Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΑΞΑΝΔΡΕΙΑ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙΣ...



Αύριο μας τελειώνει κι ο Σαμαράς... Μοιραία, την ίδια τύχη της εκπαραθύρωσης που είχε ο ΓΑΠ, θα έχει κι αυτός. Οι Γερμανοί ξέρουν πάρα πολύ καλά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τον Μάιο θα αγγίξει το 40% και ετοιμάζονται...  Οπότε  ξεγραμμένε Κομανέτση, «αποχαιρέτα την Αλεξάνδρεια που χάνεις...»


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας τον προσλάβει τώρα, η προσφιλής Μέρκελ για πρωθυπουργό, μια που δεν συγκρότησε ακόμη κυβέρνηση, για ανεβάσει ακόμη πιο ψηλά την Γερμανία της!

Ανώνυμος είπε...

κατσε γιατι ειχα καιρο να διαβασω το σαιτ σου και κατι δεν ειχα διαπιστωσει προηγουμενως... συριζαιος εισαι; δλδ εγω συμφωνω απολυτα οτι η κυβερνηση πρεπει να πεσει χθες κιολλας- αλλα πραγματικα αν υποστηριζεις εμμεσα οτι ο συριζα θα κανει κατι καλυτερο - εστω και κατι διαφορετικο- ε τοτε μαλλον σε χασαμε και εσενα.... εγω τον φοβαμαι τον συριζα γιατι ειναι ενα μορφωμοκομματιδιο που παραφουσκωθηκε απο πασοκαμινη και ερχεται να περασει μια ιδεολογια αντιπατριωτικη, φιλοκουμουνιστικη και επιφανειακη, οπως τους εζησα χρονια στα πανεπιστημια.. μπηκαν στα κομματα για να αποκτισουν ταυτοτητα τα παιδακια, ολοι αλλα περισσοτερο οι αριστερουλιδες μπεζεδες..

Ανώνυμος είπε...

Κοίταξε φίλε μου ο Χάρρυ μας έχει κάποιες ψευδαισθήσεις, εμμονές που χαρακτηρίζουν την ξοφλημένη δεξιά της πατριωτικής ρεμούλας και απάτης ... όσο και την αριστερά της νεοφιλελεύθερης προόδου που δίνει έδωσε και θα δώσει δείγματα γραφής απείρου .... το μόνο βέβαιο είναι πως οι χτεσινοί ψηφοφόροι των εθνοσωτηρίων κομμάτων πασοκ και ΝΔ δεν είναι παρθένες ...... αριστεροί κρατικοδίαιτοι του κώλου είναι ....με δανεικά και αγύριστα .... χουντοδεξιοί ψευτοπατριώτες του κώλου είναι βολεμένοι και από αυτά τα δύο άθλια κόμματα ..... από την μια μέρα στήν άλλη οι κωλάνθρωποι που βολεύτηκαν με όλες τις καταστάσεις .....από τη χούντα του Παπαδόπουλου .... μέχρι τον Αντρέα .....και το σιχαμερό Πασόκ .... δεν πρόκειται να αλλάξουν .... το μόνο πράγμα που θα παραμείνει ..... είναι ο φερετζές της υποκρισίας και της πουστιάς .... του δεξιός και αριστερός .....όρων και εννοιών ουσιαστικά ...ανύπαρκτων ...

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΡΥ ΞΕΜΩΡΑΘΗΚΕΣ - ΤΟ ΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ