Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

Ο καυτός μήνας Αύγουστος του Μητσοτακη που μπορει να ειναι και ο τελευταίος του Αύγουστος στην ηγεσία της ΝΔ


IMG_6533


Σε λίγες μέρες θα κλείσει ένας χρόνος απο τη μετακόμιση της ΝΔ στα Νεα γραφεία της οδού Πειραιώς.
Τα Νεα γραφεία που αν κι ειναι σε ευθεία γραμμή με την Ακροπολη,
(αν καποιος ανεβαίνει την οδό Πειραιώς προς Αθήνα, στο ύψος της γέφυρας του Μοσχατου μπορει να δει ξεκάθαρα την Ακροπολη να υψώνεται μπροστά του σε μερικά χιλιόμετρα πιο κάτω)
υπάρχουν βουλευτές που δεν τα εχουν επισκεφτεί ποτε ή τα επισκέφτηκαν μια φορά στον αγιασμό των εγκαινίων.
Σε πρόσφατη εσωκομματική  έρευνα της ΝΔ είχαν καταλήξει στο συμπέρασμα οτι μόνο το 1/3 εργάζεται σκληρα για να φύγει ο Τσιπρας. Με δυο λόγια η έρευνα αποκάλυψε το μεγαλο κενό που υπάρχει ανάμεσα στην σημερινή ηγεσία και τους ίδιους τους βουλευτές.
Τα νεα γραφεία στέγασαν μόνο ελάχιστους βουλευτές, οι υπόλοιποι βρίσκονται εκτός των γραμμών επικοινωνίας με την ηγεσία και κατα τα αλλα το κομμα αυτο φιλοδοξεί να κυβερνήσει!
Με ποιους; Με αυτούς που δεν ξέρουν ούτε τι χρώμα εχει η πόρτα του προέδρου γιατί δεν την εχουν δει ποτε ή με τους αλλους που παρκάρουν τα αυτοκίνητα τους που τους εχουν πάρει τις πινακίδες μπροστά στην οδό Πειραιώς και τους βλέπουν οι διερχόμενοι οδηγοί και γελάνε;
Γιατί εγινε και αυτο, πριν λιγες μέρες βουλευτής του Μητσοτακη έφτασε στα γραφεία με αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες και το πάρκαρε μάλιστα και μπροστά στην οδό Πειραιώς με αποτέλεσμα να γίνει θέαμα με το θράσος του.
Ο Μητσοτακης εχει μπροστά του ένα καυτό Αύγουστο για να προετοιμαστεί για την ΔΕΘ, εκει οπου θα εχει την μόνη ευκαιρία για κανει ένα βήμα μπροστά απο τον Τσιπρα.
Βεβαια την είχε ξανά και πέρυσι την ευκαιρία αλλα την πέταξε. Τωρα τι θα κανει; Θα την πετάξει ξανά παγιδευμένος σε βρώμικες ιστορίες τύπου noor1 ή θα κοιτάξει να πετάξει τα βαρίδια της διαπλοκής απο το κομμα του;
Μάλλον δεν θα κανει τίποτα γιατί νομίζει οτι η διαπλοκή θα τον χρίσει μια μέρα πρωθυπουργό αν συνεχίσει να την υπηρετεί.
Μονο που αν δεν τα καταφέρει να σηκώσει κεφάλι στη ΔΕΘ η διαπλοκή θα ψάξει για κάποιον ικανότερο και θα τον πετάξει σαν στημένη λεμονόκουπα.
Με δυο λόγια ίσως αυτός να ειναι και ο τελευταίος Αύγουστος του Μητσοτακη στην ηγεσία της ΝΔ.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: