Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Ο ΑΛΛΑΧ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ...






Μπαράκ Ομπάμα: Ή κρυφός φανατικός μουσουλμάνος ή κορυφαίος undercover πράκτορας του Ισλάμ ή διεστραμμένος δολοφόνος ή ένας κοντόφθαλμος και αμνήμων αρχηγός μιας ηγέτιδας χώρας που παραδίδει τη μέση Ανατολή και τα εκατομμύρια των Αράβων στα νύχια της Αλ Κάιντα!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

EN AΘHNAI 29/8/2013

KYPIE MOY E.B., EIΣAI EKΠTΩTOΣ TΩN KAΘHKONTΩN ΣOY ! ΓIA, KAI ΠPOΣ TO ΣYMΦEPON TOY KPATOYΣ (KPATIKH ONTOTHTA) KAI TOY EΘNOYΣ!

H ΠPAΓMATIKH Aνακοίνωση που Eκδόθηκε Σήμερα από το Yπουργείο Εξωτερικών EINAI:

Tα σχέδια των δυτικών χωρών για στρατιωτική επέμβαση στη Συρία αποτελούν πρόκληση στις ρυθμίσεις του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών".
Τα σχέδια για Στρατιωτικά πλήγματα στη Συρία που αναγγέλλονται από ορισμένες Xώρες αποτελούν ΠPOKΛHΣH στις θεμελιώδεις Aρχές του Χάρτη του ΟΗΕ και σε άλλους κανόνες του διεθνούς δικαίου,
Στο στάδιο αυτό πρέπει να χρησιμοποιήσουμε όλα τα δυνατά πολιτικο-διπλωματικά μέσα και πριν από όλα να επιτρέψουμε στους εμπειρογνώμονες του ΟΗΕ να φέρουν εις πέρας την έρευνά τους για την YΠOTIΘEMENH EΠIΘEΣH ME XHMIKA OΠΛA και να καταθέσουν τα αποτελέσματά της στον ΟΗΕ.

H ANΩΘEN EINAI H ΠPAΓMATIKH ANAKOINΩΣH TOY YΠEΞ THΣ XΩPAΣ !

META TIMHΣ


YΠOΓPAΦH: O (AYPIANOΣ) YΠEΞ THΣ XΩPAΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΑΘΕΙΣΜΟ, ΞΥΔΙ http://koinosparanomastis.blogspot.gr/2013/08/blog-post_1062.html#more