρχει πίσω από τις εταιρείες, παρά μόνο έλληνες, «φίλοι» του Βαγγέλη Βενιζέλου! Η ζημία για υο δημόσιο, υπερβαίνει τα 7 δις ευρώ, ενώ τα χρήματα αυτά βρίσκονται σε οφσορ εκτός Μάλτας,

3. (Και χειρότερο) Energa – Hellas Power.  Τον Ιούνιο του 2010, ο Βενιζέλος δηλώνει ξεκάθαρα ότι το να εισπράττεται φορολογία ακινήτων μέσω των λογαριασμών της Δ.Ε.Η. είναι απολύτως αντισυνταγματικό. Τι είναι όμως το Σύνταγμα μπροστά στον Βενιζέλο. Έτσι, Λίγες εβδομάδες μετά ο Βενιζέλος νομοθετεί το χαράτσι. Συμπτωματικά, μία εταιρεία, η Energa – Hellas Power, βρίσκεται με 250,000,000 ζεστό χρήμα στα ταμεία της,  Αφού μαζί με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ έχει εισπράξει και το χαράτσι, φυσικά με τη βοήθεια του νόμου Βενιζέλου που επέτρεπε σκανδαλωδώς σε ιδιωτική εταιρεία να εισπράττει φόρο! Φυσικά τα λεφτά βγήκαν σε οφσορ μέσω Ελβετίας, ο  Έντιμος λειτουργός του Δημοσίου που αποκάλυψε το σκάνδαλο πυροβολήθηκε στο πρόσωπο από αλβανούς εκτελεστές που είχε προσλάβει η συμμορία και λοιπά. Ο Βενιζέλος πάντως είναι καλά στην υγεία του.

Οπότε η διακαής στήριξη του Βενιζέλου στον επιχειρηματία Β. Μαρινάκη, ήταν απολύτως αναμενόμενη και ανιδιοτελής, στα πρότυπα πάντα του Βαγγέλη «Βενιζέλου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: