Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Εάν η Ευρώπη τολμήσει να παρέμβει στην ελληνική δικαιοσύνη για την υπόθεση Γεωργίου, αυτοεξευτελίζεται και δικαιώνει τον δικτάτορα Ερντογάν.

 



Βγήκαν τα περιτρίμματα της διαπλοκής αμέσως μετά την εισήγηση – καταπέλτη του εισαγγελέα που πρότεινε την ενοχή του Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ, με πονηρά άρθρα, να διαμηνύσουν στους έλληνες δικαστές ότι η Ευρώπη δήθεν θα ενοχληθεί από τυχόν καταδικαστική απόφαση του Γεωργίου!

Είναι αδιανόητο λέμε εμείς, η Ευρώπη που σέβεται την ανεξαρτησία των αρχών και του κράτους δικαίου, να τολμήσει να παρέμβει για έναν κατάδικο. Εάν κάνει κάτι τέτοιο, τότε όχι μόνο εξευτελίζει τις βασικές αξίες και αρχές της Ευρώπης, αλλά δίνει το δικαίωμα σε δικτάτορες τύπου Ερντογάν να συνεχίσουν να κουνούν το δάχτυλο. Και να λένε δικαιολογημένα: Τολμάτε να με εγκαλείτε εσείς που παρεμβαίνετε ακόμα και στις δικαστικές αποφάσεις κράτους – μέλους σας;

Ας μην κάνουν όνειρα λοιπόν οι νταβατζήδες. Η αντίστροφη μέτρηση για τους καταστροφείς της Ελλάδας, έχει αρχίσει. Προσπάθησαν να την αποφύγουν, να την καθυστερήσουν, αλλά δεν θα τα καταφέρουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: