Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Γ. Κασιμάτης: “Είτε μας αρέσει, είτε δεν μας αρέσει, στη χώρα έχει γίνει πραξικόπημα” – Είτε το πιστεύουμε, είτε όχι, όλοι γνωρίζουμε πως είναι πλέον ζήτημα ζωής και θανάτου… Ή αυτοί, ή εμείς…


20131115-225103.jpgΕίναι κατανοητό ότι κάποιοι έχουν αμφιβολίες….
Είναι κατανοητό ότι κάποιοι ευελπιστούν και ελπίζουν…
Είναι κατανοητό πως είναι φρικτή η αλήθεια που γνωρίζουμε -αν και μας την κρύβουν- και δεν θέλουμε να την πιστέψουμε, να την αποδεχθούμε.
Είτε μας αρέσει, είτε δεν μας αρέσει, στη χώρα έχει γίνει πραξικόπημα, με πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο και με εναλλαγές στην θέση

του κατ’ επίφασην πρωθυπουργού.
Το πολιτικό σύστημα γνωρίζει πάρα πολύ καλά τι συμβαίνει, όπως γνωρίζει πάρα πολύ καλά σε τι έχει συναινέσει, ενώ γνωρίζει πάρα πολύ καλά και την κατάληξη των…
όσων μέχρι σήμερα ζούμε.
Στην Ελλάδα έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και η χώρα παραδόθηκε άνευ όρων σε καρτέλ οικονομικών συμφερόντων, σε συμφέροντα τρίτων χωρών και αποτελεί ταυτόχρονα το μέγιστο “πείραμα” της νέας τάξης πραγμάτων για την απόλυτη κατοχή μίας χώρας χωρίς να προηγηθεί πόλεμος.
Στην Ελλάδα έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και οι πραξικοπηματίες κυβερνούν ενώ ταυτόχρονα μετέχουν σε σχέδιο ολικής απώλειας της εθνικής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας.
Στην Ελλάδα έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ από όλους εκείνους που γνώριζαν πως η θέση τους για το υπόλοιπο της ζωής τους είναι σε κάποιο κελί μίας υπόγειας φυλακής και αντάλλαξαν την τιμωρία τους με την δική μας δουλεία και με την άλωση της χώρας εις το διηνεκές.
Αυτούς τους πραξικοπηματίες πρέπει να τους απομακρύνουμε εμείς, γιατί δεν θα το κάνει κανένας άλλος για εμάς…
Είτε το πιστεύουμε, είτε όχι, όλοι γνωρίζουμε πως είναι πλέον ζήτημα ζωής και θανάτου…
Ή αυτοί, ή εμείς…

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ

Ανώνυμος είπε...

πες και τα υπόλοιπα Χαρούλη....

Μην κρύβεσαι!!!

"...Ο ΣΥΡΙΖΑ ώριμο πολιτικό τέκνο της ανάγκης και της ελπίδας, επιχειρεί να συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις σε αυτό το «από κάτω» εγχείρημα γι αυτό χτυπιέται ανελέητα και λοιδορείται από τα καθεστωτικά μίσθαρνα όργανα των μέσων μαζικής εξαπάτησης...."

Από το: http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/231808

Άντε απο δω, Χαρούλη, εσύ και το ΣΥΡΙΖΟμάγαζό σου!!!

Με εντολές από το Τέξας, σα δε ντρέπεστε λιγάκι, επαναστάτες της τρύπιας δεκάρας!!!

Ανώνυμος είπε...

www.ekpizo.gr
Ενώνουμε την φωνή μας με αυτή τις ΕΚΠΙΖΩ ενάντια στην απελευθέρωση των πλειστηριασμών!!

Κανένα σπίτι Ελληνα στα χέρια των τοκογλύφων!!

Μπείτε στην σελίδα του ΕΚΠΙΖΩ Και υπογράψτε Όλοι!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ΡΡ, τι πίνεις και δεν μας δίνεις?
Η παράγραφος που αναφέρεις είναι σχόλιο της ιστοσελίδας (που προφανώς είναι συριζομάγαζο) στο άρθρο του κ. Κασιμάτη.(αλήθεια αναρωτιέμαι εσύ τι κατάλαβες???)
Δεν ξέρω αν χτυπιέται ή όχι ο σύριζα από τα ΜΜΕξαπάτησης γιατί έχω κλείσει την τηλεόραση εδώ και καιρό.
Όσο για το Τέξας,απλά ο Τσιπράκος πήγε να πει στο διεθνές τραπεζικό καρτέλ ότι δεν θα θίξει τα συμφέροντά τους. Σου λέει, τι σας τρομάζει περισσότερο ρε μάγκες μην τυχόν και βγούμε από το ευρώ (την μεγαλύτερη και πιό καλοσχεδιασμένη απάτη στην ιστορία της ανθρωπότητας). Ε λοιπόν ο Τσιπράκος εγγυήθηκε ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί (βάζει και το εθελοντικά για τους ηλίθιους γιατί αυτοί στους οποίους αναφέρεται γνωρίζουν καλά ότι κανένας δεσμοφύλακας δεν πετάει κρατούμενους έξω από την φυλακή τους).
Αφού λοιπόν ο Τσιπράκος εγγυήθηκε την παραμονή στο ευρώ (δηλ. μνημόνιο κι άγιος ο θεός) ζητάει στήριξη,ώστε να ζεστάνει κι αυτός το κολαράκι του στην πρωθυπουργική καρέκλα.Σου λέει τα χαρτιά σας τα έχετε κάψει, ακόμα και μαζί να βάλεις τους μπλε και πράσινους κόκους δουλειά δεν γίνεται.Σίγουρα θα προτιμούσαν αυτοί οι κύριοι Βενιζέλους και Αδώνιδες αλλά από τα ολότελα καλή κι η παναγιώτενα.

Τώρα όσο για τον Χάρρυ μια μικρή τσίμπλα με το σύριζα την έχει αλλά δεν είναι ο μόνος, άλλωστε η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.

Πέτρος Δ. είπε...

Χάρρυ,έβαλες την συνέντευξη Τσίπρα, την ξανάβαλες και πιο "φτιαγμένη" - ενισχυμένη και με "υπότιτλους". Δεν σχολίασε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ! ΟΥΔΕΙΣ!
Γεγονός αδιαμφισβήτητο: ο κόσμος έχει μείνει ΑΝΑΥΔΟΣ! Οι ολετήρες συνεχίζουν το έργο τους, ο κόσμος βράζει μέσα στην απόγνωση και την αδικία, και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είναι τραγικό, δεν εμπνέει ΚΑΝΕΝΑΝ πολίτη. Στον "στρογγυλεμένο" πλέον λόγο του, η απάντηση του κόσμου είαι η παγερή σιωπή. Που κάνει πάταγο!

Ανώνυμος είπε...

Το ότι δεν σχολιάζει κανείς σε οδήγησε στο "αδιαμφισβήτητο" γεγονός ότι ο κόσμος έμεινε άναυδος!

Ναι αυτά που είπε ο Τσίπρας στο Τέξας δεν τα είχαμε ακούσει ξανά απο τα χείλη του! Πρώτη φορά τα είπε,τζάμπα πήγε η ψήφος το 2012,είδες βρε τι πάθαμε!

Άκου για να μαθαίνεις λοιπόν...

Υπάρχουν πράγματα που λέγονται αλλά δεν γίνονται και άλλα που γίνονται αλλά δεν λέγονται!

Αν δεν "έκανες" τοκογλύφος, καλά ειναι να μείνεις μακριά και απο τον τοκογλύφο και απο τον δανιζόμενο!!!

Γιατί σαν τοκογλύφος θα έπρεπε να ξέρεις ότι ο Δανιζόμενος, είναι πάντα έτοιμος να πει τα μεγαλύτερα ψέματα,προκειμένου να σε πείσει ότι θα σε πληρώσει τα οφειλόμενα!

Τώρα, σαν δανιζόμενος, θα πρέπει να ξέρεις ότι, αν έρθεις μέσα στο σπίτι μου άοπλος και με απειλήσεις με αθέτηση πληρωμών,το πιθανό σενάριο να βγείς απο το σπίτι μου Ζωντανός,έχει Μιδαμινά! Ποσοστά! Επιβίωσης!

Πάντα είχα μια απορία,γιατί ο Ελληνισμός συρρικνώθηκε με "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" στο Τιμόνι της Χώρας;;

Η απάντηση είναι προφανής!!......
Γιατί είναι.....
ΆΔΕΙΟΙ "Χρύσο"-ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ!!!!

Με τοιμει...Ο ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ!!!!